Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 559
  • Total: 559

γιατι?

Ξεκίνησε από Athinoula, Ιουνίου 05, 2007, 04:20:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Γιατι οι ανθρωποι αναζητουν περα απο τις σχεσεις τους -γαμο-σοβαρο δεσμο το διαφορετικο, το παρανομο το ξενο σε τετοιο βαθμο και με τετοια συχνοτητα..γιατι δεν  γινοντουσαν λιγο καιρο πριν ?
οι αναγκες δεν ηταν οι ιδιες?..

plus

η απαντηση ειναι στην υπογραφη σου....

junkie

Νομίζω πως αυτό το θεματάκι έχει ξαναμπεί παλαιότερα απλά λίγο διαφορετικά γραμένο...
 :wink:

Athinoula

junkie diladi ego ti ftaio tora an den hmouna melos tote stenaxori8ika tora pou dne mou apandate pao sthn gonia mou n aklapso .. :kremala:

anzelina

Παράθεση από: "lila"junkie diladi ego ti ftaio tora an den hmouna melos tote stenaxori8ika tora pou dne mou apandate pao sthn gonia mou n aklapso .. :kremala:

παραπονιάρα...τι να πούμε τα εύκολος ευνοούμενα βεβαία  :wink:

mauroula

lila,

στους κανόνες του forum a33.gr μπορείς να βρεις τα εξής]συστάσεις [/b]του a33.gr - να:

6. Μην απαιτείτε από άλλους χρήστες να απαντήσουν σε θέμα σας, ακόμα κι αν τους αφορά. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να παρακολουθούν τι έχει λεχθεί σε εκατοντάδες θέματα. Ούτε να σχολιάζετε αρνητικά την μη απάντηση άλλων.

Τέλος, θα σε παρακαλούσα να:

2. Γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες για καλύτερη ανάγνωση του forum. Τα Greeklish δικαιολογούνται μόνο όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα των Ελληνικών.

Καλή συνέχεια.

plus

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!!!

δεν θα απορησω αν γραφοντας σου φυτρωσε αυτο
το μισο χιτλερικο μουστακι!!!!!!

anzelina

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

σε καλό μου σήμερα όλο γελάω φτου μου
με με ματιάσω... :lol:

heinrich

και πολύ μπαντ μπζζζζζζζζ

heinrich

έγγραφη πρωτοκολλημένη αίτηση έκανες για να ανοίξεις τόπικ? ε?
ε?
που πας?

Anonymous

Θα έλεγα ότι η χρήση του επαναστατικού ρομπενοδασισμού, αφήνει μια δύσοσμη αίσθηση, απείρως δυσοσμότερη που κινδύνου που επιχειρεί να προβάλει.

Θεωρώ όμως περιττό να προσπαθήσω να δείξω την διαφορά του βόλεϊ με το τρόλεϊ, σε ανθρώπους που η πνευματική τους καλλιέργεια τους βοηθά να επανεξετάσουν το σεχταριστικό τους προφίλ.

αυτα.

Athinoula

Παράθεση από: "mauroula"lila,

στους κανόνες του forum a33.gr μπορείς να βρεις τα εξής]συστάσεις [/b]του a33.gr - να:

6. Μην απαιτείτε από άλλους χρήστες να απαντήσουν σε θέμα σας, ακόμα κι αν τους αφορά. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να παρακολουθούν τι έχει λεχθεί σε εκατοντάδες θέματα. Ούτε να σχολιάζετε αρνητικά την μη απάντηση άλλων.

Τέλος, θα σε παρακαλούσα να:

2. Γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες για καλύτερη ανάγνωση του forum. Τα Greeklish δικαιολογούνται μόνο όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα των Ελληνικών.

Καλή συνέχεια.

11-dekto

6-dekto

2-gia na grafo me latinikous xaraktires kapios logos 8a uparxei ...alla to mhnima kataxori8ike ego den prokeitai na xanagrapso tipota sto forum giati ex allou oti grafo dhmiourgei enoxleiseis..sorry kai olas.

euxaristo .

Rakendytos

το διωξατε το κοριτσι.. :(

Λιλα στασου βρε θα σου απαντησω εγω.. :o

Rakendytos

βασικα κι εγω ενωσα καποιες ενοχλησεις
..αλλα τελικα με εκοβε το λαστιχο παρεξηγηση!!!  :o

anzelina

559 Επισκέπτες, 0 Χρήστες