Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 593
  • Total: 593

Εκτρωση

Ξεκίνησε από papi, Ιουνίου 06, 2007, 11:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Μπράβο blue-roses ωραίο το άρθρο που έβαλες...  με συγκινησε πολύ.  ]

blue-roses

Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού

Το "Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού" περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες παροχής στήριξης του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού.

Το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού παρέχει εντελώς δωρεάν]

mourmouritsas

Ωρε τι γινετε στον κοσμο? :shock: και τι εχω δει.....

junkie

Πρώτη φορά μου τυχαίνει να διαβάζω κάτι που να με συγκλονίσει τοσο πολύ...Δεν θα θελα ποτε να αναγκαστω να προβώ σε κάτι τέτοιο..και θα το αποφευγα όποιο και να ηταν το "κοστος"... ]

blue-roses

Θέλω σ'αυτό το σημείο να καταθέσω την ταπεινή άποψη μου.
Δέν μου έχει τύχει να μείνω έγκυος,αλλά άν μου τύχαινε
θα το κράταγα ''το παιδί μου'' με οποιοδήποτε κόστος,ακόμα
κι άν ήμουν ανύπαντρη!
Δέν υπάρχει δε μπορώ,υπάρχει δε θέλω!
Ζώ σε μιά μικρή και κλειστή κοινωνία και άν έκανα κάτι
τέτοιο θα με κατέκριναν όμως δε με αφορά.....

Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία!
Είμαι νοσηλεύτρια κι όταν έκανα πρακτική
σε ένα νοσοκομείο μου είχε τύχει να παρακολουθήσω
έναν τοκετό,μέσα στο χειρουργίο εκει μπροστά μου έβλεπα  
ένα θαύμα απερίγραπτο,μόλις γενήθηκε το μωρό δάκρυσα
απο χαρά.
Αυτή τη στιγμή δε θα την ξεχάσω ποτέ.......
Όλες εμείς οι γυναίκες μεσολαβούμε για να γίνει αυτό το
θαύμα!
Άς μη το στερήσουμε απο κανένα έμβρυο.....

Πάρτε την σεξουαλική σας ζωή στα σοβαρά]

blue-roses

Συγχαρητήρια papi για το θεματάκι που άνοιξες,
μας άγγιξε όλους πολύ και μας δόθηκε η ευκαιρία
να πούμε πράγματα για τις εκτρώσεις,που πολλοί
δεν αποκαλύπτουν....

seagull

Παράθεση από: "blue-roses"

Είμαι νοσηλεύτρια

Πάρτε την σεξουαλική σας ζωή στα σοβαρά]

blue-roses ..ομολογω πως αν και δεν σε γνωρίζω καθόλου, είχα καταλαβει απο το φορουμ κάποια λίγο πιο μακρυνά
Εύγε σου, όχι μόνο για το χρόνο που αφιερωσες αλλα και απο την διαθεση ψυχης και ειλικρίνειας
Και θα επανέλθω

samorc

και εγω ειμαι κατα τησ εκτρωσησ,πιστευω δεν εχουμε το δικαιωμα να αφαιρεσουμε μια ζωη.

τωρα αν το παιδι δεν ειναι επιθυμητο ειτε για οικονομικουσ ειτε για αλλουσ λογουσ ,υπαρχουν πολλεσ ατεκνεσ οικογενειεσ που θα ηθελαν να υιοθετησουν ενα παιδι και να το αγκαλιασουν με την αγαπη τουσ.

ο μονοσ μου προβληματισμοσ ειναι αν το παιδι πρωτου γεννηθει διαπιστωθει οποιασδηποτε ειδουσ αναπηρια.........

Jezebell

Παράθεση από: "joking"

εε!! χμμμ!!   εξαρτάται που του ζητάει να το κάνει .....
δεν μένεις έγκυος απο παντού.... νομίζω!! ]
Τζο παιδι μου σε επαναφερω στην ταξη!!!!!! :shock:

seagull

Παράθεση από: "kodikas"Μια επισκεψη στα κεντρα που φιλοξενουν εγκατελειμενα παιδια είναι ανατριχιαστικη αλλα αυτά τα κεντρα είναι πραγματικοτητα.

...υγιή και μη
Όπως και η δραματική αύξηση των αμβλώσεων στις  τρυφερές ηλικίες των 14-17 ετων αλλά και οι αρκετές αμβλώσεις ήδη στις ηλικίες άνω των 20+  

kodikas

Ακουστηκαν πολλα και κυριως χρησιμοποιηθηκε μια τακτικη που στοχευει στην δημιουργια ηθικης ενοχης της γυναικας.
Επιστρατευθηκαν μεχρι και και δηλωσεις  ενος προεδρου μιας κοινωνιας υπερσυντηριτικης. Μιας κοινωνιας που εχει σε ισχυ ακομη, την θανατικη ποινη.

Απλοϊκο και πετυχημενο .

Πουθενα δεν ακουστηκε για το δικαιωμα σας, εσας σαν γυναικες να αποφασιζετε αν θελετε και αν μπορειτε να αναλαβετε και να επωμιστειτε τις ευθυνες ενος νεου ανθρωπου.
Ειναι τραγικο να αντιμαχεστε του δικαιωματος αυτου, εσεις, οι ιδιες οι γυναικες.

Ενταξει  κυριες μου, γεννηστε τα παιδια σας κι ας μην εχετε την δυνατοτητα να τα μεγαλωσετε.
Ειναι θελημα θεου. Σας το λεει κι ο παπας της ενοριας σας.
Ο ιδιος παπας που κυρηττει τη δευτερευουσα-συμπληρωματικη θεση της γυναικας σ αυτον τον κοσμο.
 Ενταξει. Γυριστε  και στις κουζινες σας.
Αντιμαχωμενες του βασικοτερου δικαιωματος σας, να αποφασιζετε εσεις για τον εαυτο σας, εσεις οι ιδιες αποδεχεστε πως η φυση σας ειναι κατωτερη.

Δυστυχως ,τα αδιανόητα, για σας είναι αυτονόητα.

Θεός

Παράθεση από: "gohssa"Αλλά ακόμα και αν δεν βρείτε βοήθεια από ανθρώπους, ζητήστε την από τον Θεό ! Είναι υποχρεωμένος να σας την δώσει , διότι με δικιά Του εντολή θα έλθει το μωρό σας στον κόσμο. Μπορεί εμείς να προχωρήσαμε καλώς ή κακώς σε σεξουαλική πράξη και να έγινε η σύλληψη . Νομίμως ή παρανόμως ! Ομως ο Θεός έδωσε την εντολή και έβαλλε ψυχή στο γονιμοποιημένο ωάριο . Επομενως [size=18]η τεκνοποίηση είναι δώρο Θεού ![/size] Δεν χρειάζεται να είμαστε καλοί χριστιανοί .

εμενα τι με ανακατεύεται πάλι?
που και πότε τα είπα ΕΓΩ όλα αυτά?
και γιατί είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι σε δικες σας επιλογές?

Ότι ήταν να κάνω το έκανα.
Βγάλτε τα ματια μονοι σας και μη ψάχνετε επιχειρήματα πάνω σε λόγια, που παπάδες λένε ότι εγώ είπα

seagull

Παράθεση από: "kodikas"Ακουστηκαν πολλα και κυριως χρησιμοποιηθηκε μια τακτικη που στοχευει στην δημιουργια ηθικης ενοχης της γυναικας.
Επιστρατευθηκαν μεχρι και και δηλωσεις  ενος προεδρου μιας κοινωνιας υπερσυντηριτικης. Μιας κοινωνιας που εχει σε ισχυ ακομη, την θανατικη ποινη.

Απλοϊκο και πετυχημενο .

Πουθενα δεν ακουστηκε για το δικαιωμα σας, εσας σαν γυναικες να αποφασιζετε αν θελετε και αν μπορειτε να αναλαβετε και να επωμιστειτε τις ευθυνες ενος νεου ανθρωπου.
Ειναι τραγικο να αντιμαχεστε του δικαιωματος αυτου, εσεις, οι ιδιες οι γυναικες.
Έστω. Και πάλι όμως ειχα τη βεβαιότητα, πως αυτό τουλάχιστον, το ομορφότερο, αφορά απο κοινού δύο
Από κει και πέρα, θα πάρω τη πορτοκαλάδα ]

Ενταξει  κυριες μου, γεννηστε τα παιδια σας κι ας μην εχετε την δυνατοτητα να τα μεγαλωσετε.
Ειναι θελημα θεου. Σας το λεει κι ο παπας της ενοριας σας.
Ο ιδιος παπας που κυρηττει τη δευτερευουσα-συμπληρωματικη θεση της γυναικας σ αυτον τον κοσμο.
 Ενταξει. Γυριστε  και στις κουζινες σας.
Αντιμαχωμενες του βασικοτερου δικαιωματος σας, να αποφασιζετε εσεις για τον εαυτο σας, εσεις οι ιδιες αποδεχεστε πως η φυση σας ειναι κατωτερη.

Δυστυχως ,τα αδιανόητα, για σας είναι αυτονόητα.

Athinoula

diabasa prosektika kapia pou graftikan kai idios ths zouzounas=gohssa...ego eimai uper ton ektrosewn kai den exo kanei POTE....kai 8a ekana mono se periptosei pou emena egios kai to paidi eixe provlima ygeias kai mono., se kamia alli periptosei..ex allou exo mia kori kai xero ti megali xara einai.

den katigoro omos mia gynaika pou etuxe se asxhmh stigmi opos viasmos px na minei egios...na kanei ektrosei 8eoro malista oti epivalete!

einai kapies katigories gynaikon omos pou to kanoun systimatika kai meta exoun stirotita kai auto einai pou den enoxlei. I diadikasia ths ektroseis safos kai einai epiponi.gia olous. gi auto na prosexoume ligaki kai akoma kai an i gynaika einai aeneu8inei kalo einai ta agoria mas...na einai prosektikoi...min sas po kati akoma kalhtero.

Ego genisa sto LHTW...opote pigena na kano uperixous..evlepa 100 des koritsakia mexri 24 to poli pou perimenane stis e8ouses pou kanoun ektroseis kai 8hmamai pou mou elege o andras mou..mikres kopelitses vre athina...den einai krima;..den xereis thn istorias tis ka8e kopelas omos kalo einai n aapofevgoume tetoies katastaseis..opia 8elei na kanei ektrosei...prin kanei ..8a xaro na pame na pioume ena kafe na paro kai thn mikri mou mazi...pou einai akoma se fasi morou-paidiou kai eimai sigouri oti 8a to metaniosei....

a.

heinrich

ας μην μπερδεύουμε την ευτυχία που μπορεί να σου χαρίσει ένα παιδί με την (ίσως και επιτακτική μερικές φορές) αναγκη να μην έρθει ποτέ στον κόσμο...

Eίναι πολύ μεγάλο θέμα, ιδιαίτερα τώρα που με την αποκρυπτογράφιση του DNA θα φτάσουμε πολύ γρήγορα στο σημείο να μπορούμε να ξέρουμε την τύχη του ανθρώπου από την εμβρυακή του περίοδο.
Eπίσης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα μπορούμε με την μεθοδο των βλαστοκυττάρων να ελπίζουμε να ανατρέψουμε την παραπάνω «διάγνωση»
H χαρτογράφιση και η αποοκρυπτογράφιση του DNA θα αποθεώσει την ελπίδα...

593 Επισκέπτες, 0 Χρήστες