Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 331
  • Total: 331

ΠΩΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ?

Ξεκίνησε από ALANNTALON, Ιουνίου 07, 2007, 10:18:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

αυτό είναι αλήθεια...πως δεν έχω δουλειά..
αλλά απάντησα ακραία σε κάτι ακραίο..
Aμα δεν ήταν τόσο προβοκατόρικο το ποστ της Nάσιας, θα απαντούσα κανταιφι
(που δεν έχει γωνίες)

heinrich

όπως επίσης είναι αλήθεια πως θα μπορούσα να απαντήσω λίγο πιο διπλωματικά.

φτου σου κοπελάρα μου!

Nasia9

Ναι αλλά της φίλης μου της άρεσε!  :evil:  άρα την κολάκεψε!

Nikos28

Οι γυναίκες κολακεύονται όταν το παίζεις ο εαυτός σου...  :wink:

Athinoula

sostos o nikos..den 8elei prospa8eia apla..na eiste oi eautoi sas vre paidia..kala kai en aparousiastiko axiopretes den vlaptei leme tora...

to 8ema on pakistaono kai ou galatos einai 8ema..den 8a to po..min xexname oti exoun tis gynaikes tous sto pakistan..alla min upervaloume kai olas isos i fili ths nasias na eixe plousi prosonda kai na tou r8e tou miser..ti na peis..andres ts ts ts

_MAIRA_

αλαν μη με παρεξηγησεις αλλα μου θυμιζεις την διαφημιση της νουνου
"γιατι μαμα?"

σε απασχολει κατι?

itasous

Καποτε τα πραγματα ηταν πιο απλα το μονο που χρειαζοσουν για να κολακεψεις μια γυναικα ηταν ενα ..... ροπαλο....
Με μια ροπαλια στην κεφαλι ειχες οποια ηθελες....
Αναθεμα στον ατιμο που αντι για ροπαλια προσφερε λουλουδια...
 :shock:

Nikos28

Παράθεση από: "lila"sostos o nikos..den 8elei prospa8eia apla..na eiste oi eautoi sas vre paidia..kala kai en aparousiastiko axiopretes den vlaptei leme tora...

Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς αλλά τέλος πάντων...  :lol:  :lol:  :P

Πάντως, δε διαφωνώ μ' αυτό που λες.

Αν και το να είναι κάποιος ο ''εαυτός'' του, σ' αυτό το θέμα, το ερμηνεύω ως εξής: Φλερτάρει όποια θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει, επειδή έτσι θέλει, αν θέλει, και της λέει ο,τι θέλει - πάντα, βέβαια, μέσα στα όρια της κοσμιότητας και της αξιοπρέπειας...   :wink:

Απο' κει και πέρα, ο,τι είναι να γίνει θα γίνει μόνο του, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

samorc

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "lila"Αν και το να είναι κάποιος ο ''εαυτός'' του, σ' αυτό το θέμα, το ερμηνεύω ως εξής: Φλερτάρει όποια θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει, επειδή έτσι θέλει, αν θέλει, και της λέει ο,τι θέλει - πάντα, βέβαια, μέσα στα όρια της κοσμιότητας και της αξιοπρέπειας...   :wink:

Απο' κει και πέρα, ο,τι είναι να γίνει θα γίνει μόνο του, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

καλησπερα σασ κυριε νικο,

διαφωνω με την τοποθετηση σασ, στο τι σημαινει να ειναι καποιοσ ο εαυτοσ του.. :cry:

για μενα ...  το να ειναι καποιοσ ο εαυτοσ του σημαινει να μην προσποιητε και να εκδηλωνει τα συναισθηματα του χωρισ να προσπαθει να τα κρυψει ή να δειξει κατι αλλο..

PROEDROS1

Παράθεση από: "(MAIRA)"αλαν μη με παρεξηγησεις αλλα μου θυμιζεις την διαφημιση της νουνου
"γιατι μαμα?"

σε απασχολει κατι?

oxi maira moy tipota apolytos................apla poy kai poy 8ymamai ena mpananomhlo kai leo poy einai aytes oi epoxes........

Nikos28

Παράθεση από: "samorc"
Παράθεση από: "lila"Αν και το να είναι κάποιος ο ''εαυτός'' του, σ' αυτό το θέμα, το ερμηνεύω ως εξής: Φλερτάρει όποια θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει, επειδή έτσι θέλει, αν θέλει, και της λέει ο,τι θέλει - πάντα, βέβαια, μέσα στα όρια της κοσμιότητας και της αξιοπρέπειας...   :wink:

καλησπερα σασ κυριε νικο,

διαφωνω με την τοποθετηση σασ, στο τι σημαινει να ειναι καποιοσ ο εαυτοσ του.. :cry:

για μενα ...  το να ειναι καποιοσ ο εαυτοσ του σημαινει να μην προσποιητε και να εκδηλωνει τα συναισθηματα του χωρισ να προσπαθει να τα κρυψει ή να δειξει κατι αλλο..

Ε, και σε τι διαφωνούμε;  :P

samorc

Παράθεση από: "samorc"

Ε, και σε τι διαφωνούμε;  :P

δηλαδη θελεισ να μου πεισ οτι ο καθαροσ εαυτοσ των αντρων ειναι να φλερταρει οποια θελει,οποτε θελει ,οπωσ θελει,επειδη ετσι θελει και να τησ λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι ...αλλα παντα μεσα στα ορια τησ κοσμιοτητασ και αξιοπρεπειασ..........??????????????

κατσε.. γιατι ειμαι ετοιμη να κατεβασω ενα κουτι χαπια τωρα....!!!!!!

Nikos28

Ναι, βέβαια.

Είναι να λειτουργεί αυθόρμητα, χωρίς να καταστρώνει σχέδια και χωρίς να κάθεται να αναλύει τι θα πει ή πώς θα το πει...

Έτσι κι αλλιώς, αν αρέσει ο ένας στον άλλον, θα τα βρουν ο,τι κι αν πουν. Αν, βέβαια, δεν υπερβούν τα όρια της κοσμιότητας και της αξιοπρέπειας...  :wink:

samorc

προσ νικοσ28

ακομα και αν εχει ηδη σχεση????????

αλλα και να μην εχει πρεπει να την παρατηρησεισ πρωτα την αλλη, δεν μπορεισ να πεισ τα ιδια σε ολεσ...!!!!!!!!

Athinoula

make love not war....ti tsakoneste vre?...katarxas an kapios einai axiprepis den 8a thn pesei opou brei..uaprxoun kai oria kai ektos autou..pou na xerei kai i kopela an einai eleuteros i oxi ..gi auto eipa kai ego oti prepi na to grafoume sto koutelo na min xeroume pou badizoume? :lol:

331 Επισκέπτες, 0 Χρήστες