Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 431
  • Total: 431

Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που σε έκανε να χαμογελάσεις;

Ξεκίνησε από mourmouritsas, Ιουνίου 12, 2007, 11:37:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Μην πω και τα κοριτσάκια!  :twisted:

Athinoula

taxras akoma tis foot perimeno palikari mou...argoun..

gohssa

Ένα ζευγάρι ηλικιώμενων που πέρναγαν το φανάρι , ο πάππους κράταγε την μαγκούρα του και η γιάγια τον κράταγε από το μπράτσο........άραγε στην ηλικία τους θα είμαστε τόσο αγαπημένοι και έμεις με τον σύντροφο μας?  :)

fmas

Το χαμόγελο και ο ευγενικός αποχαιρετισμός όλων των παληκαριών που συνυπηρετούμε στην Μονάδα.....

tristana

Το απολαυστικό, πανέξυπνο, χιουμοριστικότατο και καλογραμμένο μπλογκ
της Λουκρητίας. 'Αψογο το: "'Ενα Πρωινό"...  :lol:  :lol:  :lol:
Λουκρητία, αν όλοι οι βετς έγραφαν σαν κι εσένα πολλοί "γραφιάδες'
θα είχαν φάει... το καπέλο τους! Εγώ πάντως, σου βγάζω το δικό μου.

jasper

η κόρη μιας φίλης (πανέμορφη και μόλις 3 ετών) με ρώτησε γιατί ο μπέμπης τους κάνει πιπί με μπιμπερό  :roll:  :D  :D  :D  :D  :D

toulouz

........δεν θυμάμαι!!!! :scratch:

purple

itasous

Μία σκηνή στην εθνική....μια κοπέλα με σκασμένο λάστιχο στο δρόμο, και γύρω γύρω 15 μαντραχαλάδες που σταμάτησαν να της αλλάξουν το λάστιχο στο αμάξι....

Atzon

Ενα τρίχρονο που ρώταγε διάφορα όλο ενδιαφέρον για τα πάντα.
Κάποια στιγμή με ρώτησε τι την θέλω την μύτη μου !
Οταν του απάντησα για να παίρνω αέρα και να μυρίζω, με ξαναρώτησε :
"Γιατίιιι ;;;;;;; τι τον θες τον αέρα και γιατι μυρίζεις ; "  :shock:

kuria

an kai ksanthia me entiposiases me tis gnoseis pou katexeis....gia pes mou kati alo ksanthoula mas.....posa xronia to diavazes afto me to ...knouto... mexri na apostithiseis ti akrivos einai;;;;;;;aaaaaa kai min ksexaso vre ksanthia ......frontise min vretheis se nisi me alitara giati to pos akrivos tha figeis einai alou papa evaggelio......mporei pantos na figeis kai mes ti kali xara xamogelasti....xaxaxaxaxa[/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Ένα μικρό χθες που ερχόμουν με το C-130 από Θεσσαλονίκη προς Ελευσίνα.....

heinrich

Η Ξένια. Μια γάτα της γειτονιάς μου που δεν έχει αφήσει καπό για καπό που να μην έχει ξαπλώσει επάνω και τσατίζεται όταν τη φωτογραφίζουν...

Rakendytos

ο Αλογοσκουφης..
330 ευρω εφτασε ο ΟΓΑ.. το ΕΚΑΣ ειχε αυξηση 20%

μεγαλε σε ευχαριστουμε!!!  :D

Γιαγια πανε να παρεις μελιτζανακια και καροτα στην λαικη..θα κανουμε τουρσι!!!  :blobs16:

seagull

αυτη η γάτα της φωτογραφίας πιο πάνω ..ολόιδια με τη διαφορά που συνηθως σέρνει και τρια κουτσούβελόγατα μια σταλια μαζί φατσούλες ..και παρκάρουν λιάζοντας στο καπω το γυαλιστερό του αυτοκινήτου μου, ούτε να φτάσω δε προκάμω, όχι να διώξω  Θα κοστισει ο λαμαρινάς αλλά κρατάω το χαμόγελο τόσες μέρες  

431 Επισκέπτες, 0 Χρήστες