Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 484
  • Total: 484

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ!!

Ξεκίνησε από TZINA_, Ιουνίου 15, 2007, 09:43:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

voliwtisa

Αχ εγω με το φλυτζάνι στο χέρι έμεινα... :roll:

κώστας

Λέω να το φτιάξω μόνος μου το εσπρεσσάκι να μην ενοχλήσω τη Τζίνα...
...
Τζίνα! πώς ανάβει η μηχανή;
Τζίνα! πώς βάζω τον καφέ;
Τζίνα! πώς κλείνει η μηχανή;
Τζίνα! πού είναι τα φλυτζανάκια;
Τζίνα! πού είναι τα κουταλάκια; οι ζάχαρες; οι χαρτοπετσέτες;

:lol:  :lol:
eLe

sui-generis

Κωστα δικηγορος εχει αναλαβει εχει γινει αγωγη αλλα.....θα εκδικαστει τον Οκτωβρη και αν......για να μπορω να μπω στο μαγαζι που ειναι κλειδωμενο τωρα και δεν μπορω ......εχει αφησει μεσα και την ταμειακη της και προιοντα κ μας εχε φαει η κατσαριδα.

Οσο για λογιστη......ειμαι εγω......και ξερω.....για να γινει εναρξη απο νεο επαγγλεματια πρεπει να πληρωθουν στην εφορια τα κερατιατικα που εχει αφησει......πιστευει κανεις οτι και με αγωγη θα της παρω εστω και τσακιστο πενηνταρακι αυτον τον αιωνα?

TZINA_

Παράθεση από: "κώστας"Λέω να το φτιάξω μόνος μου το εσπρεσσάκι να μην ενοχλήσω τη Τζίνα...
...
Τζίνα! πώς ανάβει η μηχανή;
Τζίνα! πώς βάζω τον καφέ;
Τζίνα! πώς κλείνει η μηχανή;
Τζίνα! πού είναι τα φλυτζανάκια;
Τζίνα! πού είναι τα κουταλάκια; οι ζάχαρες; οι χαρτοπετσέτες;

]

φύγε απ'την μέση.... θα στο φτιάξω το εσπρεσάκι σου....

άντρες...για να κάνουν μια δουλειά ...δημιουργούν άλλες χίλιες.... :evil:

silvestro

Καλημέρα,

Κάτι παγωμένο και ρευστό στην παγοπολυθρόνα ΜΟΥ στη βεράντα
και σύντομα ( εντός του θέρους )  :D  

Ποιος διάολος σου έκανε τα συμβόλαια Σουι ,
αυτός να σε ξεμπλέξει τώρα αφού δεν σε διασφάλισε , όταν έπρεπε,
Τελική λύση κάποια εταιρεία διευκολύνσεων και εισπράξεων  :roll:

Τζίνα σήμερα οι διακοπές ρεύματος θα συνεχιστούν,
άρα διακοπές και εμείς ( φάε τα παγωτά πριν λιώσουν)  :wink:  

Λουκ , δίπλα στο Λυθαίο και κάτω από τα πλατάνια έχει δροσιά,
φέρε μας και κανένα κοντοσούβλι
να μας αποτελειώσεις με αυτή τη ζέστη  :lol:

sui-generis

Παράθεση από: "taz07"καλημέρααααα....

Σουι μου, πως είσαι σήμερα;;

:

η στο χωμα η στη φυλακη ενα πραμα  θα ειμαι σε λιγο ΤΑΖ μου.......

κώστας

eLe

TZINA_

λοιπόν πάρε τον καφέ σου και κάτσε ήσυχα ήσυχα να το πιείς...

γιατί εδώ καιγόμαστε....

βρε sui...δεν μπορεί αν κάποιος που έχει μαγαζί και είναι κακοπληρωτής στην εφορία να χρεώνεται τα χρέη του ο επόμενος....ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου!

λίγο κουφό μου φαίνεται...αν και από την άλλη πλευρά ...προκειμένου το δημόσιο να μη χάσει τα λεφτά του...τίποτα δεν θα μου έκανε εντύπωση...

sui-generis

Σιλβεστρο τα συμβολαια ειναι μια χαρα  λεπτομερεστατα οσο δεν παιρνει  αλλο....αλλα αμα ο αλλος ειναι καθικι και εξαφανιστει......πιασε το αυγο και κουρευτο...εδω την κυνηγαει η μιση ελλαδα καθε μερα μου χτυπανε  προμηθευτες που την ψαχνουν.....εμαθα και τον τοκογλυφο της γειτονιας...γεννημα θρεμα 47 χρονια στην γειτονια....μου χτυπησε ψαχνοντας την  για τα λεφτα που την ειχε δανεισει  και ετσι εμαθα ποιος ειναι ο τοκογλυφος της γειτονιας......

Ο νομος  με βαση τα συμβολαια αλλα και με βαση το οτι το μαγαζι ειναι κλειστο και μου χρωσταει νοικια κλπ το μονο που θα κανει οοοταν παρω σειρα να εκδικαστει η υποθεση μου και αν δεν υπαρξει καθυστερηση για καποιο λογο το μονο που θα κανει θα ειναι να μου δωσει το δικαιωμα να παρω το μαγαζι μου να το χρησημοποιησω και να διαταξει να μου πληρωθουν τα νοικια κλπ........αυτη δεν εχει στον ηλιο μοιρα να πληρωσει και ειναι πολλλοι αυτοι που περιμενουν να ....λαβουν..... το πολυ να την κλεισουν μεσα.......χεστηκε η φοραδα στ αλωνι δηλαδη.......εγω τα λεφτα μου δεν θα τα παρω και δεν θα ειναι μονο τα νοικια...γιατι για αν το νοικιασω σε αλλον χριστιανο η να το ανοιξω εγω οπως ηθελα θα πρεπει και την ΔΕΗ  και την εφορια να πληρωσω εγω.....ειναι να μην μπλεξεις με λαμογιο...αν μπλεξεις.....αστα να πανε.......

κώστας

sui generis...καλή καρδιά...και όλα εδώ πληρώνονται, αν σε παρηγορεί αυτό...
(καλά-καλά αφεντικό...δεν ξαναμιλάω...ρουφάω το καφεδάκι μου στη γωνία...ησύχως...  ]
eLe

sui-generis

Τζινα μου δεν σε υποχρεωνει αμεσα.....αλλα αν θελεις να το νοικιασεις ξανα η να το ανοιξεις εσυ δεν μπορεις να κανεις εναρξη......οποτε τι κανεις?

Το κρατας ανοικιαστιο?
Πληρωνεις εσυ......

εκτος και......κανεις εναρξη σε ενα εντελως ασχετο αντικειμενο εργασιων.....και μετα κανεις  διαφορες παγαποντιες για να κανεις εναρξη με το αντικειμενο που θελεις ......κατσε κορη ανυπαντρη να καμω γιο να παρεις δηλαδη......

Christina:-)

Καλημερα σε οσους δεν εχω πει!
Κωστααααααααα μου ηρθα και οως βλεπετε ειμαι φορτωμενη με παγωμενα νερακια για ολους!
taz οταν συνελθεις απο το σοκ του εξω κοσμου πες μου να σου φερω καρπουζακι δροσερο!

Sui κουραγιο ρε!sheet happens all the time!

sui-generis

Κωστα μου αυτη η καλη καρδια ειναι που μας εκαψε..............

τελος παντων τι χρωστατε και εσεις με τετοια ζεστη να ακουτε τα δικα μου?

fmas

Καλημέρα σας............ Απλά έτσι πέρασα......

Christina:-)

Μη το λες αυτο!το καφενεδακι μας ειναι το λιμανι των καημων μας.... :wink:

484 Επισκέπτες, 0 Χρήστες