Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 473
  • Total: 474
  • Leon

ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

Ξεκίνησε από itasous, Ιουνίου 17, 2007, 09:00:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

itasous

Το θεωρημα των μισθων λεει οτι οι Μηχανικοι, οι Προγραμματιστες & οι αλλοι επιστημονες δεν θα μπορεσουν ποτε να παρουν μισθους τοσο υψηλους οσο και τα στελεχη και οι πωλητες επιχειρησεων. Το θεωρημα μπορει να αποδειχθει με μια μαθηματικη εξισωση η οποια βασιζεται στα τρια παρακατω αξιωματα:

1. Η γνωση ειναι δυναμη (γνωση=ισχυς)
2. Ο χρονος ειναι χρημα (χρονος=χρημα)
3. Ισχυς =εργο/χρονο.

οποτε:

Γνωση=Εργο/Χρονο
και εφοσον Χρονος=Χρημα
εχουμε Γνωση=Εργο/Χρημα
λυνοντας ως προς Χρημα εχουμε:Χρημα=Εργο/Γνωση

Συνεπως, καθως η Γνωση τεινει στο 0, το Χρημα τεινει στο απειρο, ασχετα απο το παραγομενο εργο....

Συμπερασμα:
ΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟΚΤΑΣ!!!

Σημειωση
Απο την μερα που εκτυπωσα το παραπανω και το εβαλα φατσα-καρτα πανω απο το γραφειο μου...το αφεντικο, με κοιταει με μισο ματι....
Αναρωτιέμαι το γτατι.....

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

E OXI AYTA DEN EINAI SOBARA PRAGMATA

DEN EKANA EGW 10 XRONIA (o tempelxanas) NA PARW PTYXIO MATHIMATIKOU GIA NA VLEPW TETOIA AISXH

akou loipon mikre kai amyale texnokrath pou nomizeis oti tha geliopoiiseis tin epistimi pou me toso kopo afierwthika ...

[size=18]an to ergo einai miden tote miden einai kai to xrhma[/size]

opote diladi san na leme vasika den exei logo na se koitaei me miso mati ... apla den anelyse kai poly kala tin parastash pou ebales ston toixo...me kathgorimatiko tropo tou dilwneis oti den ton thewreis argosxolo kai as einai :P

Anonymous

Καθαρά μαθηματικά αν το δούμε όμως υπάρχουν αρκετές πράξεις που γίνονται με το μηδέν και βγάζουν αποτέλεσμα το άπειρο...
όποτε Σκιουδάκο να ξαναδούμε το όλο θεώρημα πιο προσέχτηκα διότι συχνά και στη ζωή βλέπεις ανθρώπους με πολλά μηδενικά (αρκεί να είναι στην σωστή σχέση των πράξεων) να βγάζουν άπειρα χρήματα

Ιτάσιε.... βάλε καλού κακού στο κείμενο που εκτύπωσες όσοι είναι περίεργοι το διαβάζουν αυτό και γύρνα το ανάποδα

[size=9]
Υ.Γ.
Ιτάσιε
Το θέμα δεν είναι καθόλου μα καθόλου χιουμοριστικό φίλε. Να το κουβαλήσουμε σε κάνα Cafe? Φιλοσοφία? Πολιτικό καφενέ?? (σε όλα αυτά ταιριάζει). Δεν έχουμε εφαρμοσμένα μαθηματικά αλλά άμα μας την βαρέσει φτιάχνουμε κι όλας[/size]

black_velvet

Μαθηματικά; κι εφαρμοσμένα και ανεφάρμοστα και ό,τι θες!!!

Πότε ανοίγουμε την κατηγορία είπες;; (δικιά μου - εννοείται!!! ;-) )

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

Αν το "έργο" τείνει επίσης στο μηδέν τότε, το αποτέλεσμα 0/0 θα μπορούσε κάλλιστα να ισούται με...πχ τέσσερα (δες θεωρία ορίων).
Τώρα όμως, προκύπτει άλλο πρόβλημα]
eLe

plus

θελεις τηλεφωνο μου?

κώστας

μόνο για να παίξω με τους αριθμούς του (δεν μπορώ πάντα να υποστηρίζω το θεώρημα που προανέφερα)
 :lol:
eLe

plus

αλλη μια απορριψη.
τελικ αμονο η τρις με θελει.

κώστας

λες να φταίει το δισυπόστατό σου;
eLe

plus

εγω νομιζα η δυσοσμια μου...

κώστας

μπα...αυτή διορθώνεται πιο εύκολα
eLe

plus

ενταξει,
τωρα πες τι ειναι δισυποστατος
και πως διωχνω αυτη τη καταρα απο πανω μου?

κώστας

δισυπόστατος είναι αυτός που λέει "έχεις δίκιο" ενώ σκέφτεται "τι μλκίες λέει αυτός εδώ"
eLe

plus

εχεις γερη μνημη.
αλλα λαθος κριση.

473 Επισκέπτες, 1 Χρήστης