Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 472
  • Total: 473
  • Leon

ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

Ξεκίνησε από itasous, Ιουνίου 17, 2007, 09:00:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

eLe

joking

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

xm den exw kataferei akoma na didaksw mathimatika mesw internet alla einai mia poly kali epixeirimatikh idea tha elega.... :shock:

gia tous symforumistes  ofc kanoume kai kalyterai timai  :roll:

itasous

Παράθεση από: "KostasD33"Καθαρά μαθηματικά αν το δούμε όμως υπάρχουν αρκετές πράξεις που γίνονται με το μηδέν και βγάζουν αποτέλεσμα το άπειρο...
όποτε Σκιουδάκο να ξαναδούμε το όλο θεώρημα πιο προσέχτηκα διότι συχνά και στη ζωή βλέπεις ανθρώπους με πολλά μηδενικά (αρκεί να είναι στην σωστή σχέση των πράξεων) να βγάζουν άπειρα χρήματα

Ιτάσιε.... βάλε καλού κακού στο κείμενο που εκτύπωσες όσοι είναι περίεργοι το διαβάζουν αυτό και γύρνα το ανάποδα

[size=9]
Υ.Γ.
Ιτάσιε
Το θέμα δεν είναι καθόλου μα καθόλου χιουμοριστικό φίλε. Να το κουβαλήσουμε σε κάνα Cafe? Φιλοσοφία? Πολιτικό καφενέ?? (σε όλα αυτά ταιριάζει). Δεν έχουμε εφαρμοσμένα μαθηματικά αλλά άμα μας την βαρέσει φτιάχνουμε κι όλας[/size]

Φίλε D33 λές να χρειάζετε μετακόμηση το θέμα....χμμ....

itasous

Παράθεση από: "skou70"E OXI AYTA DEN EINAI SOBARA PRAGMATA

DEN EKANA EGW 10 XRONIA (o tempelxanas) NA PARW PTYXIO MATHIMATIKOU GIA NA VLEPW TETOIA AISXH

akou loipon mikre kai amyale texnokrath pou nomizeis oti tha geliopoiiseis tin epistimi pou me toso kopo afierwthika ...

Τς τς τς τς τς ακόμα και σε αυτό ερασιτέχνης...οι γνήσιοι φοιτηταί αγαπητέ μου δεν παίρνουν ποτέ πτυχίο! (βλ. ιτασους φοιτητής απο το 1991 αμε! όπως οι πινακίδες στα καλά ταβερνάκια! λολ)

Brasidas

TWRA EGW GIATI ANAROTIEME POSES FORES PREPEI NA SOU EXOUN PEI TO
δισυπόστατος
GIA NA DINEIS ERMINIES ME TOSO BA8OS

O MPAMPINIOTHS DEN PIANEI MIA

KAI STO THEMA MAS
TO MHDEN EIS TO PILIKO KOLAEI? OTI NOUMERO KAI NA EXEIS APO PANO AN APO KATO EXEIS TO MHDEN TO APOTELESMA EINAI PANTA MHDEN

EGINA KAI EGW EPISTIMONAS TWRA ALLA DISYPOSTATOS

tristana

'Εχουμε κατάληψη από τους μαθηματικούς;
ΟΚ. Ο Χάινριχ κι εγώ δεν θέμε μαθήματα. Εντελώς παρανοϊκά
και αυθαίρετα τα μαθηματικά.
Αν δεν έσβηνε το ΜΠΛΟΓΚάκι του θα βλέπατε ότι από το δημοτικό
είχε δείξει το αδέσμευτο του χαρακτήρα του.
29+18=12 σου λέει ο Χάινριχ. Πορκέ νο; Για απαντήστε, μάστορες
της αυθαιρεσίας.  (Το πώς τους κολλάω στον τοίχο... με μαστίχα, βεβαίως)

Κώστα, όσον αφορά στην Πλας, την είπες με τρόπο Οχιά διμούτσουνη και επειδή η γλώσσα δεν σηκώνει αυθαιρεσίες -εν αντιθέσει με τα μαθηματικά που δεν ξέρω αν το τόνισα αρκούντως ότι πρόκειται περί του έτσιγουσταρωκαιαποφασιζω- - ε, όχι, λοιπόν, "δισυπόστατος"
δεν σημαίνει αυτό που νομίζεις.
Και να καλέσεις σε μονομαχία όποιον σε απεκάλεσε έτσι και σου έδωσε
αυτή την ερμηνεία. Κακός που είναι ο κόζμος. Τσ... τσ...

skou70

etsi sta grigora ... sto taka taka ... sto mani mani ... sta petaxta vre adelfe ...

brasida kati thymasai alla antistrepse to...otan to 0 einai apo panw tote oti kai na einai apo katw (ektos apo 0 i apeiro) to apotelesma einai kai auto 0 ... an to 0 einai apo katw asta na pane ... (ayto isxyei kai gia polles alles katastaseis me apo panw kai katw alla prepei na pame stin enotita twn sxesewn  :roll:  )

to phliko episis prepei na dieykrinisw pws einai to apotelesma tis diaireshs kai oxi paragontas ths (edw den yparxei panw kai katw)

telos...se oti afora ton disypostato ... de thymamai tipota gia to sygekrimeno orismo se kanena apo ta vivlia mou ... mallon se eksartimenh metavliti kati mou fernei omws etsi diaisthitika alla den eimai kai sigouros opote de mpainw se diadikasia epeksigisis ... exei na kanei me ta dedomena kathe fora  :shock:

e re ti thymithika pali ... kai exei kai mia *&%$*^ zesth ...  :shock:

plus

τελικα μηπως μου εκανε κομπλιμεντο με το δισυποστατη????
να κοκκινησω ή ειναι μπαναλ?

Anonymous

τρε μπανάλ θα έλεγα. άσε που θα μοιάζεις σαν την μανδάμ Λουκά που έπαθε θερμοπληξία

Εντέλει έχουν πλάκα τα μαθηματικά και έχουν πολλές ερμηνείες, μα πολλές κι ακόμα είμαστε στα βασικά και δεν ακουμπήσαμε καθόλου την θεωρία του Χάους, εκεί να δεις δισυπόστατες ερμηνείες και ρέικι

[size=9]
Υ.Γ.
Ιτάσιε για το που να πάει ή θα μείνει το θέμα, αποφάσισε το εσύ να ξεμπερδεύουμε, και σφύρα κλέφτικα.[/size]

plus

Παράθεση από: "KostasD33"τρε μπανάλ θα έλεγα. άσε που θα μοιάζεις σαν την μανδάμ Λουκά που έπαθε θερμοπληξία

ο τυπος σου δηλαδη.

Anonymous

μπλιάχ................ [albumimg]9103[/albumimg]

plus

τελος παντων,
σε δικαιολογω λογω μετεπειτα ποινικων ρητρων,
μαστιγωματος κτλ κτλ.

κώστας

Brasidas
Ρωτάς εμένα να σου απαντήσω στο γιατί εσύ αναρωτιέσαι;
Λέω να μην το κάνω μιας και (κατά βάθος) σέβομαι τον συνάνθρωπο.
Στο μαθηματικό σκέλος, με κάλυψε ο/η skou70
Απλά, μία επισήμανση: η ειρωνία, είναι αδυναμία.

Tristana
Υποθέτω θα συμφωνήσεις ότι, ενώ κάθετι έχει τη λέξη που το περιγράφει με σαφήνεια, εντούτοις, στον καθένα μας, κάθε λέξη σημαίνει κάτι διαφορετικό: όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει "καρέκλα" αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όλοι, λέγοντας "καρέκλα", εννοούμε το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Το αυθαίρετο των μαθηματικών, ισχύει επίσης. Φανερώνει το μεγαλείο της ανθρώπινης σκέψης: μία έμπνευση, μία διαίσθηση, μία ιδέα, δίνει λύση εκεί που ορθώνεται τοίχος.
Όσον αφορά στην plus, δεν την είπα με τρόπο οχιά διμούτσουνη. Αυτή είναι η δική σου ερμηνεία, η οποία παρεπιπτόντως (ή παρεμπιπτόντως; -εδώ χρειάζομαι τα φώτα σου), έρχεται να με επαληθεύσει σχετικά με τις διαφορετικές ερμηνείες που δίνει κανείς στην ίδια λέξη. Την είπα, καθαρά και ξάστερα, δισυπόστατη. Η δε ερμηνεία που εγώ έδωσα έχει να κάνει με την plus κι εμένα.
Κι εν πάσει περιπτώσει, άφησα κι ένα παράθυρο ανοιχτό, που σημαίνει ότι είμαι ανοιχτός να διαβάσω τη δική της ερμηνεία.

Παρένθεση: το 29+18=12 θα μπορούσε κάλλιστα να ισχύει αν, δεν προλάβαινε κάποιος άλλος, αυθαιρετώντας όσο δεν πάει άλλο, να πει ότι, 1+1=2.  :lol:
eLe

472 Επισκέπτες, 1 Χρήστης