Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Για τα αντράκια του οίκου 33...

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 23, 2007, 03:26:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"θέλω να με βιάσεις ... :roll:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Πριν λίγες μέρες είχα πάει σ' ένα παρτάκι και η κοπέλα που το έκανε με ρώτησε το ίδιο πράγμα - αν θέλω να κεράσει ουισκάκι...

Λες γι' αυτό να με κοίταζε περίεργα;  :lol:  :P

Λες να' θελε ουισκάκι on the π-rocks;  :twisted:

Jezebell

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο Υ Τ Ε ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!!!

black_velvet

Παράθεση από: "Nikos28"

Πριν λίγες μέρες είχα πάει σ' ένα παρτάκι και η κοπέλα που το έκανε με ρώτησε το ίδιο πράγμα - αν θέλω να κεράσει ουισκάκι...
..

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos28

Βελβετάκι, η φαντασία σου οργιάζει κορίτσι μου...  :roll:

Θα σε παρακαλέσω να διαβάζεις προσεκτικότερα τις απαντήσεις και με τη σειρά που έχουν, γιατί βάζεις στον άλλον - σ' εμένα στην προκειμένη περίπτωση - απόψεις εντελώς διαστροφικές και αυθαίρετες!

Ό,τι έγραψα, το έγραψα παρωδώντας τις ερωτήσεις της Νάσιας, ''να κεράσει ουισκάκι'' (αν το διάβασες...) και την επόμενη και τελευταία που έκανε.

Δε μου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό η αλγεβρική σου εξίσωση ''κέρασμα ουισκιού=πρόκληση βιασμού'' και, ειλικρινά, αναρωτιέμαι πώς στην ευχή το σκέφτηκες!    :evil:  :evil:  :evil:

Είναι δικαίωμά σου να έχεις μεγάλη φαντασία αλλά άλλη φορά να είσαι προσεκτικότερη σ' αυτά που αποδίδεις στους άλλους, ΟΚ;  :evil:

Athinoula

oi andres mas 8eloun..emeis tous 8eloume telos!

sevenseas

1.δεν ονειρεύομαι καμμία
2.ετσι δεν υπαρχει η γυναικα των ονείρων μου
3.με μια ματια πλεον, αρε τι κανει η πειρα, καταλαβαινω και παντα πεφτω μεσα, ποια γυναικα μου ταιριαζει,
4.η γυναικα που μου ταιριαζει βεβαια , μου ταιριαζει για μικρο χρονικό διαστημα
5.αλλαζω γουστα συνεχως
6.συμφωνα παντα με τις κοινωνινκοπολιτικες εξελιξεις
7.στην προεκλογικη περιοδο , που διανύουμε, μου ταιράζουν, δευτεράντζες υστερικες ,με καπιτονε ρομπα και κεντητο πασουμι, που τσακωνονται για την μπουγαδα (κατι σε Σιφια Λόρεν - περιοδος Ναπολης)

Nasia9

Παράθεση από: "Nikos28"

Λες γι' αυτό να με κοίταζε περίεργα;  :lol:  :P

Λες να' θελε ουισκάκι on the π-rocks;  :twisted:

χμ........δεν αποκλείω τίποτα!!!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

black_velvet

Παράθεση από: "Nikos28"Βελβετάκι, η φαντασία σου οργιάζει κορίτσι μου...  :roll:

Θα σε παρακαλέσω να διαβάζεις προσεκτικότερα τις απαντήσεις και με τη σειρά που έχουν, γιατί βάζεις στον άλλον - σ' εμένα στην προκειμένη περίπτωση - απόψεις εντελώς διαστροφικές και αυθαίρετες!

Ό,τι έγραψα, το έγραψα παρωδώντας τις ερωτήσεις της Νάσιας, ''να κεράσει ουισκάκι'' (αν το διάβασες...) και την επόμενη και τελευταία που έκανε.

Δε μου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό η αλγεβρική σου εξίσωση ''κέρασμα ουισκιού=πρόκληση βιασμού'' και, ειλικρινά, αναρωτιέμαι πώς στην ευχή το σκέφτηκες!    :evil:  :evil:  :evil:

Είναι δικαίωμά σου να έχεις μεγάλη φαντασία αλλά άλλη φορά να είσαι προσεκτικότερη σ' αυτά που αποδίδεις στους άλλους, ΟΚ;  :evil:

Νίκο, δες τι άφησες στο quote που έκανες στα γραφόμενα της Νάσιας και μετά έλα και ξαναπές μου αν φταίει η φαντασία μου!

Δεν φταίω εγώ αν σε άλλη φράση ήθελες εσύ να εστιάσεις και άλλη παρέθεσες. Αν είναι λάθος το quote σου, να το διορθώσουμε και να σβήσουμε τις απαντήσεις που δεν χρειάζονται. Αν όχι, τότε η απάντησή μου είναι με βάση αυτά ακριβώς που διαβάζω. Τίποτα περισσότερο και απολύτως τίποτα λιγότερο.-

Λοιπόν; Είδες τώρα σε ποια ακριβώς φράση δείχνεις πως απαντάς;  ]

Nasia9

Ρε σεις μη πλακώνεστε...έτσι και αλλιώς το ''θα με βιάσεις'' πήγαινε στον κώστα...χαλαρώστε...ρε....  [albumimg]9184[/albumimg]

Anonymous

Πάω να την βιάσω να ξεμπερδεύομε με αυτό το διαδικαστικό ζήτημα ...... [albumimg]9462[/albumimg]

ρε συ εγώ θέλω και γούτσου γούτσου όμως.... και σιρόπια και αγκάλισες πειράζει να κάνουμε λίγο ξενέρα τον βιασμό???

και συ Νικόλα να προσέχεις τα ουίσκια...
αφού δεν το αντέχεις το ποτό βρε..
θα σε ποτίσουν και θα σε βιάσουν στο τέλος

εντέλει ο ανάδρομος Ερμής γύρισε αλλά πλάκωσαν οι ζέστες

Nasia9

έλα γούτσου γούτσου μου,να σου κάνω αγκαλίτσες και φιλάκια και χαδάκια και γλυκά λογάκια...  :hug2:  να σε χουφτώσω και λίγο... και σιγά σιγά... να...  :oops:

black_velvet

Τς! τς! τς! ούτε να πλακωθεί δεν μπορεί κανείς τη σήμερον ημέρα! ]

donkey

Nasia9

βολεύτηκες;;;; θα μας πάρεις μάτι τώρα;;;

Clarabelle

547 Επισκέπτες, 1 Χρήστης