Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Για τα αντράκια του οίκου 33...

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 23, 2007, 03:26:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Nikos28

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Nikos28"Βελβετάκι, η φαντασία σου οργιάζει κορίτσι μου...  :roll:

Θα σε παρακαλέσω να διαβάζεις προσεκτικότερα τις απαντήσεις και με τη σειρά που έχουν, γιατί βάζεις στον άλλον - σ' εμένα στην προκειμένη περίπτωση - απόψεις εντελώς διαστροφικές και αυθαίρετες!

Ό,τι έγραψα, το έγραψα παρωδώντας τις ερωτήσεις της Νάσιας, ''να κεράσει ουισκάκι'' (αν το διάβασες...) και την επόμενη και τελευταία που έκανε.

Δε μου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό η αλγεβρική σου εξίσωση ''κέρασμα ουισκιού=πρόκληση βιασμού'' και, ειλικρινά, αναρωτιέμαι πώς στην ευχή το σκέφτηκες!    :evil:  :evil:  :evil:

Είναι δικαίωμά σου να έχεις μεγάλη φαντασία αλλά άλλη φορά να είσαι προσεκτικότερη σ' αυτά που αποδίδεις στους άλλους, ΟΚ;  :evil:

Νίκο, δες τι άφησες στο quote που έκανες στα γραφόμενα της Νάσιας και μετά έλα και ξαναπές μου αν φταίει η φαντασία μου!

Δεν φταίω εγώ αν σε άλλη φράση ήθελες εσύ να εστιάσεις και άλλη παρέθεσες. Αν είναι λάθος το quote σου, να το διορθώσουμε και να σβήσουμε τις απαντήσεις που δεν χρειάζονται. Αν όχι, τότε η απάντησή μου είναι με βάση αυτά ακριβώς που διαβάζω. Τίποτα περισσότερο και απολύτως τίποτα λιγότερο.-

Λοιπόν; Είδες τώρα σε ποια ακριβώς φράση δείχνεις πως απαντάς;  ]

Μπορεί το quote που έκανα να ήταν ολίγον ατυχές αλλά, απο την άλλη, δεν είναι σωστό να βγάζεις τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα για τα γραφόμενα κάποιου χωρίς να έχεις δει τα συμφραζόμενά τους - ιδιαίτερα αν αυτά τα συμφραζόμενα είναι οι δυο-τρεις προηγούμενες απαντήσεις.

Και ιδιαίτερα όταν αφορούν ένα τόσο λεπτό (απο ηθικής απόψεως) ζήτημα!

Τελικά, μάλλον εσύ βίασες αυτό που εννοούσα...   :P  :lol:

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα κλείνει.
Ας μη χαλαστούμε άλλο γιατί σε λίγο κατεβαίνω και στο χωριό για ολιγοήμερες διακοπές...  :wink:

Φιλιά!

Atzon

Παράθεση από: "Nikos28"Για μένα η ιδεώδης γυναίκα είναι ένας συνδυασμός παιδικότητας (στην ψυχή) και ωριμότητας (στη σκέψη).

Εμφανισιακά, έχει παιδικά χαρακτηριστικά - κυρίως στο πρόσωπο.

Με ξενερώνει ο ψευτοσνομπισμός, ............ κλπ

Wow, άλλος ενας οπαδός των baby-face αληθινών παιδιών !
Πράγματι, μια θηλυκότητα και παιδικότητα μαζι στο πρόσωπο ειναι μεγάλο συν.
Σε συνδυασμό πάντα με... διάφορα άλλα τελοσπάντων.

Α, και μεγάλα μεμέ για ίσκιοοοο .....  :lol:

Nasia9

voliwtisa

Nasia9

πάλι σε γλωσσοτρώνε;

voliwtisa

Δε λες τίποτα...Οι ζηλιάρες!!!

Nasia9

Γίνεται πιο ζηλιάρα από εσένα;;;

voliwtisa

Δεν με ξέρεις οπότε δεν έχεις άποψη.!

Λογικά θα υπάρχουν όμως...

Nasia9

Δε χρειάζεται να σε ξέρει κάποιος από κοντά για να διαμορφώσει άποψη.Φυσικά και έχω άποψη,γιατί ο γραπτός ο λόγος δείχνει πολύ πιο καθαρά κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου.
Εκτός αν γράφεις έτσι,με σκοπό να κάνεις πλάκα και να διασκεδάσεις εσύ,αλλά και οι γύρω σου...

αν όμως γράφεις με σοβαρότητα,το 95% αυτών που γράφεις δείχνει έντονη ανταγωνιστικότητα και ζήλεια που καταντά κουραστική. Αυτά όμως πιθανότατα,να μην είναι τόσο αρνητικά.! Το βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι η επιθετικότητά σου.  :wink:

voliwtisa

Μαθήματα δεν δέχομαι όχι μόνο από σένα ούτε από κανένα οκ?

Ασχολήσουμε με κάτι άλλο εκτός της ψυχολογίας όμως.Δεν σου ταιριάζει πως να το κάνουμε.

Rakendytos

κορες καντε ερωτα..
Οχι πολεμο.. :D

voliwtisa

Rakendytos

Νασια μου..σου ειπα να μη μου την μαλωνεις..
Ιδρωσε παλι.. :D

voliwtisa

Ναι από το φόβο μου  :P

563 Επισκέπτες, 1 Χρήστης