Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 531
  • Total: 532
  • Leon

Για τα αντράκια του οίκου 33...

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 23, 2007, 03:26:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

σουτ εσυ...
Δεν αφηνεισ τιποτα να πεσει..
..σε δαγκασω :wink:

Nasia9

Παράθεση από: "voliwtisa"Μαθήματα δεν δέχομαι όχι μόνο από σένα ούτε από κανένα οκ?

Ασχολήσουμε με κάτι άλλο εκτός της ψυχολογίας όμως.Δεν σου ταιριάζει πως να το κάνουμε.

καλημέρα..
δεν είναι μάθημα. Μάθημα κάνω σε μικρά παιδάκια...

Όσο για τη ψυχολογία......είναι ένα από τα χαρίσματά μου...

και πάντα ασχολούμαι με αυτή..
ίσως να θεωρείς ότι δε μου ταιριάζει επειδή ''με έχεις συνηθίσει'' διαφορετικά..(στο forum συνηθίζω να κάνω πλακίτσα,αλλά όταν σοβαρέψει κάτι,σοβαρεύω και εγώ )
όπως και να χει αυτό λες δε στέκει γιατί πολύ απλά όλα αυτά που είπα ήταν η αλήθεια.  :wink:

Classic_Radio

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Nikos28"Εν πάση περιπτώσει, το θέμα κλείνει.
Ας μη χαλαστούμε άλλο γιατί σε λίγο κατεβαίνω και στο χωριό για ολιγοήμερες διακοπές...  :wink:

Φιλιά!

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ

voliwtisa

Κάνε μου μια χάρη...Πειραματόζωα για την πρακτική στην ψυχολογία που τόσο σε ενδιαφέρει μη ψάχνεις στο προσωπό μου.Βρες τα αλλού.Και σου απαγορεύω να ασχοληθείς ξανά  ή να βγάλεις συμπεράσματα για μένα.Το εννοώ!

Nasia9

ούτε ασχολούμαι,ούτε βγάζω συμπεράσματα.........και φυσικά δεν ψάχνω πειραματόζωα...! αν κοιτάξεις γύρω σου,όλοι έχουμε και κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα...δε χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερο ψάξιμο..για την πρακτική μου... :lol:  :lol:

με όλα αυτά που σου λέω.....προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι τουλάχιστον μαζί μου,όταν μου μιλάς,θα πρεπει να είσαι πιο ευγενική,όπως είμαι εγώ μαζί σου. Μπορώ να γίνω πολύ πιο επιθετική από εσένα (ντρέπομαι που το λέω) και τότε θα είναι χειρότερο και για τις 2 μας. Κόψε λοιπόν τη μέθοδο, που ξαφνικά εκεί που κάνουμε χαβαλέ,πετάς τις σοβαρές ατάκες,και νιώθεις παρεξηγημένη,γιατί ειλικρινά,να ξέρεις.. ότι εγώ, εδώ, κάνω μόνο πλάκα εκτός από ορισμένες περιπτώσεις όπως τώρα.Τώρα αν εσύ έχεις προηγούμενα με άλλους,και πακέτο έχεις και τη μύγα,τότε δεν ευθύνεται όλος ο κόσμος. :)

voliwtisa

Σου ζήτησα κάτι παραπάνω.Περίμένω να το κάνεις πράξη.

Nasia9

Παράθεση από: "Rakendytos"Νασια μου..σου ειπα να μη μου την μαλωνεις..
Ιδρωσε παλι.. :D

Δεν μάλωσα κανέναν  :)

Nasia9

Παράθεση από: "voliwtisa"Σου ζήτησα κάτι παραπάνω.Περίμένω να το κάνεις πράξη.

άμα το ζητήσεις με πιο ωραίο τρόπο μπορεί και να το κάνω ...

voliwtisa

Ξέρεις τώρα...Απλά σε αγνοώ από εδώ και στο εξής.Τέλος.-

Pappas10

Παράθεση από: "Nasia9"Πώς περιγράφετε τη γυναίκα των ονείρων σας;

Δεν υπάρχει στάνταρντ περιγραφή. Μου αρέσουν οι καμπύλες πάντως... Βασικά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω... ειλικρινά δεν έχω στάνταρντ περιγραφή.

Παράθεση από: "Nasia9"Τι σας ενοχλεί στις γυναίκες;

Ό,τι με ενοχλεί και στους άντρες νομίζω. Γενικά μου τη σπάει ο τύπος "μάτσο" άντρα και "μπάρμπυ" γυναίκας.

Παράθεση από: "Nasia9"Τι σας αρέσει;

Τι μου αρέσει στις γυναίκες;;; Τα πάντα;;;; Αλλά πιό πολύ η υφή του δέρματος τους.

Παράθεση από: "Nasia9"Τι σας ξένερώνει; ]

Κατ' αρχάς τα 2 ερωτήματα δεν συνδιάζονται νομίζω. Σαφώς και είναι απαραίτητες, είτε μας ξενερώνουν είτε όχι. Το μόνο που με ξενερώνει σε μία γυναίκα είναι η έλλειψη θυληκότητας, ιδίως όταν αυτή απορρέει τεχνηέντος από ψευτοφεμινιστικές θέσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα ιδεολογήματα.

Παππάς10 ή Κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Nasia9

Αυτό που σε κάνει να εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου να το προσέξεις πάντως.

(είδατε ρε τι ωραία κουμπαριά κάνει ο κόσμος; τελικά μόνο τα ωραία πρέπει να ακούγονται...αχχχ..)

kuria

τελικα αυτος ο "οικος 33" ειναι αναλογος του οικου του Θεου (πληρης τελωνων, φαρισαιων και μικροπωληταδων της εμποροπανηγυρης... ε ρε φραγκελωμα που μας χρειαζεται!) , του Dior (πηξαμε στη φινετσατη  ιντριγκα...), του ναυτου (μου θυμιζουμε τον καπεταν Γιασο που ολο τη δευτερα επροκειτο να μπαρκαρει...) και του κατι αλλο (φυσικα παντα παιζει και αυτο... )

και... οπου "αντρακια" (ανεξαρτητως φυλου) εκει και "αντριλικια" ...

:24:  :24:  :24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Μήν πω και αντρομέδες....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

αντρομεδουσες ειπες;

:24:  :24:  :24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nasia9

Αυτό που παρατηρώ πάντως...είναι...ότι τα αντράκια μας τελικά,δεν έχουν υπερβολικές απαιτήσεις....φαίνεται έχουν δει πολλά τα μάτια τους.  :cry:  Μετά έχουν άδικο που λένε ότι οι γυναίκες είναι....μπιπ.. :roll:  :roll: !  :lol:  :lol:

σας έχουμε κάνει τη ζωή πατίνι.  :?

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης