Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 338
  • Total: 339
  • Leon

Beach party Σάββατο 4 Αυγούστου στο Καβούρι

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουλίου 03, 2007, 11:12:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "CINDY"

γιατι εγω ειμαι της αριστοκρατιας?και εγω παιδι του λαου ειμαι!μεσα στο λιμανι μεγαλωσα!  :lol:
σου δινω το κατσαριδακι χαρισμα μου δινεις την ατακα?

kala filenada..etsi eukola dineis ton katsaridi???..oso gia thn ataka oli dikia sou zouzouna!!!

CINDY

εσυ τωρα γιατι συνχηστικες και τα γραφεις διπλα μου λες?
γκαβατζωνω τα δικαιωματα της ατακας...και οσο για τον γιαουρτι ας ερθει να μου ζητησει το λογο που τον ανταλλασω ετσι...ανευ ορων :lol:  :lol:

Athinoula

exei kollisei kai ta grafei isos dipla...

kalhtera i ataka..o giaourtis ex allou...eleutero aplikari einai den to pernei kamia.. :shock:

CINDY

τωρα εσυ λιλουκομ χορηγος του γιαουρτι εισαι και τον διαφημιζεις?
προξενητρα μου εσυ! :lol:  :lol:

Athinoula

oxi vre filenenada...gia mena to proorizo to pipini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dark_Giaourti

καλά ρε τρελαμένα ...  είπα εγώ μια μια λέξη και γράψατε 10 μυνήματα !!!!

απα πα πα πα !! που να γράψω οτι σας θέλω όλες κιόλας !!!

CINDY

Παράθεση από: "lila"oxi vre filenenada...gia mena to proorizo to pipini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min fas to katsaridaridaki einai ypotagmenos sthn spania omorfia moy kai den exei matia gia alli :wink:

Athinoula

Παράθεση από: "Dark_Giaourti"καλά ρε τρελαμένα ...  είπα εγώ μια μια λέξη και γράψατε 10 μυνήματα !!!!

απα πα πα πα !! που να γράψω οτι σας θέλω όλες κιόλας !!!

pes mas ti pineis..

Athinoula

Παράθεση από: "CINDY"
Παράθεση από: "lila"oxi vre filenenada...gia mena to proorizo to pipini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min fas to katsaridaridaki einai ypotagmenos sthn spania omorfia moy kai den exei matia gia alli :wink:

vre pipini einai...ti na ton kano?

heinrich

θα ταν πολύ επικινδυνο για τα ζουζουνακια

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"θα ταν πολύ επικινδυνο για τα ζουζουνακια

Σύμφωνα με τα τελευταία ανακοινωθέντα (βλέπε elix), τα ζουζουνάκια εξακολουθούν να κινδυνεύουν. Από μας!!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

fmas

Εγώ δεν γνωρίζω αν θα είναι δυνατόν να κατέλθω αλλά θα προσπαθήσω... Επαφείεται στον πατριωτισμό του Προϊσταμένου και γενικότερα του στρατοπέδου.....

Athinoula

Παράθεση από: "fmas"Εγώ δεν γνωρίζω αν θα είναι δυνατόν να κατέλθω αλλά θα προσπαθήσω... Επαφείεται στον πατριωτισμό του Προϊσταμένου και γενικότερα του στρατοπέδου.....

giati den 8a er8eis???..8A SOU KANO ENA GRAMMA OPOS KANANE PALIA OI GONEIS MAS...PARAKALONDAS TO PROISTAMENO NA SOU DOSEI ADEIA... :twisted: allios pe8ane!!!

sevenseas

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "fmas"Εγώ δεν γνωρίζω αν θα είναι δυνατόν να κατέλθω αλλά θα προσπαθήσω... Επαφείεται στον πατριωτισμό του Προϊσταμένου και γενικότερα του στρατοπέδου.....

giati den 8a er8eis???..8A SOU KANO ENA GRAMMA OPOS KANANE PALIA OI GONEIS MAS...PARAKALONDAS TO PROISTAMENO NA SOU DOSEI ADEIA... :twisted: allios pe8ane!!!

fmas
επειδη  ο πατριωτισμος (sic!!!!!!!!!!) επαφιεται μονο στον τσαμπουκα των πολιτων
πεσμου μοναδα και συντεγαγμενες
με μπουλντόζα κατω τα συρματα
κι καραβανας θα μεινει μαμακας

ενω εσυ στο παρτυ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Athinoula

Παράθεση από: "sevenseas"
Παράθεση από: "lila"

fmas
επειδη  ο πατριωτισμος (sic!!!!!!!!!!) επαφιεται μονο στον τσαμπουκα των πολιτων
πεσμου μοναδα και συντεγαγμενες

ton axiomatiko sou 8a ton analabo ego...me kinezika aeroplanika kolpakia...oeo
με μπουλντόζα κατω τα συρματα
κι καραβανας θα μεινει μαμακας

ενω εσυ στο παρτυ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

338 Επισκέπτες, 1 Χρήστης