Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 336
  • Total: 336

Αφιερωμενο σ αυτους/ες που γεννηθηκαν πριν το 1985..

Ξεκίνησε από spellbound, Ιουλίου 04, 2007, 08:52:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Το ελαβα, μου αρεσε και ειπα να το μοιραστω μαζι σας..
Αν και το 1985 μου φαινεται πολυ προσφατο... ]

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε......

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή]

Evitaki

:thumright:  :thumright:  :thumright:  :thumright:  :thumright:  :thumright:  :thumright:  :thumright:

pingo

:wink:   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Πόσες αναμνήσεις...

Ανοιγμένα γόνατα και αγκώνες, σπασμένα δόντια, μήλα,κρυφτό σε όλη την γειτονιά, τζαμί...μόνο παιχνίδι θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια.

Ούτε σχολείο, ούτε φόβο, μόνο παιχνίδι....ειδικά τα καλοκαίρια...

Μετρούσαμε τα παγωτά που τρώγαμε (χωρίς να μας λένε ότι θα πονέσει ο λαιμός μας) και τα μπάνια που κάναμε και πηγαίνοντας πρώτη μέρα στο σχολέιο κάναμε διαγωνισμό.
Τί περιφάνια όταν βγαίναμε πρώτοι....το θυμάστε;

steelman

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 70
ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ;;
ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
ΤΣΑΝΤΑΛΕΝΑ-ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΕΚΕΙ)
ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΚΟΡΕΥΟΤΑΝ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΑ ;;;
ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΣΑΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ;; ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΟΝΟΤΑΝ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΤΑΛΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙ
ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΛΕΣ

(βρε μπας και να εγραφα κανα βιβλιο ;;   )

manager

ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

xhmeia

ωραιο οντως
συμφωνω

ομως  μια απορια την εχω ( ως συνηθως)
"Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Δεν θα πρέπει να μάς παραξενεύει που τα σημερινά παιδιά είναι κακομαθημένα και χαζοχαρούμενα"

Τα κακομαθημενα και χαζοχαρουμενα σημερινα παιδια ( συμφωνα με το κειμενο και οχι με συμφωνη δικη μου γνωμη ) μηπως ξεχναμε πως τα μεγαλωσε η ωριμη γενια του 85 και πισω?????????????

steelman

ΧΗΜΕΙΑ ΕΓΡΑΨΕ

Τα κακομαθημενα και χαζοχαρουμενα σημερινα παιδια ( συμφωνα με το κειμενο και οχι με συμφωνη δικη μου γνωμη ) μηπως ξεχναμε πως τα μεγαλωσε η ωριμη γενια του 85 και πισω?????????????

ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΑΛΛΑ
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ-ΕΙΝΑΙ 7 ΧΡΩΝΩΝ- ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ;;;
ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ
ΓΙΑΤΙ ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ
ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ;; ΜΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΑΝ ΟΧΙ ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

μαλον ξεφυγα παρα πολυ

apol

μιλαμε για την εποχη που υπηρχε γειτονια για την εποχη της δημοκρατιας της καλημερας.....τωρα δεν ανταλλασουμε κουβεντα με τον γειτονα ασε που το πιο πιθανο ειναι να μη τον ξερουμε..

xhmeia

steelman ακριβως οπως μεγαλωσαμε εμεις, σιγουρα δεν γινεται να μεγαλωσουν τα παιδια μας
Ομως παντα υπαρχουν καποιοι τροποι, να ξεφυγει απο την πολυκατοικια ενα παιδι, χωρις να ειναι εξω και απο την τεχνολογια
Δεν θεωρω τη σημερινη νεολαια χαζοχαρουμενη.Ζω μεσα σ αυτη.Εχω επαφη.Χαζοχαρουμενα φερονται, σε οσους ενηλικες τους αντιμετωπιζουν ανωριμα οι ιδιοι.Αν τους φερθεις ωριμα, ωριμα φερονται
Επειδη, ομως ειμαι μανα και ξερω τι μετεδωσα στα δικα μου παιδια
γι αυτο και εχω αυτη την αποψη
7?ειναι ο γιος σου ?
Δεν θα σου πω τι να κανεις εσυ, θα σου πω τι εκανα εγω οταν ηταν 7 τα δικα μου.Δεν τα αποβλακωνα στην τηλεοραση, ουτε φυσικα τ αφηνα μονα τους εξω, οπως η δικη μου μανα εμενα.
Εβγαινα ( κι οχι μονο εγω, αλλα κι αλλες μαναδες) κι εγω εξω στη γειτονια.Τα παιδια επαιζαν κι εμεις μιλουσαμε μεταξυ μας, αλλα το ματι αγρυπνο
Θυμαμαι αρκετες φορες εμπαινα στη διαδικασια να παιξω κι εγω με τα πιτσιρικια και ξεσηκωνα και τις αλλες( ισως σου φανει αστειο αυτο )
Ο λογος?Για να τους μαθουμε να παιζουν μηλα, ζολι κι ολα τα παιδικα παιχνιδια
Αλλες φορες πηγαιναμε στις κουνιες, αλλες στην εξοχη( σ αυτο ημουν τυχερη υπηρχε εξοχικο και τα παιδια μου μεγαλωσαν οπως εγω, στο χωμα)
Σιγουρα πολυς κοσμος εχει εξοχικα και σημερα.Δεν ημουν εγω μονο προνομιουχα, ετσι δεν ειναι?
Δες γυρω σου .........Που ειναι οι μαμαδες κι οι μπαμπαδες σημερα μτα τη δουλεια τους?
Στα σαϊτ...............Ας αφησουν τους υπολογιστες κι ας βγουν εξω με τα παιδια τους.Ακομη και στις διακοπες παιρνουν τα λαπ τοπ τους. Κι εγω ειμαι στα σαϊτ αλλα τα δικα μου, μεγαλωσαν δεν με χρειαζονται πια
Εχω δει γονεις που βγαζουν εξω τα καμαρια τους και τα πηγαινουν που?Ελεοοοοοοοος σε ιντερνετ καφε....................
Και δεν με αφορα στην τελικη να κρινω αλλους γονιους, αλλα οταν κριτικαρουν τη νεολαια και να την αφοριζουν ως ανωριμη, εχω γνωμη
Στο χερι των γονιων ειναι, να στερηθουν καποιες δικες τους ωρες και ν ασχοληθουν με το παιχνιδι των παιδιων τους

Athinoula

ego an kai geni8ika to 1979 ta ezhsa ola ayta...kai sigkini8ika pou ta xanadiavasa giati etsi htan pragmatika...omos tautoxrona eimai poli xaroumeni pou ta zhsa an kai steri8ika polla...8eoro omos oti prepi kata kapion tropo kai sta dika mas paidia na min ta dinoume ola aploxera gia to diko tous kalo...exo paidia kai prospa8o na to efarmoso!

:lol:

Pappas10

Γενηθείς το 74, θεωρώ εαυτόν το απόλυτο δείγμα του Generation Χ. Πρόλαβα και το κυνηγητό, κρυφτό, μακριά γαϊδούρα και μπάλα στο δρόμο αλλά και τις απαρχές του Computer Game στον Amstrad 6128.

Πρόλαβα το κυνήγι στα κορίτσια για να τα "χουφτώσουμε" αλλά και το διαδικτυακό "καμάκι". Δεν μου αρέσει να εξωραΐζω την γενιά μου ούτε να καταδικάζω εκείνη που μας ακολουθεί. Κάποια πράγματα όμως μπορούν να επισημανθούν, όχι κριτικά αλλά παρατηριτικά.

Κατ' αρχάς οι "γενιές" έχουν πολύ μικρότερα χρονικά χωρίσματα πλέον. Ένας 40άρης έξω από την τεχνολογία και το τηλεοπτικό Life Style έχει τρελό πρόβλημα επικοινωνίας με έναν 25άρη. Μιλάμε για 15ετία παιδιά. Στο σχολείο μας λέγανε για 1 γενιά κάθε 40 χρόνια.  

Η Γενιά των 25ρηδων έρχεται με φόρα. Σε πολλά πράγματα είναι πολύ μπροστά από εμάς... σε πολλά όμως είναι και πίσω. Γενικότερα μιλώντας. Πάντως ο έφηβος του σήμερα, οφείλει να ξέρει 4500 πράγματα περισσότερα απ' όσα έπρεπε να ξέρουμε εμείς για να θεωρείται "μέσα στα πράγματα". Εγώ θεωρώ ότι ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων συμπεριφοράς της νεολαίας - γιατί είναι προβληματική η γενικότερη συμπεριφορά της νεολαίας ιδίως σε συνάρτηση / σύγκριση με την κοινωνικότητα που χαρακτήριζε το ανθρώπινο είδος έως τώρα- απορρέει από αυτήν την "υπερτροφοδότηση πληροφορίας" του μυαλού τους.

Και αυτό ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία ρε παιδιά....

... ο 15χρονος σήμερα ξέρει ήδη να χειρίζεται Τηλεόραση, Βίντεο, Στερεοφωνικό Υπολογιστή,  ΜΡ3, Νιντέντο κονσόλα από τα 5 του. Εμείς αυτά τα μάθαμε από τα 5 έως τα 25. Και ένα ένα.

Ο 15χρονος σήμερα γράφει CD, DVD, "κατεβάζει" ταινίες και μουσική στον υπολογιστή του και τις αντιγράφει στο ΜΡ3. Ξέρει να σπάει "κώδικες" σε παιχνίδια και να ψάχνει "κινήσεις" πατώντας τα κουμπιά ενός - ή περισσοτέρων- joystic. Εμείς το πολύ πολύ να γράφαμε σε κασέτες πατώντας το κόκκινο κουμπάκι και να χειριζόμασταν το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και του βίντεο.

Ε.... για να χωρέσει το μυαλό τους όλα αυτά, θα πρέπει να "κόψει" από αλλού.

Εγώ εκεί αποδίδω κάποιες "περίεργες" και "αντικοινωνικές" (για τα δικά μας δεδομένα) συμπεριφορές της εφηβικής και μετεφηβικής νεολαίας.

Δεν έχω διάθεση να προεκτείνω όμως. Αν αυτό είναι το μέλλον, οφείλουμε να προσπαθήσουμε να το "εξανθρωπίσουμε" ή έστω να το προστατέψουμε ως προς την κοινωνικότητα του με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας.... πρίν γίνουμε όλοι "... βρυκόλακες με καλώδια στο αίμα" που λέει και ο γίγαντας Τζίμης.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (είπαμε... όταν μεγάλωνα εγώ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έπαιρνε και πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο  :P  :P  :P )
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Athinoula

PAPA ta cd vgikane prosfata kalo mou emeis eixame diskous...an 8imami kala ego eixa cd sta 13 mou oxi pio prin.. :lol:

steelman

ΧΗΜΕΙΑ ΕΓΡΑΨΕ

Δεν θα σου πω τι να κανεις εσυ, θα σου πω τι εκανα εγω οταν ηταν 7 τα δικα μου.Δεν τα αποβλακωνα στην τηλεοραση, ουτε φυσικα τ αφηνα μονα τους εξω, οπως η δικη μου μανα εμενα.
Εβγαινα ( κι οχι μονο εγω, αλλα κι αλλες μαναδες) κι εγω εξω στη γειτονια.Τα παιδια επαιζαν κι εμεις μιλουσαμε μεταξυ μας, αλλα το ματι αγρυπνο

ΕΔΩ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ;;

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ

Athinoula

steel exeis dikio se auto ...ta paidia mas merikes fores kakoma8ainoun isos min xexname oti den exoume kai emeis oi idioi thn upomoni opos eixane oi dikoi mas palaiotera na epiminoume polles fores oti den prepi na kanoume to ena to allo klp...

duskolo epaggelma na eisai gonios!

Christina:-)

Ειμαι περηφανη που με μεγαλωσε το χωμα, το ποδηλατο μου, τα δεντρα!
Που καθε φορα που χτυπαγα (πολυ συχνα) η μαμα μου γελαγε και δε με κανακευε,που ¨εφαγα χωμα και λασπη¨και το ευχαριστηθηκα....
Που ολα τα χωραφια και οι αλανες γραφαν το ονομα μου και τα ονοματα πολλων αλλων τυχερων...
Και λυπαμαι που τωρα τη θεση τους εχουν παρει Αττικες οδοι,ακριβα κτηρια και πολυτελεις βιλες...

336 Επισκέπτες, 0 Χρήστες