Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 359
  • Total: 359

Το Κάθαρμα της Γης

Ξεκίνησε από Nikos28, Ιουλίου 05, 2007, 06:22:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Χαίρετε.

Με ξέρετε. Πάντα με ξέρατε - απ' τον καιρό που γεννηθήκατε. Δε με θυμάστε προς στιγμήν αλλά θα καταλάβετε ποιός είμαι - αν συνεχίσετε την ανάγνωση. Λυπάμαι, αλλά φοβάμαι πώς αν σας αποκαλύψω τώρα την ταυτότητά μου, δεν θα ακούσετε τα όσα έχω να σας πω.

Βλέπετε, με μισείτε κι εσείς. Κι ας μη σας πείραξα ποτέ. Μ' έχετε δει ελάχιστες φορές αλλά με φοβάστε. Παρόλο που είμαι δειλός και σας αποφεύγω. Και παρόλο που όσες φορές έκανα κακό στους ομοίους σας, το έκανα επειδή αναγκάστηκα. Ή επειδή είμαι κι εγώ θύμα, ίσως το μεγαλύτερο που υπάρχει!

Εγώ είμαι, το Κάθαρμα της Γης. Με βαραίνει η μεγαλύτερη κατάρα απ' τον καιρό που πάτησα το πόδι μου στη Γη σας. Για να ακριβολογήσω, η κατάρα αυτή συνδυάζει όλες τις κατάρες που έπληξαν, κατά καιρούς, τους ομοίους σας...

Πλανώμαι και περιφέρομαι σαν τον Περιπλανώμενο Ιουδαίο - παρόλο που οι απόγονοί του έπαψαν κάποτε να διώκονται ενώ οι δικοί μου θα διώκονται απηνώς, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος.
Ο Ήλιος, τον οποίο δε βλέπω ποτέ. Βλέπετε, κουβαλάω πάνω μου και την κατάρα του δικού σας Δράκουλα: Να μη με βλέπει ποτέ το φως του Ήλιου, να το φοβάμαι και να το αποφεύγω στο διηνεκές. Για εκείνον όμως, το Δράκουλα, βρέθηκε κάποτε κάποιος Βαν Χέλσινγκ που του χάρισε την αιώνια γαλήνη...
Για μένα δε θα υπάρξει ποτέ, κανένας λυτρωτής. Θα κρύβομαι στο διηνεκές, κυνηγημένος απο τους ομοίους σας - και όλους τους άλλους. Βρώμικος και ελεεινός, παρά τη θέλησή μου.

Κι ας θυσιάζομαι συνέχεια για σας, για τη ζωή σας και τη σωτηρία σας. Σαν τους Μεσσίες, τους οποίους κάποτε οι όμοιοί σας σκότωσαν, σαν αγρίμια, αλλά μετά λάτρεψαν σα Θεούς...
Εμένα με σκοτώνετε καθημερινά, με εκμεταλλεύεστε και με εξοντώνετε για να μάθετε καλύτερα το δικό σας εαυτό, για να τον προφυλάξετε απο τις ασθένειες, για να βελτιώσετε τη διαβίωσή σας. Είμαι αναντικατάστατος για την αυτογνωσία και τη ζωή σας.
Κι όμως, δε θα με λατρέψετε ποτέ.
Το ξέρω, σας είμαι τόσο απεχθής που ακόμα και η σκέψη για κάτι τέτοιο, θα σας προκαλούσε ρίγη αηδίας και αποστροφής.

Ακόμα δεν καταλάβατε ποιός είμαι;

Εγώ είμαι, το Κάθαρμα της Γης.

Ο Αρουραίος.

Αλήθεια...

Έχετε κι άλλους εχθρούς σαν εμένα;

Αν ναι, τους μισείτε όσο κι εμένα;

Σκεφτήκατε το γιατί;

[b]Αισθανθήκατε ποτέ όπως αισθάνονται; [/b]

daniel

Nikos28

Αυτά θα μας έλεγαν οι αρουραίοι (και όλοι εκείνοι τους οποίους συμβολίζουν) αν μπορούσαν να μας μιλήσουν...

samorc

νικος28 δεν καταλαβα ακριβως ποιος εισαι και τι κανεις...!!!!!

παντως εγω παλια νομιζα πως με ειχαν καταραστει να μην φοραω ρολοι ......!!!!!!!!!!!!!(γιατι οποτε εβαζα ρολοι στο χερι μου ηταν θεμα χρονου να το σπασω μετα απο καποιο χτυπημα ....!!!!!!)

εχει καμμια σχεση αυτο...??????????????/.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikos28

Τι δεν κατάλαβες;  

Λέω όλα αυτά που θα μας έλεγαν οι αρουραίοι αν μπορούσαν να μας μιλήσουν.

Και κάνω κάποιες ερωτήσεις που θα μας έκαναν αν μπορούσαν να μας ρωτήσουν...  :wink:

tristana

Αυτό με την διερμηνεία των αρουραίων σου προέκυψε τελευταίως ή...;

Και η απάντηση είναι ΧΟΥ ΔΕ ΦΑΚ ΚΕΡΣ; Για τα μιάσματα της γης υπάρχει
θέση, αλλά πολύ μακριά μου, πλιζ.
Αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα υπαρξιακά τους τότε θα πρέπει
να πάω να ρίξω και μια ΕΝΤΕΛΩΣ προσωπική και 100% ΙΧ αντιπαράθεση
με ένα φασιστοειδές σίχαμα εδώ μέσα που επιπλέον κακοποιεί βάναυσα
και κατ' εξακολούθησιν την ελληνική. 'Εγκλημα και αμάρτημα ασυγχώρητο και αυτό το λέω με επιείκεια.

'Αι σμελ ε ρατ που λένε.

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Αυτό με την διερμηνεία των αρουραίων σου προέκυψε τελευταίως ή...;

Ή...;

Η αλήθεια είναι οτι μου προέκυψε μ' έναν πολύ παράξενο τρόπο, που δε λέγεται εδώ.

Και μου βγήκε ολίγον τι αλληγορικά...  :wink:

seagull

"Βλέπετε, με μισείτε κι εσείς"

τι ειναι μισος.....

ομορφο και ενδιαφερον το κειμενο Νικος

Nikos28

Σ' ευχαριστώ.

Σ' αυτά που ρώτησα όμως...;

seagull

:)

Νικολα, αλληγορικα .... δεν ξερω γιατι ταξιδεψε η αφελης σκεψη μου, στους αρουραιους που καμμια φορα υπαρχουν στα κεφαλια μας
 :roll:

Argiro

Δηλαδή, αν κατάλαβα το αλληγορικόν του πράγματος, θα πρέπει να αφήνουμε τους αρουραίους να εγκατασταθούν στο σπίτι μας χωρίς να τους ενοχλούμε; Μήπως να τους φτιάχναμε και καμία άνετη φωλίτσα να μην κουράζονται να τη φτιάχνουν;... :lol:  Δεν τους μισούμε ούτε τους φοβόμαστε, απλώς δεν γίνεται να συγκατοικούμε μαζί τους γιατί, πώς να το κάνουμε, δεν είναι κατάλληλοι για κατοικίδια...

seagull

Ισως το οτι θεωρουμε πως η δικιά μας  πλευρά ειναι και αντικειμενικά το δικιο..το μόνο δίκιο..εθελοτυφθούμε Και συμβαινει πολυ συχνά τελικά Ρατσισμος, προκαταλήψη, η βια φερνει βια (το προτιμω απο το δραση και αντιδραση) γήπεδα, ανθρωπινες σχέσεις
ισως κατοικουν χωρις να το καταλαβαινουμε
και ισως θα έπρεπε να  κοιτάξουμε κατάματα για να το αισθανθούμε

Αλλά δεν είναι απίθανο να ειμαι ασχετη και απο το θέμα τελικα

:)

samorc

οσα ηθελε να πει ενας αρουραιος.....

1.ναι ..απο την στιγμη που κινδυνευει η υγεια των αγαπημενων μου ανθρωπων οπως και η δικη μου ..θα σε κυνηγαω.....

2.απο την στιγμη που δεν σε καλεσα στο σπιτι μου..δεν εχεις καμμια δουλεια εκει.....(το ιδιο ισχυει και για τις αγαπητες ..κατσαριδες...!!!!!!!)

Nikos28

Παράθεση από: "seagull"Ισως το οτι θεωρουμε πως η δικιά μας  πλευρά ειναι και αντικειμενικά το δικιο..το μόνο δίκιο..εθελοτυφθούμε Και συμβαινει πολυ συχνά τελικά Ρατσισμος, προκαταλήψη, η βια φερνει βια (το προτιμω απο το δραση και αντιδραση) γήπεδα, ανθρωπινες σχέσεις
ισως κατοικουν χωρις να το καταλαβαινουμε
και ισως θα έπρεπε να  κοιτάξουμε κατάματα για να το αισθανθούμε

Αλλά δεν είναι απίθανο να ειμαι ασχετη και απο το θέμα τελικα

]

Δεν είσαι καθόλου άσχετη με το θέμα...  :wink:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Συμφωνώ - και θα χαιρόμουν αν έγραφες κάτι παραπάνω...

Athinoula

oreo to 8emataki tou nikola...aplos kaneis mas den noiazete gia ton sunan8ropo 8a noiastoume gia ta zoakia?...sigoura an 8elame 8 akaname polla pragmatakia...poli mikra kai omos toso simandika.

Arkei kapia sigmi n arxisoume na ektimamai auta pou exoume...kai pos..den 8a eimaste gia mia zoi edo...8a er8oun ta paidia ,mas kai toulaxiston na ta kratame se kalh katastasei gi auta...

tora teleutea eixa dei thn diafimisei me to agoraki pou milaei gia thn gh exei dikio alla pios noiazetai...kaneis...emas mas noiazei na valoume thn lak mas kai as einai karkinogona xorisna skeftoume oti 8a borousame n avroume mia mi toxiki...

apo mas exartatai... :D

359 Επισκέπτες, 0 Χρήστες