Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 332
  • Total: 332

ΗΡΩΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιουλίου 05, 2007, 06:58:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Παράθεση από: "la_luce".... τι σημαινει γυναικες μπαζα...??

Οι γυναικες που ονομαζουν ετσι αυτοι οι παιδαροι που κυκλοφορουν που νομιζουν πως ειναι και εραστες ακομα και στα 50 τους!!!

sevenseas

Παράθεση από: "Jezebell"

Οι γυναικες που ονομαζουν ετσι αυτοι οι παιδαροι που κυκλοφορουν που νομιζουν πως ειναι και εραστες ακομα και στα 50 τους!!!

χαχαχαχα δεκτο το καρφι

αλλα ματια μου ομορφα

οταν ενας 50αρης κυκλογοφει με γυνακες κατω των 30  και μαλιστα οχι οποιες οποιες εχει δικαικαιωμα να ειναι υπερόπτης

χαχαχαχαχαχα

sevenseas

περιμενω προτεινομενους ομως

gohssa

Παράθεση από: "kodikas"

ειναι ολες αυτες που αναγκαζουν, εμας τους διμετρους, γαλανοματες και με κοιλιακους φετες ελληνες, να κυκλοφορουμε μαζι τους στο δρομο.

Κανενας δεν σε αναγκαζει, επιλογη σου ειναι........ :D

Classic_Radio

μανιατες κανει να πουμε   η θα θεωρηθουμε   υπερ του δεοντος πατριωτες?

Christina:-)

Νομιζω αγαπητε seven, οτι τους υποψηφιους για το βραβειο θα πρεπει να τους ¨δωσουν¨αντρες!

Jezebell

Παράθεση από: "sevenseas"

χαχαχαχα δεκτο το καρφι

αλλα ματια μου ομορφα

οταν ενας 50αρης κυκλογοφει με γυνακες κατω των 30  και μαλιστα οχι οποιες οποιες εχει δικαικαιωμα να ειναι υπερόπτης

χαχαχαχαχαχα

Χμ με την μονη διαφορα πως σου επιστρεφω την μυγα!!
Διοτι δεν πεταω καρφια,τα λεω ευθεως αν θελησω ν ασχοληθω με καποιον,πραγμα που δεν μου συμβαινει συχνα και ειδικα με ανθρωπους που δεν γνωριζω!
Συνεχιζω να πιστευω ομως πως ο καθενας εχει ΜΟΝΟ αυτο που πραγματικα του αξιζει κι οτι ολοι οι ανθρωποι θα επρεπε να εχουν την στοιχειωδη αξιοπρεπεια να γνωριζουν πως να συμπεριφερονται και τι να διαλεγουν αναλογα με το ποιοι ειναι, ποσο ειναι, τι σεβασμο αποπνεουν και ποσα μπορουν ν αντεξουν!!
Φυσικα και διαφωνω καθετα με τους "αρχοντο"50ρηδες που αυτοεπιβεβαιωνονται μεσω μικροτερων ηλικιων και ηθελημενα αγνοουν τον σκοπο των μικροτερων ηλικιων!!!
Αλλα δεν σκοπευω να νουθετησω η να "καρφωσω"κανεναν!!! :D
Οσο για το θεματακι με τα "μπαζα" ξαναλεω ο καθενας εχει ΜΟΝΟ οτι του αξιζει!!!
Δεν αποδεικνυουν το ποιοι ειμαστε αυτα που μπορουμε να καταφερουμε αλλα οι επιλογες μας!

Pappas10

Προτιμώ να είμαι κακός εραστής παρά καλός πελάτης μιάς γυναίκας.

Άπο εκεί και πέρα....

Ήρωες... άπαρτα βουνά
ήρωες με δωδεκά ζωές
Κάστρα του ολύμπου και του Πάρνασου Φαντάσματα
Ήρωες μες' τα χαλάσματα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Athinoula

kala eiste apisteftoi e???? kala pame kala?
katarxas san athina den dexomai oti kapia gunaika einai mpazo...oles exoun kapia gohteia..to idio isxioi kai gia tous andres..kalo einai oi "oreoi" tou a33 na parkaroun to kalami tous sthn eisodo..kai na 8hmoundai kati vasiko...i psixi metraei se enan an8ropo...endaxi na mas gohtevi den leo ...alla oti ola ta arsenika tou a33 ta exete me 8eo-gomenes banikes opos lene...2metres kai me prasina matia, me fovera opis8ia... de ton xera...an tis exete kala kanete omos..agapitoi 40rides...(giati autoi ta pane..pano kato 40rides diladi)..sta 60-65 sas den prokeitai na sas katsei oute 30ra xarhte ta tora...loipon...kai min xexname oti mia 25ra sini8os 8elei xorigo ..giati autes oi apisteftes kopeles 8a borousan na eixan ton opiodipote...giati sigekrimena esas diladi kurioi?
den apef8inomai se kapion idiaitera ..alla genika sthn idea oti krinete tis gunaikes kai den exete koitaxtei prota eseis kai lete me ena toupe oti kapies einai mpaza...einai adiko kai se genikes grammes agenia.
ego prosopika nio8o 8igmeni basika..kai ta pira...grrrrrrrrrrrrr :cry:  :cry:

Athinoula

Παράθεση από: "kodikas"

ειναι ολες αυτες που αναγκαζουν, εμας τους διμετρους, γαλανοματες και με κοιλιακους φετες ελληνες, να κυκλοφορουμε μαζι τους στο δρομο.

na pas sta kallisteia ...min xaramizese...

Anonymous

χμ... τελικά δεν ξέρω ποιός από τους 2 είναι πιο ήρωας...

ο μπαζοκατακτητής ή αυτός που μαθαίνει ότι είχε την συγκρίθηκε με τα μπάζα  :lol:

Athinoula

sevenseas

Παράθεση από: "sevenseas"

χαχαχαχα δεκτο το καρφι

αλλα ματια μου ομορφα

χαχαχαχαχαχα

Χμ με την μονη διαφορα πως σου επιστρεφω την μυγα!!
Διοτι δεν πεταω καρφια,τα λεω ευθεως αν θελησω ν ασχοληθω με καποιον,πραγμα που δεν μου συμβαινει συχνα και ειδικα με ανθρωπους που δεν γνωριζω!
Συνεχιζω να πιστευω ομως πως ο καθενας εχει ΜΟΝΟ αυτο που πραγματικα του αξιζει κι οτι ολοι οι ανθρωποι θα επρεπε να εχουν την στοιχειωδη αξιοπρεπεια να γνωριζουν πως να συμπεριφερονται και τι να διαλεγουν αναλογα με το ποιοι ειναι, ποσο ειναι, τι σεβασμο αποπνεουν και ποσα μπορουν ν αντεξουν!!
Φυσικα και διαφωνω καθετα με τους "αρχοντο"50ρηδες που αυτοεπιβεβαιωνονται μεσω μικροτερων ηλικιων και ηθελημενα αγνοουν τον σκοπο των μικροτερων ηλικιων!!!
Αλλα δεν σκοπευω να νουθετησω η να "καρφωσω"κανεναν!!! :D
Οσο για το θεματακι με τα "μπαζα" ξαναλεω ο καθενας εχει ΜΟΝΟ οτι του αξιζει!!!
Δεν αποδεικνυουν το ποιοι ειμαστε αυτα που μπορουμε να καταφερουμε αλλα οι επιλογες μας!

βρε ματια μου κατι απλο ζητησα
τις αναλυσεις τι τις θελεις?

sevenseas

Παράθεση από: "Sole"χμ... τελικά δεν ξέρω ποιός από τους 2 είναι πιο ήρωας...

ο μπαζοκατακτητής ή αυτός που μαθαίνει ότι είχε την συγκρίθηκε με τα μπάζα  :lol:

πιο συγκεκριμενη μπορεις να γινεις ?

Pappas10

Λίλα,

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά νομίζω ότι το ερώτημα τέθηκε για πλάκα.

Δεν νομίζω ότι ήθελε κανένας να θίξει κανέναν.

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

332 Επισκέπτες, 0 Χρήστες