Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 529
  • Total: 530
  • Leon

Ημερολόγιο α33 > Από 7 Ιουλίου...

Ξεκίνησε από Woman, Ιουλίου 07, 2007, 02:05:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plus_

Παράθεση από: "spellbound"α! υπεροχα!  ας τα βρουνε τα καμαρια μας !!! ]

τι ακριβως ειπαμε οτι καμαρωνεις?

Athinoula

kala giati uparxei eknevrismos oute katalaba...iremia.. :lol:

spellbound

Παράθεση από: "plus+"
Παράθεση από: "spellbound"α! υπεροχα!  ας τα βρουνε τα καμαρια μας !!! ]

τι ακριβως ειπαμε οτι καμαρωνεις?

το οτι μπορειτε να μιλησετε μεταξυ σας... ειναι κατι κακο??? :roll:

Woman

[size=24]Δευτέρα 9 Ιουλίου...................................................................[/size]

cuba

jypnisa shmera. ohga mia bolta apo to ika meta sthn doyelia kai to apogeyma exo na tripso ta syrtaria!!!!!

Woman

Τα συρτάρια ε;

Εγώ ξύπνησα..ήπια καφεδάκι...σκούπισα-σφουγγάρισα..και τώρα θα πάω για πλάτσα πλούτσα. ]

Christina:-)

Πλατσα πλουτσα???

ΜΑλιστα,δευτεριατικα..... :(

Woman

Πολύ ζεστή...πολλά κύματα...πολλά ''πιτσιρίκια''...και πολύ φανταστική  !]

kuria

επιτελους μετα απο μενα τη "σχεδον" γυναικα βρεθηκε και μια "σκετη" γυναικα...  :lol:

και συ ΤΡΙΣχαριτωμενη μου αρραβωνιαρα σταματα να παρατηρεις χοκιστικα τις χρηστρες του μαγαζιου... ειπαμε... δω μεσα οτι θαθελες να εισαι... εισαι...

(βρε λες να ζηλεψε το τοπικ του hein "αφιερωμα : apol" και να θελει κι αυτη;  )   :roll:   :P   :24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Woman

xhmeia

Σημερα ειδα μια φιλη, που χα καιρο να δω
και χαρηκα που την ειδα ευτυχισμενη  :D

κατα τ αλλα τεμπελιααααααα σημερα ρεπο
αντε να γυρισει η ψηλη, να πηγαινουμε τις Δευτερες για κανενα μπανιο

_MAIRA_

Woman

ποια είναι η ψηλή;;

MAIRA όχι άλλη αισιοδοξία,έλεος  ]

itasous

Ξυπνησα με τα χιλια ζορια στις 7.30 σηκωθηκα στις 8.00 επινα καφεδακι ως τις 8.30 μετα θυμηκα οτι την Δευτερα ξυπναω νωρις γιατι δουλευω...
Εφτασα στην δουλεια κατα τις 9.30 (κυριος!) οταν με ρωτησαν γιατι αργησα ειπα οτι επεσα πανω σε σκουπιδιαρα σε ενα στενο δρομο και για αυτο καθυστερησα (καλη δικαιολογια αλλα μονο για μια ημερα της εβδομαδας). Ξαναεκανα καφε, ανεχτηκα τους αγαπητους συναδελφους μου ως τις 6.00, μετα πηγα με φιλους για καφεδακι παραλια, γυρισα σπιτι κατα τις 9.00 ανακαλυψα οτι τα γραμματα που μου στελνει η ΔΕΗ δεν ειναι επειδη τους λειπω και με αγαπανε, αλλα για να παω να πληρωσω τον λογαριασμο αλλιως μου το κοβουν. Μου το κοψανε ... το ρευμα. Πηρα μια ασφαλεια και το ξανασυνδεσα (οχι θα κατσω να σκασω!). Ηρθε η σπιτονοικοκυρα μου και τσεπωσε το ενοικιο (επισημως την μισω!). Ανακαλυψα οτι χωρις ρευμα το ψυγειο μου δεν κανει παγακια, επισης τα παντοπωλια αντιθετα απο οτι ισχυριζοντε ΔΕΝ πουλανε παγακια (τοτε που κολλαει το ΠΑΝΤΟπωλειο? ε?) Τωρα ειμαι στο forum....μετα δεν ξερω τι θα κανω...μαλλον θα παω για υπνο...πρεπει να ξυπνησω και νωρις γιατι αυριο δεν εχει σκουπιδιαρα και θα μπορω να αργησω στην δουλεια μου.
 :velo:

Woman

[size=24]Τρίτη 10 Ιουλίου.................................. [/size]

529 Επισκέπτες, 1 Χρήστης