Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 515
  • Total: 516
  • Leon

Ημερολόγιο α33 > Από 7 Ιουλίου...

Ξεκίνησε από Woman, Ιουλίου 07, 2007, 02:05:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Woman

είμαι ερωτευμένη...

πολύ ερωτευμένη.... ]

skou70

nini ayto me to steno dromaki kai tin skoupidiara einai apo ekeini tin mera pou ekanes ti diadromh eyosmos-kentro se 2 meres ??? looooool me seismo kai plimmires sti diadromh? (ax ti mou thymises twra  :roll:  )

Woman

Έπειτα από μία πολύ κουραστική νύχτα...σήμερα κοιμόμουν όλο το πρωί...και ξύπνησα στις 6 το απόγευμα.. έβαλα μαγιώ και πήγα κατευθείαν παραλία. Μετά γύρισα σπίτι,έφαγα καρπούζι ( ]

Woman

[size=24]Τετάρτη 11 Ιουλίου............................................................[/size]

skou70

molis sxolasa ...  irthe apo to magazi i maria ... perierga pou allazoun oi anthrwpoi otan sovareuei i sxesh tous kai einai me to eteron imisi ... san na gnwrises allo atomo aisthanesai...anyway dystyxws den efere mazi tis kai tis 2 omorfes files ths  :roll:  na kanw ena tostaki kai na to skeftw perissotero kalytera ?  :roll:

Woman

Προτείνω να σκεφτείς ''καλύτερα'' τις φίλες της,και πώς θα τις πλησιάσεις παρά τη Μαρία!  ]

lucretia

Σημερα ξυπνησα με το ζορι, εσυρα τα ποδια μου στο μπανιο, εκανα ενα γρηγορο ντουζακι, μετα ντυθηκα, εφτιαξα καφε και τον ηπια μονορουφι, πεταξα τα σκουπιδια, πηρα το αυτοκινητο και πηγα στο γραφειο, Αδειοι οι δρομοι! Ειχε παντου αδειες θεσεις για παρκαρισμα!!!   :o
Πηρα ενα κουλουρι απο τον απεναντι φουρνο, και τωρα χαζολογαω, περιμενοντας να περασει η ωρα να σχολασω και να παω για μπανιο....  8)

Anonymous

Άσε το παιδί να φτιάξει το τοστάκι
αει Τόλημ.....  [albumimg]9222[/albumimg]
φτιάξε το τοστάκι εσύ, κι εγώ φίλος είμαι, θα θυσιαστώ να τρατάρω τις όμορφες φίλες την Μαρίας [albumimg]9220[/albumimg]

Woman

cuba

allh mia koyrasthkh mera ftanei sxedon sto telos tis. shmera den phga sthn doyleia moy giati eprepe na boh8hso syggeniko moy prosopo sto nosokomeio. trejimo gia farmaka.apogohteysh to meshmeri. eprepe na jana pao to apogeyma. telika ta phra ola mazi to apogeyma kai hremisa.

Woman

Σήμερα ήμουν χαλαρή...δε δούλεψα πολλή ώρα...πήγα για μπανάκι,και μετά χαλάρωσα στη βεράντα με φραπεδάκι,κουτσομπολιό και μουσική (ναι,ναι,νοικοκυρά) Τώρα,έβαλα και τα 2 πλυντήρια...κλείδωσα..πότισα λίγο το γκαζόν... και έφαγα ένα παγωτό να ! (με το συμπάθιο κιόλας) ..Πήρα παραμάσχαλα ένα μπουκάλι (να!) κρύο νερό,γιατί ζεσταίνομαι...άνοιξα και το αρκουδίσιον..και τώρα άραξα στο pc...για το τελευταίο καληνύχτα.. ]

Anonymous

μια όμορφη καληνυχτα κι απο εμένα....... ]

Woman

[size=24]Πέμπτη 12 Ιουλίου .......................................[/size]

Athinoula

ton 8elo ti  na kano???????? peite kamia kalh idea.. :oops:

plus_

λοιπον,
ξεκινα με τη μπεσαμελ.

515 Επισκέπτες, 1 Χρήστης