Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 302
  • Total: 303
  • Leon

7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΤΣΟΝΤΑ)

Ξεκίνησε από ΣΤΑΣΟΥ_ΜΥΓΔΑΛΑ, Ιουνίου 21, 2004, 11:13:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΣΤΑΣΟΥ_ΜΥΓΔΑΛΑ

Για όλες και όλους που θέλουν να δουν ένα ερωτικό βίντεο αλλά ντρέπονται να το ζητήσουν. Φυσικά οι παρακάτω 7 τρόποι δεν ενδιαφέρουν εμάς και εσάς που είμαστε σοβαροί άνθρωποι και δεν βλέπουμε τέτοια πράγματα.

1.Βρε βρε ο Μπάμπης, δεν ήξερα ότι έγινε ηθοποιός. Πρέπει να πάρω την ταινία να τον θαυμάσω.

2.Ξέρετε είμαι φοιτητής της ιατρικής και θα ήθελα να παρακολουθήσω την ανθρώπινη αναπαραγωγή με οπτικοακουστικά μέσα.

3.Έχω βαρεθεί πια να βλέπω ταινίες αστυνομικές, πολεμικές, κοινωνικές, κωμωδίες.....φανταστικές. Μήπως έχετε κάποιο άλλο είδος???

4.ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ - ΑΗΔΙΑ, τι ταινίες είναι αυτές??? Τις ενοικιάζω ΟΛΕΣ για να προφυλάξω τον κόσμο από το να τις δει.

5.Είμαι ωτορινολαρυγγολόγος έχετε κάποια ταινία της ειδικότητας μου???

6.Στην οργάνωση μας "Ο Άγιος Σουλπίκιος" κάνουμε σεμινάρια για την αμαρτία σήμερα. Έχετε κάποια ταινία να μας βοηθήσει???

7.Έχω πρόβλημα ακοής και είμαι αγράμματος. Έχετε κάποια ταινία που να μην έχει σημασία τι λένε οι ηθοποιοί και τι γράφουν οι υπότιτλοι???

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ  :lol:

tristana

Θα μπορούσες να βάλεις τίτλο "Ο ψαγμένος οφθαλμοπόρνος".

Και ναι, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

KOUKLA75

heinrich

εχετε αυτή τη συλλεκτικη ομιλία της Παπαρήγα?
Την Παπαρήγα ΤΗΝ ΚΑΛΗ?

Ventouza

Απαράδεκτος!!!! Τς τς τς...... :roll:
 :D  :D  :D  :P  :P  :P

heinrich

αυτα τα ωραία ντοκυμαντέρ του National Geographic την εξέλιξη και την αναπαραγωγή του ανθρώπου σε ποιο ράφι θα τα βρω?

joking

χμμμ!!!!

να συμπληρώσω ?  

αν λοιπόν τα παραπάνω δεν σας καλύπτουν (η στο βίντεο κλάμπ της γειτονιάς δουλεύει ο πρώτος σας ξάδερφος και δεν θέλετε να "καρφωθείτε") μπορείτε ....

α) να αγοράσετε ένα από τα ΄σχετικά εγκυκλοπαιδικά περιοδικά σε κάποιο από τα μορφωτικά περίπτερα-σταθμούς της περιοχής Ομονοίας
β) να αγοράσετε την Βραδυνή της Κυριακής (προσφέρει 2 κάθε εβδομάδα)
γ) να κατεβάσετε free από το Internet ότι τραβά η ψυχή σας

]

heinrich

διευθυνσεις παρακαλώ

joking

έλα βρε που θέλεις και διευθύνσεις....

χρησιμοποίησε όποιο πρόγραμμα έχεις για να κατεβάζεις μουσική ...(lime wire, bearshare κτλ κτλ), γράψε στην αναζήτηση κάτι σε adult, sex, ass, κτλ κτλ και enjoy   ]

heinrich

εγώ δεν κατεβάζω πορνό
η πειρατέια σκοτώνει το σεξ...

με σήμα την μούτζα

xhmeia

καλα μην  κατεβαζεις

μηπως ανεβαζεις ? :twisted:  :P  :P  :P

heinrich

αν ανέβαζα θα είχα αγοράσει ήδη τον Α33 και θα τον είχα κάνει ένα portal της προκοπης για τους απανταχού μοναχικούς...  :D  :D  :D

Alabastro

ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ .. :idea:  :roll:  ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ? :?:

joking

ΑΧΑ!!!!

άρα το  "διευθύνσεις παρακαλώ" ήταν εντελώς παραπλαντικό ???  ]

heinrich

οχι βρε...
απλά πρωταγωνιστούσα σε μια απο δαυτες στα νεανικά μου χρόνια και θέλω να ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει... :D  :D

302 Επισκέπτες, 1 Χρήστης