Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 344
  • Total: 345
  • Leon

ΑΓΑΠΗ...

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 26, 2007, 01:19:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

απάτη....τελικά...?

SoRta_FaiRytALe

Πίσω από τον τοίχο
Η καρδιά κοιτάζει
Ανύποπτη δε βλέπει φως
Έξω από τον ήχο
Των παλμών καλπάζει
Φτάνει καινούργιος εχθρός

Αγάπη...απάτη

Μέσα απ’ το παράθυρο
Η καρδιά θαυμάζει
Ανέμελα να πέφτει η βροχή
Κι όλο το άπειρο
Σε λίγο θα φαντάζει
Στα μάτια του κατακτητή

Αγάπη... απάτη

Κι αν λεηλατήθηκε
Η καρδιά ξυπνάει
Κι ούτε που θυμάται τα μισά
Νίκησε ή νικήθηκε
Δεν τη σταματάει
Κι όρθια στήνεται ξανά..

Christina:-)

Υπάρχουν αγάπες και αγάπες βρε παιδί μου...
Αγάπη φιλική,
Αγάπη συντροφική,
Αγάπη ερωτική,
Αγαπη συγγενική,
Αγάπη μητρική, κ.ο.κ
Αγάπη Πιττα (ξαδέρφη μου και όντως μεγάλη απάτη)

Για μένα υπάρχει μόνο η αγάπη της οικογένειας και της πραγματικής φιλίας.
Ολα τ'αλλα είναι απάτες.... :wink:

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"απάτη....τελικά...?

ti einai i agaph...?...ela na sou po psi8irsta..

alitaras

αξία δεν έχει στη ζωή να ξέρεις ν' αγαπήσεις
αλλά αυτό που αγαπάς να ξέρεις να κρατήσεις

Αγάπη που σε νοιάζεται μην τηνε κάνεις πέρα
δεν είναι πλοίο της γραμμής που 'ρχετε κάθε μέρα..

Athinoula

Παράθεση από: "alitaras"αξία δεν έχει στη ζωή να ξέρεις ν' αγαπήσεις

zhto i krhth!!!!!!!!!!!!!!!

alitaras

Παράθεση από: "lila"

ΑΦΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Ν' ΑΓΑΠΩ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. .........gia sou re lila......kai pali zitooooo

Athinoula

Παράθεση από: "alitaras"

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Ν' ΑΓΑΠΩ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. .........gia sou re lila......kai pali zitooooo

den xero gia sena pandos emena mia fora enas udraulikos mou eipe oti moiazo poli me krhtikia exo to souloupi leei ths mpakogianni... :shock: {tora den xero an eprepe na to paro gia kalo auto..htan prin adunatisei..}..fenomai krhtikopoula apo makria..kata 50% veveiaos vevaios alla...i arxondika diakrinete apo makria...ame!

alitaras

Παράθεση από: "alitaras"

den xero gia sena pandos emena mia fora enas udraulikos mou eipe oti moiazo poli me krhtikia exo to souloupi leei ths mpakogianni... :shock: {tora den xero an eprepe na to paro gia kalo auto..htan prin adunatisei..}..fenomai krhtikopoula apo makria..kata 50% veveiaos vevaios alla...i arxondika diakrinete apo makria...ame!

ego pantos pistepseme kano mpam apo makria kai 100% malista.....osos gia ton idravliko elpizo na sou ekane kali doulia.......sta idravlika enoo e....xaxaxaxaxaxa

AdminForum

Κανόνες  & Συστάσεις a33 Forum

.......
.......

Συστάσεις
......
......
3. Δεν χρησιμοποιούμε άσκοπα και επαναλαμβανόμενα την εντολή quote/παράθεση, ειδικά σε μεγάλα κείμενα. Το quote χρησιμοποιείται σωστά όταν μέσω αυτού γίνεται συγκεκριμένη αναφορά σε συγκεκριμένα γραφόμενα.
......

toulouz

"Είναι ανώφελο να μιλάς γι' αγάπη, γιατί η αγάπη έχει την δική της γλώσσα και μιλάει από μόνη της." -Πάολο Κοέλο-

itasous

Επειδή έχουμε μεγαλώσει και μάλλον ξεχνάμε εύκολα πάρτε μαθήματα να θυμηθείτε τι είναι αυτό που οι σκύλοι ονομάζουν "αγάπη" και τι πραγματικά είναι αγάπη

Μία ομάδα επαγγελματιών ερεύνησε ένα δείγμα παιδιών 4-8 ετών ως προς την ερώτηση:

- Τι είναι αγάπη;

Οι απαντήσεις ήταν οι εξής:

Τόνια 6 ετών
Όταν η γιαγιά μου έπαθε αρθρίτιδα δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια των ποδιών της γιατί δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι της τα έβαφε ο παππούς μου παρότι και αυτός είχε αρθρίτιδα στα χέρια του.

Ρεβέκα 8 ετών
Όταν κάποιος σε αγαπά ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του.

Βασίλης 4 ετών
Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλο.

Κάρολος 5 ετών
Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητήσεις να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του.

Χριστίνα 6 ετών
Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη.

Λευτέρης 4 ετών
Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε.

Δανιήλ 7 ετών
Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις συνέχεια να είσαι μαζί με τον άλλο και να μιλάτε. Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία.

Αιμιλία 8 ετών
Η αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα, αν σταματήσεις το άνοιγμα θα ακούσεις την αγάπη.

Πάνος 7 ετών
Αν θέλεις να μάθεις ν' αγαπάς καλύτερα πρέπει να ξεκινήσεις από ένα φίλο που μισείς.

Νίκη 6 ετών
Υπάρχουν δύο είδη αγάπης. Η αγάπη των ανθρώπων και η αγάπη του Θεού. Αλλά ο Θεός τα έχει φτιάξει και τα δύο.

Τζένη 8 ετών
Η αγάπη είναι όταν λες σε ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα.

Ελλη 7 ετών
Η αγάπη είναι σαν το γέρο και τη γρια που μετά από τόσα χρόνια που γνωρίζονται είναι ακόμα φίλοι.

Θωμάς 6 ετών
Κατά τη διάρκεια του ρεσιτάλ πιάνου μου μ΄έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ηταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος.

Μαρία 8 ετών
Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω γιά ύπνο.

Κλαίρη 6 ετών
Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στο μπαμπά την καλύτερη μερίδα φαΐ.

Ελένη 5 ετών
Η αγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει τον μπαμπά αξύριστο και βρώμικο και πάλι πιστεύει ότι είναι ωραιότερος κι απ' τον Μπραντ Πιτ.

Χρήστος 7 ετών
Αγάπη είναι όταν το σκυλάκι σου, σου γλύφει το πρόσωπο ακόμα κι αφού το άφησες μόνο του όλη μέρα.

Μαριάννα 4 ετών
Ξέρω ότι η αδελφή μου μ' αγαπά γιατί μου δίνει όλα τα ρούχα της ακόμα κι  αν πρέπει να βγει έξω και να αγοράσει άλλα.

Λάμπρος 4 ετών
Αφήνω την μεγαλύτερη αδελφή μου να με πειράζει γιατί η μαμά λέει ότι με πειράζει επειδή μ' αγαπάει.

Αλεξάνδρα 4 ετών
Όταν αγαπάς κάποιον οι βλεφαρίδες σου ανοιγοκλείνουν και βγάζουν αστεράκια.

Κατερίνα 7 ετών
Αγάπη είναι όταν η μαμά βλέπει το μπαμπά στην τουαλέτα και δεν σιχαίνεται.

Μάρκος 6 ετών
Δεν πρέπει να λες σ' αγαπώ αν δεν το εννοείς. Αλλά αν το εννοείς πρέπει να το λες συνέχεια γιατί οι άνθρωποι ξεχνάνε.

Ο συγγραφέας Λέο Μπουσκάλια έκανε κάποτε ένα διαγωνισμό. Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν να βρεθεί το πιο συμπονετικό παιδί. Το βραβείο κέρδισε ένα τετράχρονο αγοράκι που έκανε το εξής:

Το παιδάκι είχε ένα παππού γείτονα του οποίου η γυναίκα είχε πεθάνει πρόσφατα. Μόλις το παιδάκι τον είδε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει πήγε και απλά έκατσε στην αγκαλιά του. Όταν η μαμά του το ρώτησε τι είχε πει στον παππού το παιδάκι είπε
  - Τίποτα απλώς τον βοήθησα να κλάψει.

"The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter"

gohssa

Από παιδί και από τρέλλο μαθαίνεις την αλήθεια , λένε !!! Ιδού , λοιπόν , η αληθινή ερμηνεία της αγάπης........τι πιο ουσιώδη?  :)

minoraki

Παράθεση από: "itasous"
Ο συγγραφέας Λέο Μπουσκάλια έκανε κάποτε ένα διαγωνισμό. Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν να βρεθεί το πιο συμπονετικό παιδί. Το βραβείο κέρδισε ένα τετράχρονο αγοράκι που έκανε το εξής:

Το παιδάκι είχε ένα παππού γείτονα του οποίου η γυναίκα είχε πεθάνει πρόσφατα. Μόλις το παιδάκι τον είδε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει πήγε και απλά έκατσε στην αγκαλιά του. Όταν η μαμά του το ρώτησε τι είχε πει στον παππού το παιδάκι είπε
  - Τίποτα απλώς τον βοήθησα να κλάψει.

"The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter"

[size=24]μετα απο αυτο....δεν υπαρχει τιποτα αλλο να πει κανεις για την εννοια της αγαπης....απλως νιωθει κανεις μια βαθεια συγκινηση....[/size]

Rakendytos

Αγαπη ειναι να εισαι ετοιμη να με πουλησεις καθε νυχτα
μα λιγο πριν, να τρεχεις σαν διωγμενη
απο τον κοσμο στην αγκαλια μου..

..να χανεσαι εκει που οι αλλοι βρισκονται και να βρισκεσαι
εκει  που ο νους μας μοναχα να φανταστει τολμησε μεχρι τωρα..

..να ματωνουμε την πληξη καθε μερα..

344 Επισκέπτες, 1 Χρήστης