Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 236
  • Total: 237
  • cuba

Καααααααλες διακοπες σε ολους !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από spellbound, Ιουλίου 28, 2007, 09:19:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Ισως και να εχει ξαναμπει το τοπικ, οποτε ξερε που το πατε τωρα πια!! ]

minoraki

fmas

Εγώ πήγα για ένα μπάνιο όλο και όλο μέχρι στιγμής στην Χαλκιδική...... Οπότε Φωτογραφίες δεν παίζουν....

Από εκεί και πέρα οι διακοπές μου θα είναι μία εβδομάδα στην Αθήνα......

Athinoula

ego mesa ston iounio piga kypro...8a valo photo ok zouzounes...kai 8a valo kai apo ta epomena meroi pou 8a pao...makia!

pingo

Ούτε για μένα παίζουν διακοπές φέτος...αλλά για να πω την αλήθεια δεν θέλω να δω φωτογραφίες από τις διακοπές άλλων...σε τί ωραία μέρη πήγαν και πόσο ωραία πέρασαν...πείτε το κακία...πείτε το όπως θέλετε...

tristana

Πίνγκο, όσοι δεν διακοπεύουμε... δείχνουμε κατανόηση χεχεχεχε
(ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΑΣΚΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΗΚΕ!
'Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΓΩΣΕ ΦΡΙΖ!!!!!!!!!!!!!)

cuba

Παράθεση από: "tristana"Πίνγκο, όσοι δεν διακοπεύουμε... δείχνουμε κατανόηση χεχεχεχε
(ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΑΣΚΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΗΚΕ!
'Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΓΩΣΕ ΦΡΙΖ!!!!!!!!!!!!!)

friz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! put the foto from alaska down.slowly!!  oti peis 8a xrisimopie8ei enantion soy!!!!!!!!!:)

tristana

cuba

kai ego fetos den me blepo na phgeno diakopes. alla den peirazei. as meinoyme mia fora sthn a8hna!!!! exoyme mbrosta mas kalokairia kai xeimones. otan briskoyme eykairia 8a thn kopaname apo thn a8hna!!!!

minoraki

gohssa

Εγώ φέτος όπως και κάθε χρόνο θα πάω στα πάτρια εδάφη.....ευτύχως δηλαδή που έχουμε γεννηθεί σε νησί και πηγαινούμε τα καλοκαίρια!!

Πάρτε λίγο μια γεύση, αγαπητά μου παιδιά......
http://www.chios.gr/guide/index.htm

cuba

gia osous den pane diakopes kai meinoyn a8hna exo na proteino kati. meinete sto spiti. parte toys filoys sas kapia stigmh sto kinito toys kai rotiste toys poy briskonte thn stigmh poy thlefonite. zitiste toys na sas perigrapsoyn ti eikones blepoyn ekeini thn stigmh. etsi 8a exete mia eikona apo diakopes.

cuba

minoraki

[size=24]αντουαν....παντοτε τρυφερος-ταξιδευτης-ονειροπολος[/size] :D  :D

Christina:-)

http://www.lefteriani.gr/topia.htm

Λίγα χλμ ορεινά της Ναυπάκτου θα είμαι σε όλα αυτά τα μέρη!Θα κάνω μπάνιο στα νερά του ποταμού και στους καταρράκτες με θερμοκρασία 6 βαθμών το νεράκι....Οσοι πιστοί της άγριας φύσης,προσέλθεται... :wink:

236 Επισκέπτες, 1 Χρήστης