Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 248
  • Total: 248

Εβγε εβγα

Ξεκίνησε από oluja, Αυγούστου 01, 2007, 05:17:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

_MAIRA_

ασε μας ρε χεμο στο πονο μας

oluja

_MAIRA_

ποναει παντα η πρωτη φορα

Rakendytos

Ολουτζα εγω μπορω να φαντασιωνομαι γυναικα?  :D

oluja

Παράθεση από: "sevenseas"je velika vojna operacija u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana područja pod nadzorom pobunjenih Srba, na kojima je bila uspostavljena paradržava t.zv. Republika Srpska Krajina. Operacijom je vraćen u hrvatski ustavno-pravni poredak cijeli okupirani teritorij osim istočne Slavonije. Oluja je uz Bljesak ključna akcija koja je dovela do kraja Domovinskog rata. U operaciji je oslobođeno 10.400 četvornih kilometara ili 18,4 posto ukupne površine Hrvatske. Nakon "Oluje" su zabilježeni i zločini nad srpskim pučanstvom na osnovu čega su kasnije podignute haške optužnice protiv nekih hrvatskih generala.

sto ti koristis jeziku koju pojma nemas??
koristi nju na sladoledu ili na zenskoj telu..
joj..
sta te pricam??
u drugoj ne bi mogao..

oluja

Παράθεση από: "(MAIRA)"ποναει παντα η πρωτη φορα

οποτε τωρα που πηρες το κολαϊ ποιος στη χαρη σου..

oluja

Παράθεση από: "Rakendytos"Ολουτζα εγω μπορω να φαντασιωνομαι γυναικα?  :D

αδελφε εν χριστο,
αν και εφοσων δεν σε χαλανε οι αποτυχημενες εγχειρησεις..

_MAIRA_

Παράθεση από: "oluja"
Παράθεση από: "(MAIRA)"ποναει παντα η πρωτη φορα

οποτε τωρα που πηρες το κολαϊ ποιος στη χαρη σου..

επισης

sevenseas

No, ako su se iznenadili građani i službe za čišćenje, još više su se iznenadili nasadi: u Washingtonu je čitav siječanj već nalikovao na proljeće, te su slavne japanske trešnje u velikoj mjeri već u cvatu, a i proljetno cvijeće je već izniklo iz tla. Sada na svima njima stoji zamrznuti snijeg.

_MAIRA_

στην ουασιγκτον λενε κατι ισλανδες μεγαλες ακουν

donkey

Παράθεση από: "sevenseas"No, ako su se iznenadili građani i službe za čišćenje, još više su se iznenadili nasadi: u Washingtonu je čitav siječanj već nalikovao na proljeće, te su slavne japanske trešnje u velikoj mjeri već u cvatu, a i proljetno cvijeće je već izniklo iz tla. Sada na svima njima stoji zamrznuti snijeg.
Ένα από το ίδιο και για μένα.

oluja

αχ.. αν ειχες καταλαβει τι ειπα, δεν θα εψαχνες τον γκουγλη..

αν ηξερες επισης και τι ακριβως απαντησες...

kuria

τι μας νοιαζει βρε παιδια αν το πιστοποιητικο γεννησεως γραφει θηλυ ή αρρεν;
σημασια εχει το μυαλο που διαθετει κανεις και αυτο οσο και να αρεσκομεθα να το τιτλοποιουμε σε θηλυκο ή αρσενικο, δεν εχει φυλο...
τελος οτι και να λεμε, ειναι πασιφανες οτι το ατομο με το νικ oluja το μυαλο που διαθετει δεν το εχει σε διαθεσιμοτητα, οποτε για μενα τουλαχιστον ειναι πληρως αποδεκτο...
και συ κουρελοντυτε σταματα να φαντασιωνεσαι, γιατι μετα θα πλακωσουν  οι ονειρωξεις και παλι θα τρεχεις να βαλεις στο πλυντηριο τα πορτοκαλι σεντονια...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

sevenseas

Παράθεση από: "oluja"αχ.. αν ειχες καταλαβει τι ειπα, δεν θα εψαχνες τον γκουγλη..

αν ηξερες επισης και τι ακριβως απαντησες...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
από yahoo ειναι

και βεβαια δεν ξερω
γρι μαλιστα

Christina:-)

Είμαι ηλίθεια, ή απλά λιγότερο έξυπνη απο εσάς και δεν έχω καταλάβει γρι απο αυτό το topic?

Παρακαλώ να με κρίνεται με επιείκια... :oops:

248 Επισκέπτες, 0 Χρήστες