Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 261
  • Total: 262
  • Leon

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ!!!

Ξεκίνησε από --AIXMHROS--, Αυγούστου 02, 2007, 06:09:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

oluja

Αν και εχω σπαραξει τωρα γιατι  ειμαι του εκκλησιαστικου και συγκινουμαι απ' τους φιλεσπλαχνους,
αν και βρισκομαι  εν τω μεσω αναφιλητων συγκινισιακης φορτισης, επιστρατευω καθε μου δυναμη να σου ψελλισω
πως αναφαιρετο δικαιωμα καθε ανθρωπου ειναι η ελευθερια εκφρασης.
Αντιθετα ο μεγαλυτερος φασισμος ειναι να θες να του υποδειξεις το τι θα πει και πως θα εκφραστει.

Κλαιω δε, να , δες με,
που περιχαρακωνεσαι πισω απο βολικες δικαιολογιες  στην προσπαθεια να απαξιωσεις
οτι δεν μπορεις να αντικρουσεις  αποδεικνυοντας ενα ελλειμα ουσιαστικων επιχειρηματων.
Κανεις τσιχλα (δωσμου και μενα μπαρμπα) κλισε περι αξιων, που δεν πειθουν εκτος αμα τη αποδειξει
οτι το φωτοστεφανο που επιδεικνυεις ειναι εν πληρη λειτουργια.
Θα μου πεις και θα εχεις δικιο, οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να παραθεσεις δειγματα γραφης.
Στον αντιποδα κι εγω, δεν θα πειθομαι δια του λογου το αληθες και θα γραφω οτι μου κατεβασει η κουτρα.
Δικαιωμα σου.. Δικαιωμα μου.

Υστερικογραφο
Συγκινηθηκα επισης που ανελαβες το ρολο του αυτοκλητου υπερασπιστη του καθε κατατρεγμενου,
αναξιοπαθουντα και αδικημενου τουτου του σαιτ,
και φυσικα βεβαιως απο τις νουθεσιες και υποδειξεις σ αυτον τον «καποιο» να αρχισει το ποδοσφαιρο.

α.. ναι..

ξανα-next plizzz!!

skou70

ekmetaleuomenos tin legomenh kai kata kapoio tropo eleutheria tis ekfrashs ...

san na to exete kseftilisei ligaki

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "heinrich"στο μοναδικό τόπικ που θα πρεπε να διαπρέψει η Σόρτα, λάβαμε μια ξενέρωτη δημοσιευση

Aγαπητε συντροφε..αν η σορτα ανοιξει στοματακι..
θα βρεθουν μερικοι μερικες στην μαυρη θαλασσα..
για μπανακι κ οχι παραλιας μπανιο ,μπανιο στα βαθεια!!
Που κ που ειμαι κ γω ξενερωτη..ετσι γι αλλαγη..
Μη το πιειτε λουστειται!!

NeXt PleAse..

Rakendytos

Χμ.. ακουγεται για την κυρια απο πανω μου (Σορτα) μαζι με τον Αιχμηρος οτι κυκλοφορουν στο ιντερνετ και διακινονουν πορνογραφικο υλικο.. ναι ναι ειναι αληθεια.. :mrgreen:

Ο Αιχμηρος δε, παρολο που ηταν με αναστολη εθεαθει στις τουαλετες κακοφημου μπαρ καπου στην Νεα Φιλαδελφεια μαζι με εναν ασεμνο και υποπτο τυπο με μακρια μαλλια να διακινουν φωτογραφιες παιδικης πορνογραφιας.. Ναι ναι κι αυτο ειναι αληθεια.. :mrgreen:

Αυτα για προσεχουμε και να αποφευγουμε τις ¨κακες παρεες¨

Καλημερα σας..

νεξτττ :arrow:

Rakendytos

..και η Χριστινα διακινει πορνογραφικο υλικο

ΔΕΙΤΕ εδω.. προτεινει και σελιδα στο διαδυκτιο με σκληρες φωτογρφιες..

:arrow: http://www.a33.gr/viewtopic.php?p=244990#244990

Athinoula

aixmire sigoura dne aresoume se olous auto einai dedomeno aplos min dineis simasia autos einai o kalhteros tropos para na asxolise me an8ropous pou se mionoun me opiodipote tropo :D

plus_

οταν η σοφια ξεχειλιζει σαν τα μαλλια
και φοβουμενος/η να κοψεις την ψαλιδα
γιατι θα μειωθει (η αγαπη)
αναρωτιεσαι αν θα ταν καλυτερο
να μην την ειχες (την πιστη)
εφθης εξαρχης..

toulouz

Χαίρομαι αιχμηρέ που έβαλες αυτό το θέμα!!!!Οταν μπήκα στο α33 όλοι μου έλεγαν για το πολύ οργανωμένο forum και ότι είναι πολύ καλύτερο απο το τσατ κλπ...Αρχισα λοιπόν να συμμετέχω σιγά σιγά, όμως απογοητεύτηκα!!!! Στα περισσότερα θέματα η ουσία χάνεται από την πρώτη απάντηση, δεν θέλω να στείλω την απάντηση μου γιατί φοβάμαι ότι κάποιος θα με ειρωνευτεί!!Κ όντως διαπιστώνω διαβάζοντας πολλά θέματα οτι υπαρχει πολύ ειρωνία !  Δεν μπορώ να το καταλαβω αυτό!!!

Rakendytos

Παράθεση από: "toulouz"Χαίρομαι αιχμηρέ που έβαλες αυτό το θέμα!!!!Οταν μπήκα στο α33 όλοι μου έλεγαν για το πολύ οργανωμένο forum και ότι είναι πολύ καλύτερο απο το τσατ κλπ...Αρχισα λοιπόν να συμμετέχω σιγά σιγά, όμως απογοητεύτηκα!!!! Στα περισσότερα θέματα η ουσία χάνεται από την πρώτη απάντηση, δεν θέλω να στείλω την απάντηση μου γιατί φοβάμαι ότι κάποιος θα με ειρωνευτεί!!Κ όντως διαπιστώνω διαβάζοντας πολλά θέματα οτι υπαρχει πολύ ειρωνία !  Δεν μπορώ να το καταλαβω αυτό!!!

Καταρχας ειναι χιουμορ ..και οχι ειρωνια (γνωμη μου)
Και δευτερον δεν υπαρχει αυτο το χιουμορ, η ειρωνια εστω στο τσατ? μ?
Απορια..

plus_

Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "toulouz"Χαίρομαι αιχμηρέ που έβαλες αυτό το θέμα!!!!Οταν μπήκα στο α33 όλοι μου έλεγαν για το πολύ οργανωμένο forum και ότι είναι πολύ καλύτερο απο το τσατ κλπ...Αρχισα λοιπόν να συμμετέχω σιγά σιγά, όμως απογοητεύτηκα!!!! Στα περισσότερα θέματα η ουσία χάνεται από την πρώτη απάντηση, δεν θέλω να στείλω την απάντηση μου γιατί φοβάμαι ότι κάποιος θα με ειρωνευτεί!!Κ όντως διαπιστώνω διαβάζοντας πολλά θέματα οτι υπαρχει πολύ ειρωνία !  Δεν μπορώ να το καταλαβω αυτό!!!
Καταρχας ειναι χιουμορ ..και οχι ειρωνια (γνωμη μου)
Και δευτερον δεν υπαρχει αυτο το χιουμορ, η ειρωνια εστω στο τσατ? μ?
Απορια..

δεν σταματας να επιβεβαιωνεις την αρχικη αποψη που
ειχα για σε και
αφτο
με χαροποιει καθε φορα..

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Brasidas"PROTOMIRISTHS PROTOKLASTHS LENE STO XORIO MOU

KAI OPOIOS EXEI THN MYGA MYGIAZETAI

se auto akribws pou kaneis k esy twra anaferomai..

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "oluja"Αν και εχω σπαραξει τωρα γιατι  ειμαι του εκκλησιαστικου και συγκινουμαι απ' τους φιλεσπλαχνους,
αν και βρισκομαι  εν τω μεσω αναφιλητων συγκινισιακης φορτισης, επιστρατευω καθε μου δυναμη να σου ψελλισω
πως αναφαιρετο δικαιωμα καθε ανθρωπου ειναι η ελευθερια εκφρασης.
Αντιθετα ο μεγαλυτερος φασισμος ειναι να θες να του υποδειξεις το τι θα πει και πως θα εκφραστει.

Κλαιω δε, να , δες με,
που περιχαρακωνεσαι πισω απο βολικες δικαιολογιες  στην προσπαθεια να απαξιωσεις
οτι δεν μπορεις να αντικρουσεις  αποδεικνυοντας ενα ελλειμα ουσιαστικων επιχειρηματων.
Κανεις τσιχλα (δωσμου και μενα μπαρμπα) κλισε περι αξιων, που δεν πειθουν εκτος αμα τη αποδειξει
οτι το φωτοστεφανο που επιδεικνυεις ειναι εν πληρη λειτουργια.
Θα μου πεις και θα εχεις δικιο, οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να παραθεσεις δειγματα γραφης.
Στον αντιποδα κι εγω, δεν θα πειθομαι δια του λογου το αληθες και θα γραφω οτι μου κατεβασει η κουτρα.
Δικαιωμα σου.. Δικαιωμα μου.

Υστερικογραφο
Συγκινηθηκα επισης που ανελαβες το ρολο του αυτοκλητου υπερασπιστη του καθε κατατρεγμενου,
αναξιοπαθουντα και αδικημενου τουτου του σαιτ,
και φυσικα βεβαιως απο τις νουθεσιες και υποδειξεις σ αυτον τον «καποιο» να αρχισει το ποδοσφαιρο.

α.. ναι..

ξανα-next plizzz!!

eisai teleiws ektos 8ematos etc??
toso poly pou to exeis parei proswpika k blepeis
to nick sou na ka8reftizetai se ka8e apanthsh..

twra peri aksiwn kalytera na mhn to anoiksw..
pam parakat..

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "skou70"ekmetaleuomenos tin legomenh kai kata kapoio tropo eleutheria tis ekfrashs ...

san na to exete kseftilisei ligaki

ligaki :wink:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"
Παράθεση από: "heinrich"στο μοναδικό τόπικ που θα πρεπε να διαπρέψει η Σόρτα, λάβαμε μια ξενέρωτη δημοσιευση

Aγαπητε συντροφε..αν η σορτα ανοιξει στοματακι..
θα βρεθουν μερικοι μερικες στην μαυρη θαλασσα..
για μπανακι κ οχι παραλιας μπανιο ,μπανιο στα βαθεια!!
Που κ που ειμαι κ γω ξενερωτη..ετσι γι αλλαγη..
Μη το πιειτε λουστειται!!

NeXt PleAse..

ma anoikse to to stomataki..
gia auto anebhke to post,wste na ektonw8ei edw h kakia
k oxi se alla topic sta opoia ekei pou milas gia px:mageirikh,
katalhgeis na skotwnesai me 7-8 giati bazeis mosxokarydo
anti gia kardamo..

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "lila"aixmire sigoura dne aresoume se olous auto einai dedomeno aplos min dineis simasia autos einai o kalhteros tropos para na asxolise me an8ropous pou se mionoun me opiodipote tropo :D

den afora emena to topic
k pragmata pou exoun eipw8ei gia ta moutra mou!
einai gia olous mas!

261 Επισκέπτες, 1 Χρήστης