Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

ΑΝΔΡΕΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ξεκίνησε από cowboissa, Αυγούστου 04, 2007, 12:04:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cowboissa

Συγχαρητήρια για τον άνδρα που διαλέξατε. Αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες θα μπορέσετε να έχετε έναν άνδρα που να λειτουργεί για πολλά χρόνια.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν χρησιμοποιήσετε τον νέο άνδρα πρέπει απαραίτητα να τον φορτίσετε.Συνδέστε τον με το τραπέζι για 3 ώρες, δώστε του ένα πιάτο μουσακά με χωριάτικη και μια εφημερίδα και αφήστε τον για λίγες ώρες. Έτσι εξασφαλίζετε την ομαλή λειτουργία του. Μετά από αυτό τον ξαναφορτίζετε όποτε θέλετε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Οι άνδρες είναι ευαίσθητοι γι'αυτό θέλουν προσεχτική μεταχείριση. Κυρίως τα μοντέλα του ποδοσφαιρόφιλου και κομπιουτεράκια.Μην τους ενοχλείτε. Οι άνδρες είναι εύπιστοι. Πιστεύουν ότι είναι εξυπνότεροι απ' όλους. Τα μοντέλα με τρίχες και καράφλα αγαπούν το σεξ,ενώ μοντέλα με μούσι και γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλοσοφικές συζητήσεις. Το πιο σημαντικά μέρη του άνδρα είναι το στομάχι, το κέντρο του εγκεφάλου που ενημερώνεται και τα γεννητικά του όργανα. Αρκεί μόνο το ένα για να τραβήξει όλη του τη προσοχή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το προϊόν ανοίγει με τον πρωινό καφέ. Αν παρ' όλα αυτά δεν Λειτουργήσει μπορούμε να του θέσουμε ερωτήσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο ή την πολιτική κατάσταση. Αν θέλουμε να λειτουργήσει καλά αρκεί να κουνάμε το κεφάλι μας με ενδιαφέρον όταν μιλάει και να του λέμε κολακευτικά λόγια για το θάρρος του και την εξυπνάδα του. Δείχνει ευγνωμοσύνη όταν του προσφέρουμε κρύα μπίρα και ζεστό φαγητό. Που και που να κοιμάστε μαζί του και να τον λέτε τίγρη.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ο άνδρας χρειάζεται συνεχώς συντήρηση διαφορετικά χαλάει εύκολα. Στείλτε τον σε γυμναστήριο και θαυμάστε τα μπράτσα του. Μην του αγοράζετε ρούχα έτσι κι αλλιώς δεν θα τα φορέσει.

kathreftis

polla  apo8imena  ?

..........den  katalaba  pote  tous  an8ropous  pou  diamartironte  gia  to  
palio  aftokinito  tous kai  to  katigoroun  alla  den  to  alazoun.

ka8e  montelo  exei  kai  to  stil  tou  ...an  den  mas  kanei  dialegoume
kapio  pou  na  einai  pio  konta  stis  apetisis  mas  den  
diamartiromaste  gia  to  akatalilo  pou  exoume .

an  den  exoume  tin  dinatotita  ..........bolebomaste  diamartiromenoi ?

Nikos28

Παράθεση από: "cowboissa"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν χρησιμοποιήσετε τον νέο άνδρα πρέπει απαραίτητα να τον φορτίσετε.Συνδέστε τον με το τραπέζι για 3 ώρες, δώστε του ένα πιάτο μουσακά με χωριάτικη και μια εφημερίδα και αφήστε τον για λίγες ώρες. Έτσι εξασφαλίζετε την ομαλή λειτουργία του. Μετά από αυτό τον ξαναφορτίζετε όποτε θέλετε.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Άμα τον φορτίζετε κάθε τόσο με μουσακά και χωριάτικη (με λαδούτσες και λιποβριθή φέτα) τότε το προΐόν θα γίνει μάλλον δυσλειτουργικό και δυσκίνητο... :P

''Θέλω να είσαι δίπλα μου,
                σε ζόρια και μπελάδες...
                και δε μου καίγεται καρφί
                αν φτιάχνεις μουσακάδες!''

:P            :P                 :P

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "cowboissa"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Άμα τον φορτίζετε κάθε τόσο με μουσακά και χωριάτικη (με λαδούτσες και λιποβριθή φέτα) τότε το προΐόν θα γίνει μάλλον δυσλειτουργικό και δυσκίνητο... :P

''Θέλω να είσαι δίπλα μου,
                σε ζόρια και μπελάδες...
                και δε μου καίγεται καρφί
                αν φτιάχνεις μουσακάδες!''

:P            :P                 :P

:24:

cowboissa

τελικα εγω ποτε θα βρω τον τελειο αντρα???να δοκιμασω και το βιβλιαρακι ρε αδερφε???????????

Athinoula

Παράθεση από: "cowboissa"τελικα εγω ποτε θα βρω τον τελειο αντρα???να δοκιμασω και το βιβλιαρακι ρε αδερφε???????????

ersh...an ton vreis..kai exei adelfo krata ton gia mena please!

cowboissa

exw kati mari sta ip opsin....kai to simantiko????exei aderfo!!!!

Athinoula

Παράθεση από: "cowboissa"exw kati mari sta ip opsin....kai to simantiko????exei aderfo!!!!

YESSSSSSSSSSSSSSSS
:moonwalk:  
steile fotografies..na doume ti 8a doume
:moonwalk:  
:santa:  
:smurf:  
:bigsmurf:

naupliotis

tvra an den sou kanei to diko mou deigma bres kai si kanenan ola egw prepei na ta kanw???????

cowboissa

ουπς σιγα μην εννοουμαι εσενα ....χαχαχα αυτα κανονιζετε με την λιλα οταν λειπω???

naupliotis

Den exw sinenoithei me kamia lila mia protasi ekana...pes mas pos se xalaei kiolas to paidi

cowboissa

epeidi me tin lila pame paketo prepei na egrinei ton aderfo re xameno....

Athinoula

Παράθεση από: "cowboissa"epeidi me tin lila pame paketo prepei na egrinei ton aderfo re xameno....

nai pame paketo...ego ton 8elo psilo melaxrino...me xioumor kai...ta alla den ta leo..

purple

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης