Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 308
  • Total: 309
  • Leon

Τρις τρις τρις τρις

Ξεκίνησε από tristana, Αυγούστου 03, 2007, 08:08:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

seagull

Ο.Κ δε θα γελάσετε ε ...εντάξει λίγο επιτρέπεται..χαχαχα
Εχω στα χερια μου την κασετινα μιας ταινίας ...εχει μέσα δυο σιντις , ενα των εξτρας και ενα λογικά της ταινιας Την ειχα δει παλια στην μεγάλη οθόνη πριν πολλα χρονια και ήταν πραγματι απο τις πλεον αγαπημένες μου..ηθελα πολυ να την ξαναδω και να την εχω
Τη βαζω παιζει...κατι λειπει ..ειχε αρχη βασικα..κάπου με τα πλανα από τη διαδρομή με το τραίνο χαχαχα και τελος σιγουρα αλλα μεγάλο κενό...απογοήτευση.. Ρωταω με απορία  τον μαστορη που την πηρα, η απαντηση μονολεκτικη και ξυνή "αυτη ειναι η ταινια" Νταξ λεω, ουτως ή αλλως γενικότερα αυτη την εποχή όλα ξυνά και χάλια μου ειναι, ανοσια έχω ..ο ανθρωπος γνωριζει χαχα Ρωταω την Τρις που μου λεει πως δεν την εχει δει απο ντιβιντι, ψαχνω στο ιντερνετ για πληροφοριες απο περιεργεια..αν κόπηκαν σκηνές απο τη πρωτοτυπη ..τιποτε Την δίνω στην Σπελουκο..λεω θα μου πει και εντυπωσεις, μπας και βρω μια ακρη ...Η Σπελ εχει ριξει ΤΟ γελιο που η ταινια ειναι μιση
Εν τω μεταξυ για να μην κανω και καμια πατατα στην αντιγραφη την δίνω και σε επαγγελματια και ούτε εκείνος το πρόσεξε  Παω σήμερα σε αυτον που την πηρα εξ αρχής ..και του λεω την απορία μου, οχι πως δεν του την ξαναπα και δυο και τρεις αλλα να βρω την ακρη  Το dvd ειναι διπλο!!!!!! δυο οψεων χεχεχεχε και δεν μου ξανατυχε ταινία προβολης δυο οψεων αλλα τα κλασσικα cds kai dvds αντιγραφης που εξωτερικά είναι καποια πανομοιότυπα και παιζουν φυσικά μονο απο τη μια πλευρα ...γιαυτο προφανως και ο αντιγραφεας εκανε το ιδιο λαθος και γω που την επαιζα το εκανα απο το ιδια όψη συνεχεια  ]και μια που με επιασε και το μεράκι θα σου γραψω και ενα σιντι με επιλογες από soundtracks   ;)[/size]

spellbound

χα χα χα!!!!!  εγω ακομα γελαω με την ατακα της κορης μου οτι ειδε "τη περιληψη της ταινιας" ]

spellbound

χα χα χα!!!!!  εγω ακομα γελαω με την ατακα της κορης μου οτι ειδε "τη περιληψη της ταινιας" ]

riaghul

Παράθεση από: "jasper":arrow: ΡΙΑ-ΜΑΡΑΚΙ - Πριν λίγες μέρες σε είδα εντός και σου έστειλα ΙΜ με αγκαλίτσες... Μάλλον δεν το πήρες  :(  Να διαμαρτυρηθώ στην διεύθυνση που έμεινα με τα χέρια διάπλατα ανοιχτά???
Φιλάκια πολλά :hug2:

Να διαμαρτυρηθούμε αμφότεροι σαν γραμμάτια  :P απλήρωτα...
Ακου εκει΄...να μου στέλνουν αγκαλίτσες και φιλάκια και να μη τα λάβω..
 :hug2:  :hug2:  και συ να στέκεις σαν το Χριστό στο Σταυρό με τα χέρια ανοιχτα :lol:  :lol:

(

αν ήσουν καλή στην αντιγραφή και τα καταφέρεις για μια φορά ακόμα....θέλω κι εγώ.... :hug2:

tristana

Σίγκαλ, ό,τι είχα από Λούσι τα έδωσα στην Γιάσπερ (τα υπόλοιπα σε ένα φίλο) Αλλά μπορώ να σου τα βρω και να σου τα στείλω αν θέλεις.

Τα "δικά μου" προβάλλονται απο την ψηφιακή της ΕΤ1 καθημερινά.
Δυο φορές την ημέρα. Πρωί-πρωί και όχι πρωί-πρωί.

tristana

'Οπου Σίγκαλ βάλτε ΣΠΕΛΙΝΑ.

Σπελίνα, μπορώ να σου στείλω Λούσι. Στείλε μου διεύθυνση και θα φροντίσω να τα βρουν στο στούντιο και να στα στείλουν, ΟΚ;

ΣΜΟΥΑΤΣ. Διότι στην Ψηφιακή δεν θα μπορεις να τα δεις αφού δουλεύεις
την ώρα της προβολής τους.

Μπορώ να σας στείλω και τους ΘΕ'Ι'ΚΟΥΣ μου υπότιτλους άμα θέτε.
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ Αλλά θα πρέπει να τους περάσετε εσείς.

tristana

Ρία-Μαρια μου, ΟΚ κι εσύ. ('Ενα-ένα τα βλέπω η ζαβλακωμένη από τον ύπνο!)

Σπελίνα, αυτά που σου λέω είναι της δεκαετιας του '50, ασπρόμαυρα.
Τα καλύτερα της Λούσι, δηλαδή. Ρώτα την Γιάσπερ πόσο γέλιο έχει.
Εγώ στην αρχή (μέχρι να τα συνηθίσω) δεν μπορούσα να μεταφράσω από το γέλιο.

tristana

Σίγκαλ, ΜΠΡΑΒΟ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΕ

Καλό!!!!!!!

tristana

Α, και ένα ωραίο παραλειπόμενο απο την δουλειά μου.
Είναι ένας τυπάκος που κάνει (αφόρητα, όμως) τον ωραίο.
Λέει, λέει, λέει -συνήθως αηδίες- και περιμένει να σε γοητεύσει.
Τις προάλλες είχαμε ένα γύρισμα στου διαόλου το ξωτικό -εκεί τον άρπαξα τον 38αρη πυρετό- και είχε αρχίσει τις ομορφάδες.
Οπότε γυρίζω και του λέω "'Αντε τρομάρα σου που μου θες και τσαχπινιές,
μπιρο-ρουφήχτρα". Σιωπή. Με κοιτά απορημένος και πετάει το εκπληκτικό
"This is Greek to me".  Βρε, γιε της Μπάνσι, του απαντώ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι Κινέζικα. Παθαίνει μπλακ-άουτ επί δεκάλεπτο -και ηρεμήσαμε- αλλά σιγά μην μας άφηνε να χαρούμε.
Ανοίγει την μπιρο-καταπιώνα του και τι αμολάει;
"Είσαι Ελληνίδα. Σωστά. Άρα είναι Ελληνικά ΚΑΙ για σένα".
ΝΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, χλιμίντζουρα! Ε, μα πια.
Τόσον καιρό εδώ τώρα συνειδητοποίησε ότι είμαι Ελληνίδα μη πω τίποτε για τα τριφύλια που μασουλάνε τα πρόβατά τους!

tristana

Διόρθωση "ΜηΝ πω" φυσικά. (Αυτομαστίγωμα κλπ)
και επίσης έκτοτε του μιλάω ελληνικά χεχεχχεε
Καλά αρχικά... μετά μιμούμαι τη προφορά τους μια κουρλο-Ιρλανδέζα
που δεν έχετε ξαναδεί. χεχεχεχε

tristana

ΤηΝ προφορά. Πάλι αβλεψίααααααααααααα

Πριν το Πι πάντα Νι. ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ

(ΟΚ. Με βλάπτει ο πολύς ύπνος φαίνεται χεχεχεχε)

tristana

Να πάτε να δείτε τον Γούντι μου! ΟΚ. Δεν είναι και οι Σαλέας, αλλά παίζει
με μεράκι. Θα είναι στην Αθήνα κι εγώ θα λείπω. Θα με συγχωρήσει άραγε;
Είχε και τα γενεθλιάκια του... (Δεν θέλω ειρωνείες, γέλωτες και σχόλια
τύπου παειτοχασετολιγοπουδιεθετε, ΟΚ;)

heinrich

Παράθεση από: "tristana"Να πάτε να δείτε τον Γούντι μου! ΟΚ. Δεν είναι και οι Σαλέας, αλλά παίζει
με μεράκι. Θα είναι στην Αθήνα κι εγώ θα λείπω. Θα με συγχωρήσει άραγε;
Είχε και τα γενεθλιάκια του... (Δεν θέλω ειρωνείες, γέλωτες και σχόλια
τύπου παειτοχασετολιγοπουδιεθετε, ΟΚ;)

και μένα ήθελε ο τετοιος μου τον γούντυ σου αλλά τα 60 ευρώ στου διαόλου τον πατέρα δεν τα δίνω...
για την ιστορία ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ BADMINTON αν δεν κλείσετε εισιτηρια στις ΖΩΝΕΣ Α,Β και χαμηλά στις Δ και Γ...
διαφορετικά έχετε πετάξει τα λεφτά σας σε κάμποσα μέτρα απόσταση

tristana

Να μην πληρώσετε then...
Να μπείτε επειδή είστε έμορφοι και τον αγαπάτε. Ορίστε σας!

heinrich

δεν λέω.... «αγαπάμε Γούντυ» αλλά δεν θα δώσω και 170 ευρώ για να δω να φυσά το κλαρίνο του

308 Επισκέπτες, 1 Χρήστης