Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 512
  • Total: 512

Καλοκαιρινες περιπετειες και η επιπτωση τους στην καθημερινα

Ξεκίνησε από Kastoras, Αυγούστου 09, 2007, 05:24:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

καλοκαιρι παραλια φεγγαρι θαλασσα απεραντοσυνη του γαλαζιου και ολοι αισθανομαστε μια ταση φυγης απο τα καθημερινα, μια ταση που επικεντρωνεται σε ενα στοχο. Την κατακτηση του εταιρου ημισεως...
το θεμα ειναι κατα ποσον αυτο ειναι ηθικο η οχι για αυτους που εχουν πασης φυσεως δεσμό η οχι. Εννοω κανουμε γιουργια η καθομαστε στα αυγα μας και ζουμε με τη φαντασιωση.

Athinoula

vre loukoumaki ...endaxei...an eisai eleuteros to zeis..an pali exeis desmo ...to zeis...alla pali eisai pandremenos...kai idika esu den to zeis esi eisai kalo paidi kai latreveis to mwraki sou...

:whogives:

ara...eimaste pistoi ase na pei kanenas allos to andi8eto..emeis eimaste a8ooi!..xaxxaxaxa

Jezebell

Παράθεση από: "Kastoras"καλοκαιρι παραλια φεγγαρι θαλασσα απεραντοσυνη του γαλαζιου και ολοι αισθανομαστε μια ταση φυγης απο τα καθημερινα, μια ταση που επικεντρωνεται σε ενα στοχο. Την κατακτηση του εταιρου ημισεως...
το θεμα ειναι κατα ποσον αυτο ειναι ηθικο η οχι για αυτους που εχουν πασης φυσεως δεσμό η οχι. Εννοω κανουμε γιουργια η καθομαστε στα αυγα μας και ζουμε με τη φαντασιωση.

Οταν εισαι πραγματικα ερωτευμενος και κυριως γεματος απο τον αλλον τοτε ολες οι φαντασιωσεις γινονται πραγματικοτητα μ εκεινον.Ακαι το καλοκαιρι φευγει...ολα τ αλλα ομως με μια βλακεια τα χανεις

heinrich

περί απιστίας το θέμα?
τι είναι απιστία?

heinrich

και σε ποιον λογοδοτώ περί «απιστίας»?  Γιατί αν μου απαντήσει κάποιος «στην σύντροφό σου» τότε θα είναι εκτός θέματος.

Rakendytos

Ζεις την καθε στιγμη φιλε Καστορα..
Μην αφηνεις τις στιγμες που περνουν..να χανονται.. (που λεει κι ο ποιητης)
Πρεπει πανω απ ολα να αγαπας τον εαυτο σου..

Anonymous

ποιος εχει δικαιωμα στον ερωτα.....στην αγαπη? πειτε μου

Athinoula

Παράθεση από: "mar8a"ποιος εχει δικαιωμα στον ερωτα.....στην αγαπη? πειτε μου

oloi mas mar8oula...

Anonymous

τοτε ολοι εχουμε δικαιωμα να τα χαρουμε αν δεν μας τα προσφερουν οι ανθρωποι που εχουμε διπλα μας ....και μας μας λειπουν.
Καστορα οτι σκεφτομαστε να κανουμε το αναζηταμε γιατι  μας λειπει....ερωτηση ειναι αυτη που εκανες?

Athinoula

mar8a ..simfonoume alla xereis an to peis kai oma 8a se aprexigisoun...den to leo.. :oops:

Anonymous

Παράθεση από: "lila"mar8a ..simfonoume alla xereis an to peis kai oma 8a se aprexigisoun...den to leo.. :oops:
Μα γιατι να με παρεξηγησουν? υπαρχει λογος? στημενα θεματα θετουν? δικαιουμαι να εχω αποψη.....ξυδια....σε οποιον δεν αρεσουμε

Athinoula

Παράθεση από: "mar8a"
Παράθεση από: "lila"mar8a ..simfonoume alla xereis an to peis kai oma 8a se aprexigisoun...den to leo.. :oops:
Μα γιατι να με παρεξηγησουν? υπαρχει λογος? στημενα θεματα θετουν? δικαιουμαι να εχω αποψη.....ξυδια....σε οποιον δεν αρεσουμε

:oops:  :oops:

black_velvet

Παράθεση από: "Kastoras"καλοκαιρι παραλια φεγγαρι θαλασσα απεραντοσυνη του γαλαζιου και ολοι αισθανομαστε μια ταση φυγης απο τα καθημερινα, μια ταση που επικεντρωνεται σε ενα στοχο. Την κατακτηση του εταιρου ημισεως...

Ήδη αναφέρθηκε, αλλά θα το επαναλάβω κι εγώ. Αν κάποιος αναζητά το έτερο ήμισυ, τότε μάλλον δεν το έχει. Άρα, δεν έχει δεσμό. Μάλλον επίδεσμο για τις πονεμένες, μοναχικές κρύες μέρες του χειμώνα διαθέτει...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Athinoula

pandos ego den katalaba giati psaxnoume sindofo to kalokairi kai oxi ton xeimona pou ousiastika tote 8a eprepe na psaxname ...kries nuxtes...8eleis sundrfoia oso na nai!~

Kastoras

θα συμφωνησω με τη βελουδενια....
τωρα απο κει και περα βουρ και αφηστε τις φιλολογικες αναζητησεις....

512 Επισκέπτες, 0 Χρήστες