Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 290
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 355
  • Total: 355

Η συζήτηση με τον σύντροφό σας σημαίνει υγεία

Ξεκίνησε από cowboissa, Αυγούστου 18, 2007, 11:44:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cna

Παράθεση από: "Enia"Αυτό, απ'οσο μπορώ να γνωρίζω, συμβαίνει ΠΡΙΝ την περίοδο, ουχί χατά την διάρκεια. Οπότε επιχειρήματα του τύπου 'περίοδο έχεις πάλι' είναι άκυρα και αφορμή για ομηρικούς καυγάδες.

Οπότε το ορθό είναι: " Περίοδο περιμένεις πάλι;", αν κατάλαβα καλά δηλαδή. Πριν αρχίσεις να με παντοφλιάζεις αγάπη μου υπενθυμίζω ότι είναι απλώς μια ερώτηση...  :oops:

Enia

1ον, σε έχω ξαναπαντοφλιάσει και μου βγάζεις το όνομα δημοσίως?  :(
2ον, θεωρητικά καλά κατάλαβες (τι το έχουμε το 130κάτι!  :wink: ), όμως

η ουσία είναι πως αυτό το επιχείρημα ΔΕΝ πρέπει ούτε να το χρησιμοποιείτε, ούτε καν να το υπονοείτε, διότι πολύ απλά πάντα υπάρχει κάποιος λόγος. Επειδή όπως προείπα μπορεί εκείνες τις μέρες που έχουμε νεύρα παράλληλα να έχουμε και κατάθλιψη και ανασφάλειες, μπορεί να κάνουμε την τρίχα τριχιά και να μην είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουμε, αλλά όντως θα υπάρχει κάποιο θέμα, κάποια αφορμή. Και εφόσον κάτι μας απασχολεί πρέπει τουλάχιστον να μας ακούσετε. 8)

cna

Παράθεση από: "Enia"1ον, σε έχω ξαναπαντοφλιάσει και μου βγάζεις το όνομα δημοσίως?  :(

Για αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω δημοσίως και έχων σώας τα φρένας ότι ποτέ δεν με έχεις παντοφλιάσει!

:hug2:

Enia

και δεν έχει χρειαστεί γιατί και μιλάμε πολύ -και καταλαβαινόμαστε εννοείται- αλλά και γιατί με εφήνεις να ασκώ το δικαίωμά μου στην γκρίνια  :P

:lol:  :lol:  :lol:

ΥΓ1: σ'αγαπώ πολύ
ΥΓ2: πάμε στο ΚΕΠΠ όσο προλαβαίνουμε!?  :lol:

Nikos28

Πάντως εγώ με τον τοίχο δεν έχω τέτοια προβλήματα!  :P

Ούτε μιλάει ούτε λαλάει ούτε γκρινιάζει!

Άντε, να του φύγει κανένας σοβάς ή να χρειαστεί πού και πού κανένα βάψιμο... Είναι ολιγαρκής ο μπαγάσας!  :wink:

Εξ άλλου, είναι γνωστό οτι το μόνο που χρειάζονται οι τοίχοι είναι στοργή και στόκο.

Δως τους αυτά τα δυο και θα κερδίσεις την τούβλινη καρδιά τους για πάντα, ακόμα κι αν σε δουν να μιλάς με το διπλανό ντουβάρι!  :P

snoopy

Παράθεση από: "Nikos28"@Snoopy

Σε καταλαβαίνω. Το έχω ζήσει και στην πράξη αυτό...

Για να' μαι ειλικρινής, δεν έχω γνωρίσει και γυναίκα μέχρι τώρα που να μην είχε το τρίλεπτο/τετράλεπτο/πεντάλεπτο/πολύλεπτο γκρίνιας!  :P

Αυτό που μπορεί να γίνει, για να διευκολυνθεί η κατάσταση, είναι να πει η γυναίκα κάτι απλό, κάτι του τύπου ''Μη δίνεις σημασία, θα μου περάσει'' - όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να καταλάβει και ο φουκαράς ο παρτενέρ της οτι η γκρίνια δεν απευθύνεται προσωπικά σ' αυτόν!

Δυστυχώς, ελάχιστες γυναίκες λένε κάτι τέτοιο.

Απο όσες σχέσεις έχω κάνει, μόνο μια είχε την ευγένεια και την εξυπνάδα να μου το ξεκαθαρίσει.
Και αυτό με έκανε να τη δω με ακόμα περισσότερη συμπάθεια!  :wink:

αχαχαχα ! οκ λοιπόν....  :roll:

Nikos28

Παράθεση από: "snoopy"αχαχαχα ! οκ λοιπόν....  :roll:

Τι; Δεν είναι έτσι;  :P

Ξέρεις γυναίκες που να λένε κάτι παρόμοιο μ' αυτό που έγραψα, για τη γκρίνια;

Εγώ, πάντως, έχω συναντήσει ελάχιστες...

Αμα γνωρίσω τώρα καμια τέτοια, την παντρεύομαι. Με συνοπτικές διαδικασίες!  :twisted:

snoopy

Παράθεση από: "Nikos28"

Αμα γνωρίσω τώρα καμια τέτοια, την παντρεύομαι. Με συνοπτικές διαδικασίες!  :twisted:

μου κάνεις πρόταση δηλάδη;  :oops:  :oops:
γιατί εγώ ναι μεν ενημερώνω αλλά για εκείνο το 5λεπτο πρέπει να έχεις γερά νεύρα  8)  8)

snoopy

εγώ δεν διαφωνώ! απλά πρέπει να εχουν γνώση και οι 2...οτι οι γυναικες ΄χουν το 5λεπτο τους...και οι αντρες μερικες φορες φαινονται (και οχι ειναι-τουλαχιστον most of the times)πιο αναίσθητοι απο οτι οι γυναικες

Nikos28

:oops:

Όπως έλεγε κι ο Αρκάς... ''Αιωνιότητα είναι, θα περάσει!''

Τι είναι 5 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα;   :)

Εξ άλλου, είπαμε... Ο βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται!  :P

snoopy

Παράθεση από: "Nikos28":oops:

Όπως έλεγε κι ο Αρκάς... ''Αιωνιότητα είναι, θα περάσει!''

Τι είναι 5 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα;   :)

Εξ άλλου, είπαμε... Ο βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται!  :P

οκ λοιπόν.... 6/12 η κοντα στα Χmas;
να τρέξω για νυφικό!!! :!:  :!:

Nikos28

Παράθεση από: "snoopy"εγώ δεν διαφωνώ! απλά πρέπει να εχουν γνώση και οι 2...οτι οι γυναικες ΄χουν το 5λεπτο τους...και οι αντρες μερικες φορες φαινονται (και οχι ειναι-τουλαχιστον most of the times)πιο αναίσθητοι απο οτι οι γυναικες

Καλά τα λες...  :wink:

Το θέμα, όμως, είναι το εξής: ΠΟΣΟΙ έχουν αυτή τη γνώση;

Γιατί έχω την εντύπωση οτι λίγο-πολύ συμπεριφερόμαστε λες και το Εγώ μας είναι το κέντρο του Σύμπαντος; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να μπούμε στη θέση του άλλου και να του συμπεριφερθούμε ανάλογα;

Anyway...

Εγώ πάντως θα παντρευτώ όποια μου ζητήσει να μην πάρω στα σοβαρά τη γκρίνια της!  :twisted:

Nikos28

Παράθεση από: "snoopy"οκ λοιπόν.... 6/12 η κοντα στα Χmas;

Αμάν!  :oops:

6/12, που' ναι και η γιορτή μου!   :lol:  :wink:

snoopy

Παράθεση από: "snoopy"οκ λοιπόν.... 6/12 η κοντα στα Χmas;

Αμάν!  :oops:

6/12, που' ναι και η γιορτή μου!   :lol:  :wink:

εμ για αυτό το είπα! οκ...
Αντε βρε! Το καλύτερο κορίτσι παίρνεις!!!

ΤΥΧΕΡΕΕΕ!!!!! :D  :oops:

Nikos28

Θα δείξει...  :wink:

Το κορίτσι που θα πάρω θα το περάσω πρώτα απο τη δοκιμασία της γκρίνιας!

Διότι μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...  :P

355 Επισκέπτες, 0 Χρήστες