Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 593
  • Total: 593

Μικρες, γοητευτικες ατελειες

Ξεκίνησε από lucretia, Αυγούστου 22, 2007, 06:26:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"Ρε Φάδερ, πως γοητεύεται κάποιος από ΤΟΝ άνθρωπο αν δεν τον έχει  γοητεύσει πρώτα η εμφάνισή του? Εκτός και αν όλες οι σχέσεις του είναι μέσα από γραπτά.

Φάδερ, με προκαλείς 3η φορά, να επέμβω για δημοσιευση σου, μέσα σε ένα χρόνο. Μήπως αρχίζω να σε βρίσκω ατελή?

Έλα ρε Χέιν, συνδυασμός είναι. Βλέπεις την Καρακουκλάρα, φερ ειπείν, και άμα σου πετάει βατράχια το πολύ πολύ να σε διεγείρει αλλά δεν θα σε γοητεύσει.

Βλέπεις την άλλη την ψιλοαδιάφορη, μιλάς μαζί της, σου κάνει εντύπωση, αρχίζεις να την παρατηρείς, γοητεύεσαι από την κίνηση, την συμπεριφορά κ.ο.κ. Η Γοητεία δεν είναι μόνο εμφάνιση... η γκ...(διάσπαρτα εφήμερα)α είναι εμφάνιση.

Το ότι είμαι ατελής είναι γνωστό. Το ότι με βρίσκεις εσύ είναι που με απασχολεί ρε...  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

και ποιος σου είπε ρε φάδερ πως θέλουμε ΕΞΥΠΝΗ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ γυναικα?
Μας φτάνει να χει γοητευυικές γάμπες. Διότι ο ο κώλος, το βυζί και οι κυβερνήσεις πέφτουν. Η γάμπα ποτέ!
Πάω να το βάλω στα famous sayings και σεις βάλτε το στα διάσπαρτα...  :P  :P  :P

Pappas10

Παράθεση από: "lucretia"Nα, ο Παππας για παραδειγμα...
Μια χαρα παιδι ειναι, εκτος απο αυτο το μικρο του ελαττωματακι. Βαζελος.:roll:

[size=24]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ... ΝΤΑΞ????[/size]

Οι κερατάδες που βγάλαν τη διαφήμιση με το τάβλι και μας έχουν βάλει τον δικό μας λίγο βλάχουρα με το "Ν"... κατάλαβες φίλε μου;;; Μας έγινε κυριλέ η καφρίλα και με προφορά "ν" η Αριστοκρατία...

... αυτός ο δάχτυλος του Κρόκους είναι παντού.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"και ποιος σου είπε ρε φάδερ πως θέλουμε ΕΞΥΠΝΗ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ γυναικα?
Μας φτάνει να χει γοητευυικές γάμπες. Διότι ο ο κώλος, το βυζί και οι κυβερνήσεις πέφτουν. Η γάμπα ποτέ!
Πάω να το βάλω στα famous sayings και σεις βάλτε το στα διάσπαρτα...  :P  :P  :P

Καλά ας πάθει καμία φλεβίτιδα και σου λέω αν πέφτει η γάμπα η όχι... ή ας πάρει 12 κιλά μετά τον γάμο... ξέρω τι σου λέω ασ' το.

ΠΑ(είναι του πάπιου?? όχι έτσι;)ΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Rakendytos

Ωπα..εδω συμφωνω με τον αδελφο..
Εχω πεταξει απο την Γκολφω την Παμελα Αντερσον 4 ξημερωματα στην Βουλιαγμενης
κι εχω κανει προταση γαμου σε τυπισσα με κοιλια πιο μεγαλη απο το στηθος της και μια μουστακα σαν του τσελιγκα..

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"Ωπα..εδω συμφωνω με τον αδελφο..
κι εχω κανει προταση γαμου σε τυπισσα με κοιλια πιο μεγαλη απο το στηθος της και μια μουστακα σαν του τσελιγκα..

Ναι γατί υπάρχει σιλικόνη, Πρίνου και χαλάουα... ενώ για το άλλο δεν έχει βρει ακόμα λύση η επιστήμη...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

Εγώ πάντως δεν θα σε κατηγορήσω ως καλόγουστο

Rakendytos

ο πολιτιστικος θανατος που λεγαμε αδελφε..
Σταρ, εσπρεσσο, κοκαινη και διακοπες στην Μυκονο..

Pappas10

Ούτε εγώ ως πνευματικό...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

lucretia

Μην το περιοριζετε μονο σε θεματα εμφανισης.

Για παραδειγμα, γνωριζετε καποιον/α, σχετικα εμφανισιμο/η, ενδιαφερων/ουσα και βγαινετε ραντεβου.. Ολα ωραια και καλα...
Και την επομενη μερα σας στελνει ενα μηνυμα "Μωρο μου, περασα ηπεροχα χτες."

Επειδη ομως περασατε και εσεις υπεροχα, ή εστω ηπεροχα, αποφασιζετε να το προσπερασετε. Ενταξει, δεν ειναι και Μπαμπινιωτης, άλλωστε δεν θα τον/ην παρετε για να σας διορθωνει τα κειμενα, σχεση θα κανετε.
Τη γραμματεα σας που δεν βαζει "ν" στην αιτιατικη των αρθρων πριν απο κ, π, τ, την διορθωνετε με  αυστηρο δασκαλιστικο υφος, το μωρο που περασε "ηπεροχα" το θεωρειτε γλυκουλικο....
Γιατι εχει υπεροχο χαμογελο... γιατι σας αρκει που εστειλε το μηνυμα, και οχι το πως το εγραψε... γιατι και εσεις μπορει να κανετε κανενα λαθακι που και που... ή γιατι νιωθετε ασφαλεια, οτι το μωρο σας ειναι ατελες και αυτό, όπως και εσεις αλλωστε...

heinrich

λάθος...την μαλώνεις γιατί την πληρώνεις 14 μισθους κάθε χρόνο...
Πλήρωσε και τον γκόμενο 14 μισθούς και ξαναπες μας πως βρίσκεις γλυκουλίνι το ηπαιρωχα

lucretia

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Rakendytos"Ωπα..εδω συμφωνω με τον αδελφο..

Ναι γατί υπάρχει σιλικόνη, Πρίνου και χαλάουα... ενώ για το άλλο δεν έχει βρει ακόμα λύση η επιστήμη...

Δηλαδη, με την ελπιδα οτι οι ατελειες αυτες θα διορθωθουν?

Οπως ειπε ο Χαιν, για την καμπουριτσα στην μυτη, θα την στειλει να κανει πλαστικη?
Δεν ειναι αυτο ακριβως το χαρακτηριστικο που την κανει ξεχωριστη, που την διαφοροποιει απο το συνηθισμενο?

Ε, τοτε αυτη την ατελεια δεν την βλεπεις γοητευτικη, την βλεπεις σαν μια μουτζουρα  επανω στην τελεια εικονα που θα ηθελες να εχει ο αλλος, και σπευδεις να την σβησεις, ή να την περασεις με μπλανκο...

Rakendytos

τριχες..
Αν σε βαλει κατω και πεις τον Δεσποτη Παναγιωτη δε 8α σε νοιαξει πως θα γραψει το οιπεροχο..
Ενω εμεις ειμαστε αισθηματιες.. αχχ βαχχ.. 8)

Rakendytos

Εγω προσωπικα την τυπισσα την γουσταρω τρελα οπως ειναι..

kuria

ΤΡΙΧΕΣ!!!
οταν εισαι σε θεση να εκτιμησεις ενα υπεροχο μυαλο τοτε ο κτητορας του ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

593 Επισκέπτες, 0 Χρήστες