Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 315
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 300
  • Total: 301
  • Leon

Μικρες, γοητευτικες ατελειες

Ξεκίνησε από lucretia, Αυγούστου 22, 2007, 06:26:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

ετσι..
Ισως τις πρωτες πρωινες της Δευτερας..

kuria

[size=24]ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

[size=24]ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ....[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Athinoula

τοσα καλοκαιρια...μου΄  χαν φυγει απο τα χερια
τοσα καλοκαιρια...που δεν σ αγαπουσα...

:D

Enia

τι να σας πω κι εγώ... έτσι όπως τα λέει η λουκ, μου φαίνεται πρέπει να είναι κανείς εντελώς τυφλωμένος από το πάθος (για να μην πω από την αγ... :roll: ) για να βλέπει 'χαριτωμένα' τα κουσούρια του άλλου!! :?

joking

Παράθεση από: "Pappas10"[/color]

olive

Οι μικρες..ατελειες...αντε και οι μεγαλυτερες...μας "αρεσουν..τις βρισκουμε χαριτωμενες....οσο εχουμε την "καψουρα".... Για σκεφτειτε ομως το μετα.....????
Οταν περασει η μεγαλη ...φουρια???? Τοτε αρχιζουμε και τις απαριθμουμε.... και απορουμε  πως τις ανεχτηκαμε τοοοοσο καιρο.......!!!!!:wink:  :(

Pappas10

Παράθεση από: "joking"

Μια χαρά είμαι. Δεν γράφεται με άλλο χρώμα αυτό βρε Μινοράκι. Μην τα κανιβαλίσουμε και όλα...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Athinoula

oloi exoume elatomata...dustixos eutuxos auta mas kanoum axiagapitous omos :D

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "joking"

Μια χαρά είμαι. Δεν γράφεται με άλλο χρώμα αυτό βρε Μινοράκι. Μην τα κανιβαλίσουμε και όλα...

]
του... :D  :hug2:  :salut:  :53:  :flower:

Pappas10

Συγνώμη... έβαλε πάλι τον πισινό η Τζο και αποσυντονίστικα...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

minoraki

Παράθεση από: "olive"Οι μικρες..ατελειες...αντε και οι μεγαλυτερες...μας "αρεσουν..τις βρισκουμε χαριτωμενες....οσο εχουμε την "καψουρα".... Για σκεφτειτε ομως το μετα.....????
Οταν περασει η μεγαλη ...φουρια???? Τοτε αρχιζουμε και τις απαριθμουμε.... και απορουμε  πως τις ανεχτηκαμε τοοοοσο καιρο.......!!!!!:wink:  :(

]
μην..... :wink:

snoopy

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "olive"Οι μικρες..ατελειες...αντε και οι μεγαλυτερες...μας "αρεσουν..τις βρισκουμε χαριτωμενες....οσο εχουμε την "καψουρα".... Για σκεφτειτε ομως το μετα.....????

]

χχμμμμ και εμένα μου άρεσε ενας κνοντούλης, χοντρούλης με γυαλάκια.... μηπως "you know what i did last summer??"

minoraki

olive

Παράθεση από: "minoraki"

]

Πολιτσα μου καλως σε βρηκα... :lol:  :lol: οσο για τα γουστα μας...ετσι ειναι....παντα μας αρεσουν καποιοι για κατι ιδιαιτερο που εχουν....!!!

300 Επισκέπτες, 1 Χρήστης