Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αν μετά τον γάμο, μόνο η γάμπα, πάρει 12 κιλά....

Ξεκίνησε από heinrich, Αυγούστου 23, 2007, 11:16:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "lila"paidia min me peite xazh pali plzzzzzzzzzzz alla to 8ema mas pios einai den katalava???

εεεεε.... είσαι χαζή βρε Λιλάκη και καρφώνεσαι κι ολας

Ακου το κόλπο να μη καρφώνεσαι.
Το κάνουμε όλοι.
Όταν δεν καταλάβουμε κάτι περιμένουμε μέχρι να δούμε τι θα γράψουν οι άλλοι, εμείς το παίζουμε βαριά κι ασήκωτα άντε αμολάμε και καμία ατάκα (άντε και Μαχατμα Γκάντι για να έχουμε και παγκόσμια θεώρηση) και δεν το καταλαβαίνουν οι άλλοι.....  ]

giati na min to po??? ego eimai aplo koritsi...gab gab! :arrow: filakia

KostasD33

Παράθεση από: "plus+"....
εισαι ο αντρας των ονειρων μου
και δεν βλεπω εφιαλτες συχνα..
..

εχμ πέστο καλόμ ότι εσύ ευθύνεσαι για τις παρεμβολές που έχω τόσο καιρό στα όνειρα μου και έτρεχα σε ονειροκρίτες....

κάτι άλλο για τον Γκάντι θα μας πεις?
Το ξέρεις ότι έπλεκε τα ρουχαλάκια μόνος του? και λέγεται ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να βγάλει κάθε ίχνος εγωισμού από μέσα του

(θα έλεγα όμως ότι αν σε ενδιαφέρει το θέμα Γκαντι, του Θεού, όνειρα κι απωθημένα ή ακόμα ειρωνικής κλαπαδοροσίας καλύτερα να ανοίξεις κι εσύ ένα θεματάκι αντί να μπαχαλέψουμε τις γαμπίτσες του Henrich)

KostasD33

Παράθεση από: "lila"giati na min to po??? ........

εχμ τα θέλει κι εσένα ο (_(_) σου....

Atzon

+24 οι γάμπες
+10 οι βύζοι
+20 ο λωκός
+5 τα υπόλοιπα
-----
+59 κιλά

Αμα ζύγιζε κι άλλα 60 πες πριν = 119 κιλάκια, να τ' αφήσουμε ;  :shock:

lucretia

Λοιπον, στο θεμα μας..

Νομιζω οτι η αυξηση του σωματικου βαρους των νυμφευμενων και υπανδρων, σε σχεση με το πως ηταν προ γαμου, οφειλεται
α. Στην αναμενομενη αυξηση του βαρους λογω ηλικιας και επιβραδυνσης του μεταβολισμου
β. στην αλλαγη των διατροφικων και αλλων  συνηθειων, οπως για παραδειγμα ο εργενης γυριζε σπιτι και δεν ετρωγε ή εβγαινε εξω και  επινε ξεροσφυρι τα ποτα ενω, ως νυμφευμενος η διασκεδαση επικεντρωνεται στο τριπτυχο ταβερνα-ψησταρια-εστιατοριο. Ασε που υπαρχουν και τα τραπεζωματα, σε πεθερικα, συμπεθερια, σογια, μογια κτλ, οποτε δεν γινεται να μην το ριξεις στο φαι
γ. Μετα την γεννηση των παιδιων, για τις γυναικες, ειναι δυσκολη η απωλεια κιλων (το baby fat)
δ. Για τις γυναικες (και ισως και για καποιους αντρες) ο χρονος που περνουν στην κουζινα, μαγειρευοντας ειναι περισσοτερος, με μεγαλυτερες πιθανοτητες να τσιμπολογουν και να δοκιμαζουν τα φαγητα που φτιαχνουν

Τωρα, οσον αφορα αυτο που λενε περι δεσιματος γαιδαρου και αδιαφοριας,  θεωρω οτι ειναι κακοβουλο και προσβλητικο για γυναικες και ανδρες, αφου καλλιεργει την νοοτροπια οτι χρησιμοποιουμε το σωμα μας ως γκομενοπαγιδα και μολις επιτυχουμε τον σκοπο μας,  τα παραταμε. Αν συνεβαινε αυτο, φανταζομαι οι χωρισμενοι και χωρισμενες θα ηταν ολοι συλφιδες, ή τελος παντων θα αδυνατιζαν. Ασε που ολοι εμεις οι ανυπανδροι θα ημασταν μοντελα (που δεν ειμαστε, δυστυχως).
Ισως αυτη η νοοτροπια να υπηρχε παλαιοτερα, που η γυναικα μετα τον γαμο κατα καποιο τροπο αποσυροταν. Την σημερινη εποχη, μια γυναικα συνεχιζει να βγαινει απο το σπιτι και αφου παντρευτει, συνεχιζει να εργαζεται, συνηθως σε εναν ακρως ανταγωνιστικο περιβαλλον στο οποιο η εξωτερικη εμφανιση παιζει σημαντικο ρολο, τα ρουχα, η κομψοτητα, η ομορφια ειναι πολλες φορες απαραιτητα για την επαγγελματικη ανελιξη...
Ασε που ολοι και ολες  ξερουν οτι οι γαιδαροι δεν δενονται...

Αυτα, απο μια ανυπανδρη.

8)

KostasD33

Luc
Να υποθέσω ότι έχεις μια άμεση σχέση με την ιατρική?

plus_

..
εχμ πέστο καλόμ ότι εσύ ευθύνεσαι για τις παρεμβολές που έχω τόσο καιρό στα όνειρα μου και έτρεχα σε ονειροκρίτες....
Το ξέρεις ότι έπλεκε τα ρουχαλάκια μόνος του? και λέγεται ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να βγάλει κάθε ίχνος εγωισμού από μέσα του
(θα έλεγα όμως ότι αν σε ενδιαφέρει το θέμα Γκαντι, του Θεού, όνειρα κι απωθημένα ή ακόμα ειρωνικής κλαπαδοροσίας καλύτερα να ανοίξεις κι εσύ ένα θεματάκι αντί να μπαχαλέψουμε τις γαμπίτσες του Henrich)

Χρυσε μου εγω δεν ανοιγω θεματακια , διοτι δεν εχω περασει ακομη
τα αναλογα σεμιναρια δεξιοτητων...
περιμενω ησυχα στη γωνια μου να μου πουνε τη σωστη στιγμη
καταλληλοτητας...το επιπεδο μου δεν ειναι αρκετο να απαντησω για
τις γαμπιτσες..βαλε τωρα να το παρω και στους ωμους μου..
ως θεματοφυλακας..δεν λεω καλα κανεις και τα θερμα μου συγχαρητηρια
για την υπεροχη δουλεια.. (αν και επιλεκτικη..)
αν ο Hein προσβαλεται με τον τροπο που απαντω στα θεματα του θα
το συζητησω μαζι του και οχι με διαιτητες..
Ακομη μια φορα στο παρελθον σου ειπα  οτι το σχολιο σου το προσπερνω και το συγχωρω...για λογους γνωστους και μη εξαιρετεους..
αφτη...θα ειναι η δευτερη.
Εσυ ξερεις και εσυ οδηγεις..
Βεβαια η δραση φερνει παντα αντιδραση..
Λυπαμαι, αλλα δεν ειμαι απο αφτες/ους που αρεσκονται να χαιδευουν
τα αφτια σου...

Pappas10

Αφού ευχαριστήσουμε τον φίλτατο Κώστα που μας επανέφερε στην γαμπίτσια τάξη, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι προσωπικά παρέμεινα στα κιλά μου.

Συμφωνώ με την Λουκ ότι πολλοί λόγοι σε κάνουν λίγο πιο επιρρεπή ως προς τα κιλά όταν παντρεύεσαι αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπου παίζει και το "έδεσα τον γαϊδαρό μου", και μάλιστα αμφίδρομα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν καθιστά το σώμα μας "ερωτική παγίδα" βρε Λουκ.  Απλά θεωρούμε - και δικαίως πολλάκις - ότι ο/η σύντροφος μας εκτιμά περισσότερα πράγαμτα από τα στήθη ή τους γλουτούς ή τους κοιλιακούς μας πλέον.  Και κάπου είναι λογικό.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "plus+"
..

Χρυσε μου εγω δεν ανοιγω θεματακια , διοτι δεν εχω περασει ακομη
τα αναλογα σεμιναρια δεξιοτητων...
περιμενω ησυχα στη γωνια μου να μου πουνε τη σωστη στιγμη
καταλληλοτητας...το επιπεδο μου δεν ειναι αρκετο να απαντησω για
τις γαμπιτσες..βαλε τωρα να το παρω και στους ωμους μου..
ως θεματοφυλακας..δεν λεω καλα κανεις και τα θερμα μου συγχαρητηρια
για την υπεροχη δουλεια.. (αν και επιλεκτικη..)
αν ο Hein προσβαλεται με τον τροπο που απαντω στα θεματα του θα
το συζητησω μαζι του και οχι με διαιτητες..
Ακομη μια φορα στο παρελθον σου ειπα  οτι το σχολιο σου το προσπερνω και το συγχωρω...για λογους γνωστους και μη εξαιρετεους..
αφτη...θα ειναι η δευτερη.
Εσυ ξερεις και εσυ οδηγεις..
Βεβαια η δραση φερνει παντα αντιδραση..
Λυπαμαι, αλλα δεν ειμαι απο αφτες/ους που αρεσκονται να χαιδευουν
τα αφτια σου...

Που να δεις τι γίνεται όταν χωρίς να διαμαρτυρηθείς εσύ ή κανείς άλλος μπαίνει κάποιος στο γραπτό ΣΟΥ και στο κάνει διάσπαρτο / εφήμερο.

Και ναι για πρώτη φορά στη ζωή μου έγινα ουρά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

lucretia

Παράθεση από: "Pappas10"...η αλήθεια είναι ότι κάπου παίζει και το "έδεσα τον γαϊδαρό μου", και μάλιστα αμφίδρομα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν καθιστά το σώμα μας "ερωτική παγίδα" βρε Λουκ.  Απλά θεωρούμε - και δικαίως πολλάκις - ότι ο/η σύντροφος μας εκτιμά περισσότερα πράγμτα από τα στήθη ή τους γλουτούς ή τους κοιλιακούς μας πλέον.  Και κάπου είναι λογικό.

Επισης μπορει να λειτουργησει και αντιθετα, αν για παραδειγμα ο συντροφος μας μπορει να εκτιμα τα εσωτερικα μας χαρισματα αλλά τα εξωτερικα χαρισματα μιας νεαρης ή ενος νεαρου, και ολοι γνωριζουμε οτι πιο ευκολα βρισκεις γκομενο/α την σημερον ημερα,  παρα θεση παρκινγκ.

:roll:

Pappas10

Παράθεση από: "lucretia"Επισης μπορει να λειτουργησει και αντιθετα, αν για παραδειγμα ο συντροφος μας μπορει να εκτιμα τα εσωτερικα μας χαρισματα αλλά τα εξωτερικα χαρισματα μιας νεαρης ή ενος νεαρου, και ολοι γνωριζουμε οτι πιο ευκολα βρισκεις γκομενο/α την σημερον ημερα,  παρα θεση παρκινγκ.

Ειλικρινά δεν το κατάλαβα... τι εννοείς; Ότι είναι κάποιος/α με τον/την σύζυγο εσωτερικά αλλά - άμα λάχει - πιγκουνίζει και καμμία πιτσιρίκα / κανέναν πιτσιρίκο για το εξωτερικόν του θέματος.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Pappas10"Που να δεις τι γίνεται όταν χωρίς να διαμαρτυρηθείς εσύ ή κανείς άλλος μπαίνει κάποιος στο γραπτό ΣΟΥ και στο κάνει διάσπαρτο / εφήμερο.

Και ναι για πρώτη φορά στη ζωή μου έγινα ουρά.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεως αυτός ο κάποιος ΔΕΝ είναι ο Κώστας και είναι κάποια.

Τέλος η ουρική συμμετοχή μου

Παππάς10

Υ.Γ. Πάντως - με εξαίρεση το "Τα του Παππά" - δηλώνω απερίφραστα ότι δεν τραβάω κανένα ζόρι μπαχαλέματος των δικών μου θεμάτων που ούτως ή άλλως είναι μπάχαλο από μόνα τους.... ως επί τω πλείστω.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

plus_

τωρα θα μας δωσεις την περιμετρο της γαμπας σου
για να ειμαστε εντος θεματος?

σημειολογικα..η δικη μου εχει περιμετρο χαλιου διπλωμενου
μονοπατα μεχρι αστραγαλο...
η αποτριχου με χρεωνει παντα παραπανω..
 :lol:

lucretia

Εννοω οτι, αν παντρευτω πχ, θα ξερω οτι ο αλλος μπορει να εκτιμα τα εσωτερικα μου χαρισματα, αλλα αν γινω μια φαλαινα και με βλεπει και αηδιαζει, υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αλλοιθωριζει καθε φορα που παει στην παραλια και βλεπει τι κυκλοφορει. Οποτε και εγω θα προσεχω την εμφανιση μου, αν δεν θελω να τον βρω να πιγκουινιζει καμια πιτσιρικα...

Athinoula

Παράθεση από: "lucretia"Εννοω οτι, αν παντρευτω πχ, θα ξερω οτι ο αλλος μπορει να εκτιμα τα εσωτερικα μου χαρισματα, αλλα αν γινω μια φαλαινα και με βλεπει και αηδιαζει, υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αλλοιθωριζει καθε φορα που παει στην παραλια και βλεπει τι κυκλοφορει. Οποτε και εγω θα προσεχω την εμφανιση μου, αν δεν θελω να τον βρω να πιγκουινιζει καμια πιτσιρικα...

Λοιπον σε σενα 8α γραφω στα ελληνικα οσο για τα ορθ-κα λαθοι καντε τα στραβα ματια..

το καλο ειναι να προσεχουμε...εγω δεν προσεχα και παχυνα!..

548 Επισκέπτες, 1 Χρήστης