Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 276
  • Total: 276

ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Αυγούστου 27, 2007, 01:46:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

δεν κατάλαβα τι ενοείς

joking

σου απάντησα με ΠΜ

anzelina

ελεοςςςςςςςςςςςς
βρε παιδιά τι κάθεστε και γράφετε τώρα γιατί τσακώνεστε μέσα σε παρένθεση έτσι κάνουν και η πολιτική μας καθημερινά σαν αυτούς θα γίνουμε όλοι.....!!!!
ηρεμήστε.....
με όλο το θάρρος τα παραπάνω που έγραψα....ελπίζω να μην ενοχληθεί κάποιος......και ούτε να νομίσετε ότι κάνω κάπου κήρυγμα αυθόρμητα λόγια από μια απλή και ασήμαντη κοπέλα....
δεν τα έγραψα ούτε για να μπαχαλεψο το θέμα ούτε να αρχίσω τις αντιπαραθέσεις.....απλά αυτό που σκεφτικά το έγραψα τίποτε άλλο....ευχαριστώ

papi

μμμ λεω να διασπασω κανα θεματακι.....

energizer

...φανατικος απεργοσπαστης , αντιδιαδηλωτης & πολεμιος των στασεων ΔΕΝ συμμετεχω κατα συνειδηση στην ομογενοποιηση προσωπικοτητων & συγχωνευση ιδεολογιων που παντα εχουν μικροκομματικες  προεκτασεις  & αντιστοιχα οφελη!!!
 :twisted:
...ειδικα το πακετο...ελατε "αγωνιζομαστε" για τουτο & για ΄κεινο...μου προξενει αλλεργια!!!
 :shock:
...θυμαμαι μικροτερος ειχα κατηφορησει στην περιφημη (& πλεον ογκωδεστατη) που ειχε γινει για την Μακεδονια (αυτη που δεν θα θυμομασταν μετα 10ετιας!)...πηγα που λετε ξεμπαρκος & τι να δω; καπνογονα , ξεμπαρκα συνθηματα (πολιτικα & αθλητικα!!!) καμακι (κυριοτατος λογος συναθροισης!!!) & μετα ντου απο παντου σε καφετεριες , φαγαδικα & τσιπουραδικα(οι πρεσβυτεροι!)...
 :lol:
...& αναρωτιεμαι...πως δεν τρομοκρατηθηκαν οι ονοματοκαπηλοι γειτονες απο τον παλμο μας;
 :wink:
...αυτο ηταν...ξεχρεωσα λεω με τις "δρασεις ουσιας"...
...χιλιες φορες στο καναπε μου...στο p.c. μου...κανα βιβλιο...καμια συζητηση...ΕΙΣΡΟΗ & ΕΚΡΟΗ πληροφοριων...
...πιο ουσιωδη αντισταση...κατα την ταπεινη μου αντιληπτικη ικανοτητα!
(σημειωση η συνειδητη μου αποχη απο παρομοιες δρασεις ειναι διαχρονικη & υπερκομματικη!!!)
 8)
...για τον φιλο που αναθεματιζει...δεν εισερχονται ΟΛΟΙ σε διαδικτυακους τοπους με ταυτοσημα κινητρα...
...καποιοι αντιμετωπιζουν τις δημοσιες συζητησεις αποκλειστικα & μονο ως ΠΟΛΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ πεδια...
 :salut:

Rakendytos

Οφειλω να ομολογησω οτι για αλλη μια φορα παρασυρθηκα και εβαλα ταμπελα.. Περασα πολιτικο μηνυμα.. Οσο καιρο ειμαι εδω  το αποφευγω.. Δεν χρειαζοταν...
Αν μπορουσα θα διεγραφα την προκυρηξη και θα ελεγα απλα την γνωμη μου ακομα και να τοποθετηθω πολιτικα χωρις να αναφερω τον ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.
Λυπαμε για την αντιδραση του 1000 πιστευω πως ηταν σε ενταση λογω των ημερων..
Καλημερα σας.

SoFiA24

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα όσα διαδραματίζονται σε αυτό και σε αναλογα θέματα εδώ και πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Εδώ και 5 μέρες η χώρα ΦΛΕΓΕΤΑΙ κι εμείς καθόμαστε και τσακωνόμαστε για το αν πρέπει ή οχι να διαμαρτυρηθούμε με πορεία! Μα είμαστε με τα καλά μας ???

Ας κινητοποιηθούμε επιτέλους μήπως κι αυτός ο τόπος κάποια στιγμή πάει μπροστά !

Όλοι στεναχωριόμαστε με αυτά που βλέπουμε το τελευταίο 5μερο! Ωραίααα! Αντε και στεναχωρηθήκαμε, άντε και κλάψαμε ! Βγαίνει τίποτε μ αυτό ; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ !

Θέλετε να βοηθήσουμε έμπρακτα ; Πολύ ωραία !

Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης -που είμαστε όλοι φαντάζομαι διατεθιμένοι να στείλουμε στις πληγείσες περιοχές -και τα χρήματα που μπορούμε να καταθέσουμε στους αντίστοιχους λογαριασμούς υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν!

Πρέπει να λυθούν ζητήματα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (ουχί προσωρινής) έτσι δεν είναι ;

1. Αν δε θέλουμε να γίνουν οικοπεδάκια οι καμμένες περιοχές πρέπει να γίνει ανάπλαση της δασικής περιοχής έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά από 3 χρόνια να φυτέψουμε δέντρα (3 χρόνια είναι ο απαιτούμενος χρόνος για το χώμα να πάρει τα βασικά του συστατικά απ όσο ξέρω.Αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Σύμφωνα με στοιχεία του Ευρωπαϊκού Πληροφοριακού Συστήματος Δασικών Πυρκαγιών, από την καταγραφή των ανυπολόγιστων ζημιών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο προκύπτει ότι κάηκαν 1.270.000 στρέμματα δάσους

2.  Σύμφωνα με την ανωτέρω πηγή περισσότεροι από 16.000 πολίτες έμειναν άστεγοι ενώ κάηκαν περίπου 4.500 σπίτια. Η πολιτεία ανακοίνωσε οτι θα υπάρξει επιδότηση για στέγαση η οποία θα κυμαίνεται από 250 ευρώ ανά άτομο έως και 400 ευρώ για οικογένειες με περισσότερα από τέσσερα παιδιά (μιλάμε για επιδότηση ενοικίου) με ανώτατο χρονικό όριο τα 2 χρόνια !

Ερώτηση κρίσεως λοιπόν ]

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν από την κτηνοτροφία και τη γεωργία με ποιον ακριβώς τρόπο θα μπορέσουν να επισκευάσουν το σπίτι ή να φτιάξουν καινούριο μέσα σε 2 χρόνια ;

Τίθεται λοιπόν θέμα άμεσης επιβίωσης έτσι δεν είναι ; Πως θα γίνει αυτό ;

3. Και το χειμώνα που το βουνό δε θα συγκρατεί πλέον τα νερά αλλά ούτε και τους βράχους και θ αρχίσουν οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις τι θα γίνει ;

4. Και στο κομμάτι της ψυχολογίας των ανθρώπων αυτών τι γίνεται ;

Θα μπορούσα να καταμετρώ συνέπειες μέχρι αύριο ...

Κατ εμέ αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι πάρα πολλά αρκεί να οργανωθούμε. Τι εννοώ ;

Καθένας από μας έχει μία ειδικότητα, ένα επάγγελμα . Τι θα λέγατε αν ο καθένας μας λοιπόν θυσίαζε κάποιο κομμάτι του ελεύθερου χρόνου του - 1 Σ/Κ το μήνα ,2 όσο και οτι  μπορεί για να πάει και να βοηθήσει επί τόπου εκεί είτε με την ειδικότητά του είτε ως απλός συνδρομητής υπό την καθοδήγηση κάποιου που να γνωρίζει τι πρέπει να γίνει ;  

Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα τα οποία είναι πέρα των αρμοδιοτήτων των απλών πολιτών δεν πρέπει να πιεστεί να τα κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση ; Ωραίααα ! Πώς θα πιεστεί η εκάστοτε κυβέρνηση αν το ξεχάσουν οι ίδιοι οι πολίτες ; Οι σεισμόπληκτοι του 1999 ακόμα σε λυόμενα μένουν! Οι πυροπαθείς στο Γύθειο (παρακολουθούσα χτες σχετική συζήτηση) έχουν πάρει μόλις 586 ευρώ σε ένα χρόνο κι ακόμα περιμένουν!
Γι αυτό λοιπόν ΝΑΙ στη διαμαρτυρία όχι όμως  τη ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ (δηλ. σήμερα και τέλος) αλλά στη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ! Μέχρι να δούμε οτι κάτι ξεκινά να γίνεται , να κινείται ,να διορθώνεται !

Σοφία

joking

μια χαρά τα έγραψες ....

... μετράω λοιπόν....

εσύ (Σοφία), η Μαυρούλα, ο fmas, εγώ σύνολο 4 μέχρι στιγμής

αυτοκίνητο απ ότι γνωρίζω έχει η Μαυρούλα
και προσωπική άποψη έχει για το που μπορούμε να πάμε και να
προσφέρουμε ένα χεράκι - έστω και για να καθαρίσουμε πέντε αυλές από
τα αποκαίδια ....

απο την Παρασκευή το απόγευμα έως τη Κυριακή το βράδυ είμαι διαθέσιμη

περιμένω τηλέφωνο αν τελικά το αποφασίσετε....

gbyzf1000

Μόνο για λύπηση δεν είμαι φίλε.
Αλλους λυπάμαι....και την κατάντια τους

καλημέρα

*Μπράβο ρε Σοφάκι...*

Rakendytos

Μπορω κι εγω να συμμετεχω.. Το Σαββατο θα ειμαι Κορινθο ηδη..
Αλλα φοβαμαι μη σας δημιουργησω προβληματα..
Ειμαι υποπτοσ εμπρησμου κατα την Ντορα Μπακογιαννη..

gbyzf1000

άνοιξε άλλο θέμα και γράφτο
φτάνει το μπαχάλεμα σε αυτό.

Rakendytos

Ναι κοιτα δεν γραφεις μονος σου εδω..
Μηπως ειναι καλυτερα να με αγνοησεις? εγω αυτο κανω..
Αφου διαφωνουμε.. Ολες οι απαντησεις μου ειναι εντος θεματος..

Φιλικα Οδυσσεας..

gbyzf1000

1:Το ότι τάχα σε κυναγάει η Μπακογίαννη δεν πιστέυω ότι μας αφορά
2:το θέμα το άνοιξα εγώ και δεν επιτρέπω άλλο να το μπαχαλαεύεις.
3:πάντα απαντάω σε ότι μου λένε
4:Αν με αγνούσες δεν θα μίλαγες

καθόλου φιλικά Γίωργος

Druuna

Μάλιστα.....

Εδώ δεν μπορούμε να συννενοηθούμε για κάτι απλό, όπως το να
καθαρίσουμε την ίδια αυλή απο τα αποκαϊδια, και προσπαθούμε να βρούμε
τρόπο για να χτίσουμε το σπίτι που κάηκε....

είμαστε τελικά άξιοι της τύχης μας...

]

energizer

...2η πολιτικοποιημενη βολη αγαπητε ρακ...
...δεν το γραφω για ξεκαρφωμα , δικαιωμα σου...
...αλλα καθε ανθρωπινη δραση - σταση αποτελει ουσιαστικη "πολιτικη".
 :twisted:
...ΔΕΝ λυπαμαι κανεναν οτι & να επιλεγει...εξον αυτους που ΔΕΝ μπορουν να διευρυνουν τους πνευματικους οριζοντες (& δεν αναφερομαι σε γενετικες βλαβες & ατυχηματιες!!!) τους...
  :roll:
...καποτε πρεπει να αρχισουμε να σεβομαστε τον ΕΑΥΤΟ μας & τους ΑΛΛΟΥΣ...
 :salut:

276 Επισκέπτες, 0 Χρήστες