Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 388
  • Total: 389
  • Leon

Όχι άλλο πια

Ξεκίνησε από KostasD33, Αυγούστου 27, 2007, 10:45:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Παράθεση από: "black_velvet"Το επόμενο Σ/Κ;;;;

τουουουουου λέεϊτ!!!

Μέσα στην φόρτισή μου, αλλά με απολύτως σώας τας φρένας, είμαι έτοιμη να ξεκινήσω αυτή τη στιγμή.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ!!!!

Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω για την Πελοπόννησο. Για την Ηλεία. Για τον "τόπο" μου. Ναι... τα ελατήριά μου είναι άκρως "εγωιστικά"!!! "Πονάω" αυτόν τον τόπο επειδή μεγάλωσα εκεί. Δεν έχω περιουσίες εκεί. Δεν έχω συγγενείς. Μόνον μνήμες. Και φίλους. Απόλυτα εγωιστικά ελατήρια....

Λοιπόν..... ποιος ακολουθεί;;;;;;

Συμφωνώ με το όχι στις δήθεν πορείες στο κέντρο των μεγαλουπόλεων......

Θέλω να βοηθήσω............ Στείλε ένα pm......

voliwtisa

Ανείπωτη η τραγωδία. Ανείπωτη, πρωτόγνωρη, απρόβλεπτη, βιβλική…..
Το ότι δεν έπεσαν ταυτόχρονα σχεδόν 200 κεραυνοί (όσες περίπου και η ανά την Ελλάδα πυρκαγιές…) ή εκατό κεραυνοί και εκατό αυτό-αναφλέξεις, ή έστω συνέπραξαν κατά διαβολική σύμπτωση αυτοαναφλέξεις, κεραυνοί, σπινθήρες από στύλους της ΔΕΗ συν κάποιοι απρόσεκτοι με μπάρμπεκιου και γόπες αναμμένων τσιγάρων είναι αντιληπτό από όλους.

-Ως επίσης ουδείς μπορεί να ισχυρισθεί ότι οι πυροσβέστες (ηρωικοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία αν όχι στο σύνολο..) μόλις δίδεται σήμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πύρινο μέτωπο, χασμουριούνται, αλλάζουν πλευρό και πάνε για καφέ.

-Ως επίσης ουδείς δικαιούται να πει ότι η παρούσα κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες (καθώς οι πυρκαγιές δεν ανακαλύφτηκαν τώρα), έχουν κατά νου, τέτοιες ώρες, να βγάλουν προς τα έξω όση ανικανότητα, έλλειψη στρατηγικής, αδυναμία συντονισμού και αναποτελεσματικότητα διαθέτουν..

Εδώ μιλάμε για έναν αληθινό Αρμαγεδώνα!
Για μια καταστροφή που ούτε η φαντασία κινηματογραφικού, ειδικευμένου στις ταινίες καταστροφής σκηνοθέτη, θα μπορούσε να συλλάβει. Η καραμπόλα των αυτοκινήτων ύστερα από την σύγκρουση με το πυροσβεστικό όχημα, οι πύρινοι ανεμοστρόβιλοι και το όλο σκηνικό τη καταστροφής σε ολόκληρη την Ελλάδα, μόνο σε δύο ενδεχόμενα μπορούν να αποδοθούν.

-Είτε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρωτοφανές καλοσχεδιασμένο και με χειρουργικό τρόπο εκτελεσθέν σχέδιο σκοτεινών κύκλων,

-Είτε βρεθήκαμε ξαφνικά στο στόχαστρο μιας κακής μοίρας που εκμεταλλευόμενη τις εσαεί αδυναμίες μας, την ξηρασία, τους δυνατούς ανέμους και τις υψηλές θερμοκρασίες, δημιούργησαν αυτή την κόλαση.

Η δεύτερη εκδοχή μοιάζει αποδυναμωμένη και ανάγεται λίγο ή πολύ στον χώρο της μεταφυσικής.
Η πρώτη εκδοχή, ωστόσο είναι τόσο δύσκολο να αποδειχτεί και να καταλήξει στην αρμόδια αρχή (δικαιοσύνη, αντιτρομοκρατική υπηρεσία κλπ) βάσει στοιχείων και όχι εικασιών, ενώ μοιάζει να γλιστρά σαν χέλι και να παραμένει ουσιαστικά στην σφαίρα της πιθανότητας αν όχι τη φαντασίας.
Μόνη σκληρή και οδυνηρή πραγματικότητα: Η τραγική εικόνα της μάνας που σκέπασε με το σώμα της τα παιδιά της στην ύστατη, απέλπιδα προσπάθεια να τα σώσει. Η εκατόμβη των θυμάτων όπου ο καθένας βρέθηκε αντιμέτωπος με την δίχως οίκτο μοίρα του…
Και η Ελλάδα σαν έτοιμη από καιρό και σαν μοιραία να οδεύει προς εκλογές, έντρομη, διαλυμένη ψυχολογικά, ουσιαστικά και μεταφορικά, αμήχανη, σε κατάσταση (στην κυριολεξία…) έκτακτης ανάγκης και στα πρόθυρα υστερικής κρίσης.
Τέτοιες ώρες προέχει η ομοψυχία και η προσφορά όλων μας για να επουλωθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι χαίνουσες τεράστιες πληγές μας.. Όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα.
Έτσι και αλλιώς εντός ολίγου ο «κυρίαρχος» λαός θα καταδείξει δια της κάλπης με το αλάνθαστο κριτήριό του, ποιους θεωρεί λιγότερο ή περισσότερο υπεύθυνους, αδιάφορους, ασυντόνιστους, ανίκανους, ωχαδερφιστές, καλοπερασόπουλους, λυσσαλέους λάτρεις της εξουσίας και διαστρεβλωτές της πραγματικότητας.
Λίγη υπομονή. Και μέχρι τότε προσευχή, σεβασμός, επαγρύπνηση για να μην πάθουμε τα ίδια, ψυχραιμία και ένας κάποιος επιτέλους σεβασμός στους νεκρούς που άφησε ξοπίσω της η απερίγραπτη θεομηνία…

Anonymous

Έλεος! κανείς δεν φταίει πάλι γι΄αυτήν την τραγωδία? Ας παραιτηθούν εδώ και τώρα...ως άχρηστοι να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα!
έλεος!! έπρεπε να το είχαν κάνει!
για τόσες ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν πιοιός φταίει? πειτε μου ποιος φταιει?? όλοι? πάλι όλοι?
ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΡΑ......ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ Η ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ?

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ....ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΕΥΓΕ!!!!

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!!

pingo

Παράθεση από: "fmas"Δεν νομίζω από το 74 και μετά ότι δεν υπήρχαν πολιτικοί οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τους πολίτες..... Από το 81 και μετά αρκετός κόσμος έφαγε ψωμί όπως παραδέχονται οι Περισσότεροι......
ΠαράθεσηFmas...συμφωνώ ότι πολλοί φάγανε ψωμί από το 81 και μετά...και μάλιστα κάποιοι παραέφαγαν...ονοματά να μην πούμε...όλοι τα ξέρουμε...και μάλιστα τον έναν τον ανέφερες κιόλας...
Για αυτό και έφτασε η Ελλάδα σε αυτή την οικονομική κατάσταση....
Για αυτό μην μιλάς για αυτά...γιατί ό,τι ξέρεις είναι από διηγήσεις και βιώματα άλλων και όχι από προσωπικές σου αναμνήσεις...δεν είχες γεννηθεί καν το 81...

itasous

Εγώ πρωσοπικά χέστηκα και για τους πολιτικούς και για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Τα σκατά που κάνουμε τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να τα φάμε είτε μας αρέσει είτε όχι.

Φέτος κάηκε η Πελλοπόνησος, πέρσυ η Χαλκιδική, του χρόνου εμείς θα γεμίζουμε τα καρέ των δελτίων ειδήσεων.

Και παίρνω σαν αναφορά μια φράση του Κώστα "Οργίζομαι που οργίζομαι μόνο, διότι ακόμα και τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι χρήσιμο εκτός από το να κλαίω πάνω από τα αποκαΐδια" και όμως φίλε Κώστα υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε.

Μπορούμε να στείλουμε χρήματα.
Μπορούμε να στείλουμε ρούχα.
Μπορούμε να στείλουμε φαγητό.
Μπορούμε να στείλουμε την συμπαράσταση μας έμπρακτα και όχι μόνο με λόγια.
Ατομικά ο καθένας, είτε συλλογικά σαν site, σαν παρέα μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Σίγουρα πολύ περισσότερα από όσα θα κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί σαν έρθει η επόμενη μέρα.

skou70

me olo ton sevasmo stis apopseis pou exoun katatethei kai fysika stous syggrafeis tous ... nomizw oti opoios kanei kommatikes anafores gia to sygekrimeno zitima kai se ayto to post exei parei stravo dromo ... allo i politikh kai allo o kommatismos ...
bebaia ... opws leei kai o pater synexeia ... mporei na grafw kai arloumpes

fmas

Παράθεση από: "pingo"
Παράθεση από: "fmas"Δεν νομίζω από το 74 και μετά ότι δεν υπήρχαν πολιτικοί οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τους πολίτες..... Από το 81 και μετά αρκετός κόσμος έφαγε ψωμί όπως παραδέχονται οι Περισσότεροι......

Fmas...συμφωνώ ότι πολλοί φάγανε ψωμί από το 81 και μετά...και μάλιστα κάποιοι παραέφαγαν...ονοματά να μην πούμε...όλοι τα ξέρουμε...και μάλιστα τον έναν τον ανέφερες κιόλας...
Για αυτό και έφτασε η Ελλάδα σε αυτή την οικονομική κατάσταση....
Για αυτό μην μιλάς για αυτά...γιατί ό,τι ξέρεις είναι από διηγήσεις και βιώματα άλλων και όχι από προσωπικές σου αναμνήσεις...δεν είχες γεννηθεί καν το 81...

Αγαπητή Πέννυ...

Χάρηκα που τα ξαναλέμε.........

Δεν είπα ότι δεν παραφάγαν..... Όλοι μας ξέρουμε ποιοί έφαγαν και αυτοί που ο κόσμος έκρινε ότι παραέφαγαν εδώ και 3 χρόνια βρίσκονται στο περιθώριο.....

Τώρα ποιος έφτασε την χώρα σε αυτήν την οικονομική κατάσταση είναι μεγάλο θέμα και φέρουν ευθύνες και οι μεν και οι δε και οι τε.......... Όλοι φταίνε κάποιος λιγότερο κάποιος περισσότερο......... Ας μην ανοίξουμε την κουβέντα.....

Κατερίνα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση στις δύο εκδοχές σου..... Και οι δύο παράγοντες δράσαν για να γίνει αυτό που ζούμε..... Αλλά για τον πρώτο παράγοντα είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι είχαν πληροφόριση από την Europol.... Οπότε δεν δικαιολογούνται......

Οι περισσότερες φωτιές φυσικά μόνο τυχαίες δεν είναι.... Αλλά όταν είσαι ενημερωμένος και σου λέει ο Νομάρχης που ξέρει καλύτερα την περιοχή από τον καθένα έλα εδώ να κρατήσουμε την φωτιά δεν μπορείς να τον γράφεις κανονικά....... Διασπάς δυνάμεις και δεν κάνεις δουλειά... Και φυσικά δεν καλείς Canadair μετά από 5 ώρες.....

itasous

Πάντως για όποιον ενδιαφέρετε να βοηθήσει μπορεί να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω site (με την άδεια των oper κλπ κλπ) όπου αναφέρει κάποιους τραπεζικούς λογαριασμούς για την αποστολή χρηματικής βοήθειας στους πληγέντες από την πυρκαγιά.

Kastoras

[size=18]Αντε και μαζεψαμε λεφτα και τα πηγαμε και ρουχα και τροφιμα.... λυθηκε τοπροβλημα??? δυστυχως οχι.... αυτο ειναι υποχρεωση του κρατους.... οταν το παρακρατος τελειωνει τη δουλεια του....[/size]Μονο οι ριζικες λυσεις και οι δυναμικες αντιδρασεις θα φερουν αποτελεσμα θα τσουξουν εστι απλα... ΑΠΟΧΗ Η ΛΕΥΚΟ...ελατε να κανουμε κινηση με τα κινητα... αντιδραστε....ξυπνατε επιτελους... μεθαυριο τα κοματα θα τυπωσουν αφισες απο χαρτι... το χαρτι ειναι απο δεντρα... οι αλητες μας δουλευουν... ο χατζηνικολαου η αδερφαρα σημερα εκανε γκαλοπ για ποιο κομμα ειναι μπροστα και οι 63 ειναι ακομη αθαυτοι...
ΕΛΕΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ... ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ...

bastet

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΗ
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΝΕΡΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ]

Athinoula

agapes akousa to proi ston autia oti uparxei kai ena numero apo ton alpha pou stelnoume sms einai akoma pio eukolo ...opios to vrei parakalo as to valei na xeroun kai oi upollipoi pio einai...

euxaristo!

Anonymous

Είδαμε την ανυπαρξια του κρατους, φανταζομαι να μη ψηφισουμε κιολας τι εχει να γινει.

Να σταματησει  η υπονόμευση της χωρας μας για πληρωμενους εγκληματιες εκτος κ αν υπαρχουν στοιχεια, μα αν υπάρχουν ποια μετρα έλαβαν.

Ο καθένας μας ας πράξει τα δεοντα στις εκλογες και ας ενωθουμε ολοι μαζι να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας με οποιο τροπο μπορει ο καθενας.

sevenseas

ναι Μαρθα
οι οργανωμενοι εγκληματιες του κυριου Πολυδωρα
ειναι δυο 11χρονα παιδια
μια γιαγια
κι ενας ηλεκτροσυγκολλητης

αυτοι ειναι οι εχθροι του εθνους !!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τους ακουτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
γιαουρτωστε τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Καπου διαβασα για καπηλεια, για μικροπολιτικη για...για....επιτελους δημοκρατια εχουμε...εχουμε δικαιωμα να κανουμε κριτικη , να τημωρησουμε τους ενοχους...αυτους που δεν φροντισαν να τραβηξουν   την μανα που καηκε απο τις φλογες αγκαλια με τα παιδια της,....και τοσους αλλους...που τους αφησαν να καουν ζωντανοι. Εχουμε δικαιωμα να ζηταμε ευθυνες....και οι μονοι σιγουρα ενοχοι αυτοι τη στιγμη είναι το κρατος...που ολιγωρησε...ειναι η σημερινη κυβερνηση που απαξιωσε την συνεργασια......λες και δεν ειμαστε ολοι ελληνες.Μεχρι αυτη την στιγμη αυτους τους ενοχους ξερω.....αυτοι οφειλαν να κοινητοποιησουν την κρατικη μηχανη......που αν  δεν μπορουσαν να τα βάλουν με ακραια φυσικα φαινομενα... ...μπορουσαν  τουλαχιστον να ειχαν αδειασει τα χωρια...να μη καουν οι  ανθρωποι. Αναρωτηθειτε καλυτερα για το παραδειγμα που πηραν τα παιδια μας.....απ΄ αυτη τη συμφορα.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ

joking

fmas / mauroula

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ .... (μίλησα για το Σ/Κ γιατί αυτό θα μας έδινε 2-3 μέρες
για να συγκεντρώσουμε ίσως κάποια πράγματα και για να μπορούν να
ακολουθήσουν και όποιοι εργάζονται)

ΑΝ όμως αποφασίσετε διαφορετικά πείτε το μου 1-2 μέρες νωρίτερα για να
κανονίσω να πάρω καμμιά αδειούλα

ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

388 Επισκέπτες, 1 Χρήστης