Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 367
  • Total: 368
  • Leon

Όχι άλλο πια

Ξεκίνησε από KostasD33, Αυγούστου 27, 2007, 10:45:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Ταΰγετος 27 Αυγούστου 2007

[img]http]

Ζαχάρω 25 Αυγούστου 2007

[img]http]

Πετρίνα Αρκαδίας  27 Αυγούστου 2007

[img]http]

Atzon

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον a33 για αυτο εδω το θέμα - καταγγελία.

Είμαστε όλοι σαστισμένοι και με αποστροφή δεν δεχόμαστε οτι το Κράτος ήταν τόσο παράλυτο.

Θα προσυπογράψω όλα οσα είπε ως τωρα ο sevenseas και πολλοί άλλοι και άλλες επειδή αυτές οι φωνές ειναι αληθινές και εκφράζουν όλους.

Αυτα τα περι χούντας ειναι μετα συγχωρήσεως μλκίες.
Εδω δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρα για το οτι
ενα ανίκανο κράτος ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ το ΜΕΛΛΟΝ.
Με ποιό δικαίωμα ;
Με τα λεφτά μας έπρεπε να είναι έτοιμο να αμυνθεί.
Αντι γι αυτό, ψάχνει τωρα να βρεί "ασύμμετρες" αποδείξεις συνωμοσίας την  οποία θα ηταν αδύνατο να αντιμετωπίσει κανεις, άρα προσπαθεί το κυβερνών κόμμα να παρουσιαστεί ως θύμα το ίδιο και ετσι να υποκλέψει ψήφο εκβιαστική ή και ψήφο λύπησης.

Δεν περνάνε αυτά μεσιέ Πολύδωρ, δεν περνάνε αυτά κύριοι που κυβερνάτε τον τόπο εδω και 30 χρόνια.
Ο κόσμος βλέπει καθαρά ποια είναι η αλήθεια.
ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Για ποιό μέλλον θα ψηφίσω λοιπόν ;
Ποιούς ;
Αυτούς που θεώρησαν οτι οι φωτιές θα σύναπταν συνθήκη "μη ανάφλεξης", επειδή εσείς έχετε Εκλογές ;
Αυτούς που προτίμησαν να έχουμε Αγροφύλακες αντι για υποδομές Δασοπροστασίας ;
Αυτούς που δεν μπορούν καν να συντονίσουν το έργο των Πυροσβεστών ;
Αυτούς που δώρισαν 30 εκ. ευρω στην Εκκλησία που τώρα ειναι ΑΠΟΥΣΑ απο την συμφορά ;
Αυτούς που ετοιμάζονται - ξανά - να αποχαρακτηρίσουν δασικές εκτάσεις ;
Αυτούς που στα χωριά τους βλέπουν μια φορά καθε 4 χρόνια λιγο πριν απο εκλογές ;
Αυτούς που συγκαλύπτουν σκανδαλώδη γεγονότα όπως η vodafon και τα ομόλογα, το χρηματιστήριο και τόσα άλλα ;
Αυτούς που άφησαν παροπλισμένα οχήματα υψηλής τεχνολογίας για πυρόσβεση μετα την Ολυμπιάδα ;
Αυτούς που ανέβασαν τον ΦΠΑ σε 19% και θα το πάνε στα 20% ;
Αυτούς που επανίδρυσαν τι ;

Τι επανίδρυσαν γ#%^#$% την αγανάκτησή μου ; Τι ;

Ας επανιδρυθούμε ως πολίτες εστω και τωρα που ειναι αργά.
Θα σώσουμε κατι απο το μέλλον μας.

Καλημέρα a33.

KostasD33

Μέχρι πριν λίγες ώρες ήμουν κι εγώ όπως όλοι μας συγκλονισμένος με όλα αυτά τα γεγονότα
Πριν λίγες ώρες όμως συγκλονίστηκα και με μια μαρτυρία φίλου και συνεργάτη εδώ που χτες παράτησε οικογένεια παιδιά και δουλειά και πήγε (4 ώρες ταξίδι) στην Ηλεία να προσφέρει όσο μπορεί εκεί εθελοντικά.
Ο φίλος έχει φορτωμένες τις πιστωτικές του κάρτες και παρ όλα αυτά σταμάτησε σε ένα μαγαζί και αγόρασε μια μικρή γεννήτρια ρεύματος για να μπορεί να προσφέρει κάτι

Συνοπτικά λοιπόν αυτό που εισέπραξε σε ένα από τα χωριά εκεί από ντόπιους ήταν
Τους ένοιαζε να καεί το χωριό του άλλου αφού έχει καεί το δικό τους
δεν τους ένοιαζε αν θα καεί το χωριό τους αλλά αρκεί να μη καεί το δικό του σπίτι
μα το συγκλονιστικό είναι ότι μερικοί φτάνουν στα σημείο να επιθυμούν να καεί το σπίτι του άλλου αφού κάηκε το δικό τους

επίσης ενώ στην περιοχή υπάρχουν εκατοντάδες έως και χιλιάδες τρακτέρ και άλλοι εξοπλισμοί όπως λάστιχα ποτίσματος και ενώ θα μπορούσαν με αυτά έστω και συμπληρωματικά να σβήνουν φωτιές στα χωράφια, να έκαναν αντιπυρικές ζώνες, να αντλούσαν νερό για κατάσβεση, ελάχιστοι το έκαναν με το σκεπτικό σιγά μη κάψω εγώ το τρακτέρ μου για το χωράφι του άλλου.

ακόμα και σήμερα που χάσανε τους ανθρώπους τους και τα σπίτια τους ενώ τους προειδοποιούν οι γιατροί θάψτε τα καμένα ζώα, δεν το κάνουν διότι βγήκαν οι επιδοτήσεις για τα ζώα και φοβούνται μη τυχών και χάσουν. Παρ ότι οι γιατροί λένε για κίνδυνο λοιμωδών ασθενειών

μετά μη τα βάζουμε με την εκάστοτε κυβέρνηση, την εκάστοτε αντιπολίτευση ή ακόμα και τα μικρά κόμματα που όλο γυροφέρνουν το μέλι
τα κόμματα είναι έμποροι
ότι τους ζητάμε ως λαός, αυτό μας προσφέρουν
τους ζητάμε ρουσφέτια αυτά μας δίνουν
τους ζητάμε να κάνουν κάτι για το δικό τους χωριό αυτό φροντίζουν με τον βουλευτή / υπουργό του χωριού
τους ζητάμε σχεδόν τα πάντα για την βολεψή μας και αυτό φροντίζουν
δεν τους ζητάμε όμως ποτέ επάρκεια, ικανότητα, προγραμματισμό και αρκετά άλλα που μόνο σαν σάλτσα μπαίνουν σε όλα τα φυλλάδια αλλά στην πράξη όλοι ξέρουν ότι το ρουσφέτι θέλουν να τους δώσουν

μακριά από εμένα αφοριστικές λογικές όπως κάτω τα κόμματα, κάτω οι εκλογές κ.λ.π. τα κόμματα όπως και οι εκλογές είναι σαν τον αέρα. Απαραίτητο συστατικό της κοινωνικής ζωής αλλά όπως ο αέρας σου δίνει ζωή αν δεν το φροντίσεις μπορεί και να τροφοδοτήσει την φωτιά

η παιδεία και η ανθρωπιά είναι το Α και Ω εκεί είναι η επένδυση που πρέπει να κάνουμε

αν δεν μάθουμε ότι σβήνοντας την φωτιά του γείτονα σώζεται και η δική μας, τσάμπα τρωγόμαστε εδώ

(εσύ όμως υπουργέ, βουλευτή πολιτευτή κομματάρχη αν με διαβάζεις εδώ μη παίρνεις θάρρος με ότι γράφω. Κόψε τον λαιμό σου να κάνεις ότι πρέπει, κόψε τον λαιμό σου να κάνεις αυτό που σου αναλογεί. Εμείς θα πρέπει να κόψουμε τον λαιμό μας να γίνουμε άνθρωποι)

isabella

[size=18]Η Νομαρχία Ηλείας ζητάει πόσιμο νερό και τρόφιμα.[/size]

τηλέφωνα για να συνεννοηθεί όποιος θέλει

26210 23911
26210 37187
26210 31106

e-mail για επικοινωνία nomarxis@nailias.gr

Εχουν ήδη ανοιχτεί λογαριασμοί

Τράπεζα Ελλάδος
2341103053

Eθνική υποκατάστημα Πύργου
45154509009

Πειραιώς
5508033405636

[size=18]Για βοήθεια στον Νομό Αρκαδίας [/size]

Δήμος Μεγαλόπολης

27910 22265
27910 24542 φαξ
κινητό Δημάρχου 6944 719571 Μπούρας Παναγιώτης

Δήμος Φαλαισίας (έχει πληγεί περισσότερο)

27910 61202
27910 61737 φαξ
κινητό Δημάρχου 6978 449660 Φουσέκης Ιωάννης

Νομαρχία Αρκαδίας

27910 222246 και 59

Γενική Διεύθντρια
κα Καπόγιαννη 27910 230374 230001

nomarxis@ararcadia.gr

Atzon

Αυτα που περιγράφει πιο πάνω ο KostasD33 είναι η απόδειξη οτι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες εμείς οι ίδιοι πρώτα.
Δεν είναι τόσο θέμα κομμάτων, όσο θέμα ...προβάτων.

Κοντόφθαλμες λογικές και ταμπού, πρέπει να ξετιναχθούν απο πάνω μας.
Αλλιώς, θα ξαναγίνουν τα ίδια, και εδω ειμαι σίγουρα προφήτης. Η πρόβλεψη εναι σίγουρη.

Αυτο που έχει φανεί φέτος το καλοκαίρι περισσότερο, και με αφορμή τις φωτιές, είναι οτι δεν ηταν μόνο ο κρατικός μηχανισμός ανεπαρκής, αλλα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση πολύ μικρή όταν χρειάστηκε να επέμβει.

Μήπως αντι αυτής επικρατεί ο τοπικισμός ;

Του αλλουνού καίγεται, εμένα στα @@ μου.  Ο άλλος να πάει, γιατι εγω ;
Ε μείνετε να καείτε στουρνάρια !
Τι να πω ....

papi

[albumimg]9958[/albumimg]

κάπως έτσι σκέφτονται οι πολιτικοί την Ελλάδα μας....

vasilis

How do we sleep while our beds are burning

Πως θα κοιμηθουμε αραγε;

sevenseas

και μια διασταση του θεματος που συζητουσαμε

η κυβερνηση μιλαει για οργανωμενο τρομοκρατικο χτυπημα εμπρηστων

καηκαν εκατονταδες σπιτια
τα περισσοτερα ειναι ασφαλισμενα σε διαφορες ασφαλιστικες εταιρειες

ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ
στα ασφαλιστηρια συμβολαια
υπαρχει ρητη εξαιρεση της ασφαλισεως
οτι δλδ δεν καλυπτεται ασφαλιστικα η κατοικια
αν η ζημια εχει προελθει απο τρομοκρατικη ενεργεια

ΤΟ ΣΧΕΦΕΤΕΣΤΕ ΛΟΠΟΝ ?
ΟΤΙ Η ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ?

οταν καποιοι υπευθυνοι ανοιγουν το στομα τους πρεπει να μετρανε τι λενε

κώστας

Διαβάζοντας τα παραπάνω, βλέπω διάφορες ψυχολογίες που αναπτύσσονται.
Άλλος πονάει, άλλος θρηνεί, άλλος εκνευρίζεται, άλλος θυμώνει, άλλος θέλει να προσφέρει κ.ο.κ.

Οι εικόνες είναι μήνυμα και, σαφώς ο καθένας το εκλαμβάνει με τον τρόπο του.

Το μήνυμα αυτό -όποιο κι αν είναι- δημιουργεί ψυχολογία.

Σκεφτείτε επιπλέον τούτο]
eLe

sevenseas

[size=24][/size] ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ?

sevenseas

ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΑΣΙΜΟΥ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ

Καταρρέω κι άλλο πλέον δεν μπορώ
Θα ερωτευτώ τον Παπαντρέο, τον Ποπάυ, τον Ζορρό
Και δεν ξαναγαπάω θηλυκό

Μ' έναν κνίτη πρώτα, και μ' έναν χριστιανό
Μ' έναν ξαναμμένο μωαμεθανό
Και μ' ένανε πρεζάκια παρδαλό

Οι δικαιολογίες είναι περιττές
Κι από εμπειρίες είχες αρκετές
Ε, άιντε, ξεκαθάρισε τι θες

Καταρρέω το παρατραβάς
Πως να αποφύγω το μοιραίο, έγινα και κερατάς
Ελεύθερέ μου έρωτα πονάς

Έγινε της μόδας ποιος θα σακατέψει ποιον
Εποχή της ρόδας και των πυρηνικών
Ε,κάθομαι τις τρώω το λοιπόν

Ένας αλλά Λέων, κι όλοι εσείς τυριά
Δεν σηκώνω πλέον άλλη μαχαιριά
Ρε, που την βρήκα τέτοια λεβεντιά!

Καταρρέω κι άλλο πλέον δεν μπορώ
Θα ερωτευτώ τον Παπαντρέο, τον Ποπάυ, τον Ζορρό
Και δεν ξαναγαπάω θηλυκό

sevenseas

[size=24]ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ[/size]

cna

Θα μου επιτρέψετε να καταθέσω και εγώ την άποψή μου.
Είναι πραγματικά τραγικά αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες. Και φυσικά όλοι μας είμαστε λυπημένοι. Και φυσικά όλοι θέλουμε να αποδωθούν ευθύνες. Αλλά πρέπει να βρεθούν και οι λύσεις για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και αυτό δεν πρόκειται να γίνει όσο  όλοι μας πολιτικολογούμε σκυλεύοντας νεκρούς ανθρώπους και καμμένα δάση. Κατά τη δική μου άποψη όλοι φταίμε. ΟΛΟΙ. Γιατί όλοι είμαστε το κράτος. Φταίνε οι πολιτικοί μας που ενδιαφέρονται για την αγορά F-16 αντί για την αγορά πυροσβεστικών μέσων. Φταίει όλη η κρατική μηχανή γιατί αντί να είναι σε επιφυλακή εν' όψει εκλογών χαλάρωσε λόγω των εκλογικών αντιπαραθέσεων ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΤΩΜΑΤΩΝ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Για όσους δεν με ξέρετε ζω στην ακριτική Καστοριά και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σβήσει ένα δάσος, ειδικά ένα άνυδρο για καιρό δάσος. Επίσης ξέρω πόσο γρήγορα καίγεται. Τις ημέρες που καίγονταν η Πάρνηθα εδώ αγωνιούσαμε για τον Γράμμο. Το θέμα είναι να μην πάρει φωτιά. Και για να προσθέσω και κάτι άλλο. 'Οσο γρήγορα και να αντιδράσει ο μηχανισμός σε μια ενδεχόμενη πυρκαγιά στο Γράμμο αποκλείεται να κάνει λιγότερο από 1 ώρα για να φτάσει στο σημείο της φωτιάς... Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε ότι εάν έχει αέρα σε αυτό το διάστημα το μέτωπο μπορεί να έχει φτάσει να καίει μέχρι και σε μήκος 5 χιλιομέτρων (η φωτιά στην Ηλεία "έτρεχε" με ταχύτητα 30 χλμ/ώρα για κάποιο διάστημα).
Πέρα από όλα αυτά ο μόνος δρόμος επιβίωσης τώρα αλλά και πάντοτε είναι να βρούμε τι μας ενώνει και να δράσουμε όλοι από κοινού. Ας αφήσουμε τα πολιτικά παιχνίδια στα χέρια αυτών που τους αξίζει αυτό το επίπεδο πολιτισμού. Όλοι εκείνοι που κάηκαν και που έζησαν τις φωτιές δεν έχουν πλέον χρώμα, είναι όλοι τους Έλληνες. Θέλετε να δοξαστεί η Ελλάδα; Ας την δοξάσουμε εμείς αποδεικνύοντας ότι δεν θα επαναλάβουμε τα σφάλματα των πατεράδων μας. Ας μην μας χωρίσει έστω για λίγο η κομματική μας προτίμηση και ας κοιτάξουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους.
Την επόμενη μέρα να μην πετάξουμε την γόπα μας όπου βρούμε. Να μην μετατρέψουμε το άλσος που κάνουμε την βόλτα μας σε χωματέρη αφήνοντας τα σκουπίδια μας εκεί αντί να τα πάρουμε μαζί μας. Να καθαρίσουμε εμείς που είμαστε κοντά σε δάση τις αυλές των σπιτιών μας από τα σκουπίδια και από τα ξερά χόρτα που μεταδίδουν πολύ γρήγορα την φωτιά. Να προσέχουμε το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε όλο τον χρόνο και όχι μόνο όταν βιώσουμε την καταστροφή. Αφού τα κάνουμε όλα αυτά τότε να συνετίσουμε και τον απολίτιστο γείτονά μας που εξακολουθεί να πετά τα σκουπίδια του όπου βρει. Τότε να ελέγξουμε τον δήμαρχό μας εάν έχει κάνει συντήρηση των αντιπυρικών ζωνών ή/και αν έχει δημιουργήσει αντιπυρικές ζώνες. Τότε να ελέγξουμε και να κρίνουμε πόσο αξιόπιστη είναι η κρατική μας μηχανή η οποία απαρτίζεται και αυτή από ανθρώπους, από συγγενείς μας, από φίλους μας. Για τις εκλογές το μόνο που θα πω είναι ότι κυβέρνηση εκλέγεται ακόμα και αν ψηφίσει μόνο το 10% του συνολικού πληθυσμού. Δυστυχώς το λευκό και το άκυρο δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Και το χειρότερο είναι ότι όλα τα λευκά και τα άκυρα στην ουσία ευνοούν το πρώτο κόμμα. Είναι μαθηματικό το ζήτημα. Άλλο ποσοστό βγάζει το 100.000/1.000.000 και άλλο το 100.000/500.000.
Αυτά...

Anonymous

Παράθεση από: "sevenseas"[size=24][/size] ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ?

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ 2ος ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.......................ΤΕΛΟΣ

Anonymous

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ......ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ  ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.
 ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ...ΡΙΞΤΕ ΛΕΥΚΟ...ΑΚΥΡΟ..ΑΠΟΧΗ   ...Η ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΑΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΣ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΔΥΟ....
ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ....ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΗΞΑΝ.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!

367 Επισκέπτες, 1 Χρήστης