Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 233
  • Total: 233

Όχι άλλο πια

Ξεκίνησε από KostasD33, Αυγούστου 27, 2007, 10:45:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

joking

μάλιστα !!!!!!

... ας πλακωθούμε λοιπόν για μια ακόμα φορά επάνω στις στάχτες και
τα αποκαϊδια....

"εσύ φταις" ......  "όχι φταίς εσύ και οι δικές σου επιλογές" ... "εγώ στα
είχα πει, αλλά δεν ήθελες να με ακούσεις" .... "εγώ..." ...."εσύ" ....

είναι κάτι που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε εμείς οι ¨Ελληνες ....
πληθώρα τα παραδείγματα στην θαυμαστή Ιστορία μας ....

]ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ???

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ??

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ??

ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΡΑ??[/b]

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
τίποτα .... σιωπή ..... μόνο λόγια, λόγια, λόγια..... σήμερα...
αύριο θα τα έχουμε ξεχάσει (πάλι) όλα και οι συνάνθρωποι μας θα είναι
μόνοι τους, να προσπαθούν να ανέβουν τον δικό τους Γολγοθά....

sevenseas

τζο
μερικοι οταν μιλαω για ευθνες
αρχιζουν να οργιζονται

εννοειται
γιατι

athenian

Μιλάω και για τους 300 και δεν τους ξεχωρίζω όπως εσύ. Φαίνεται ξεκάθαρα ποιός είναι οπαδός ποιού. Είναι οι πολιτικές των τελευταίων 23 χρόνων που οδήγησαν εδώ. Όποιος δεν έχει παρωπίδες το βλέπει ξεκάθαρα. Ποτέ δεν έχει λειτουργήσει σωστά το κράτος και ποτέ δεν είναι δίπλα στον Έλληνα που το πληρώνει.

ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΙΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ!

sevenseas

κι οι θανατοι αυτοι ειναι πολιτικοι
καθαρα πολιτικοι θανατοι
δεν ερχονται απο το υπερπεραν
αυτα και τελος
με αυτον τον διαλογο

joking

Πράξεις για να τους βοηθήσουμε τώρα...

1. Να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να το καταθέσουμε στον ειδκό
λογαριασμό

2. Να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να αγοράσουμε νερό,τρόφιμα και το
επόμενο Σ/Κ κάποιοι που έχουν αυτοκίνητο να βοηθήσουν να το πάμε σε
κάποια από τις κατασκηνώσεις που στήνονται για τους άστεγους

3. Να αγοράσουμε σχολικό υλικό (τετράδια, μολύβια) και σε συννενόηση με
τις τοπικές αρχές να το προσφέρουμε στα παιδιά που ξεκινούν σε λίγες
ημέρες τη σχολική χρονιά έχοντας στο μυαλό τους τεικόνες φρίκης...

εγώ είμαι διαθέσιμη για οποιαδήποτε κίνηση βοηθειας μπορεί πραγματικά
να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους ... τώρα...

kodikas

Παράθεση από: "athenian"..Απο το 74 και μετά δε νομίζω ότι έχει περάσει κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται γι' αυτόν τον τόπο.

Πολιτική, δημοσιογράφοι και συνδικαλισμός έχουν κάνε το χειρότερο κακό στον τόπο μας.

Ας τους στείλουμε όλους εκεί που τους αξίζει!!!! δηλαδή στο διάολο μπάς και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

εχεις καποιον συγκεκριμενα να μας θυμισεις πριν το 74 που πονουσε αυτον τον τοπο;
μηπως αυτον τον συνονοματο των υπεροχων μπισκοτων;

σαν να μου φαινεται οτι γινεται μια αναποληση εκεινου του πουλιου που εβγαινε απο τις σταχτες..

κι αρχιζω να αγριευομαι..

athenian

Σύμφωνα με την ηλικία μου απο τότε θυμάμαι. Αν έλεγα 75 θα ήσουν ευχαριστημένος; Μάλλον το έχεις χάσει το δάσος....  Όλοι σας βρίζετε τους πολιτικούς και όταν έρθει η ώρα της κάλπης όλοι σας τρέχετε να τους ψηφίσετε για να τους ξαναβρίσετε όταν συμβεί κάτι κακό στη χώρα και να τους ξαναψηφίσετε μετά κ.ο.κ. Είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν βγάζει πουθενά. Αν ήμουνα μεγαλύτερος σε ηλικία μπορεί και να αναφερόμουνα στην εποχή Παπάγου.

Αυτά όσο αφορά το 74 ή 75 ή 76 αν σου κάνει καλύτερα!

kodikas

δεν ειπες  ομως 75..

και καλο θα ηταν να προσεχεις το νοημα των εκφρασεων σου για να μην αναγκαζεσαι να τα μαζευεις μετα.
αν και δεν θα επρεπε να τα μαζευεις, διοτι η εποχη που αναπολεις δεν εχει ομοιοτητες με την σημερινη.
τουλαχιστον στην εκφραση των αποψεων.

μιας ομως και πιασαμε την κουβεντα, αντι να καταφερεσαι γενικα εναντιων των παντων, μηπως θα μπορουσες (αν δεν σου κανει κοπο κιολας) να ριξεις καμια συγκεκριμενη προταση.
πως λες εσυ να αντιδρασουμε;;
ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος;

πες καλυτερα ποιος ειναι ο δικος σου τροπος, πως αντιδρας εσυ σ ολον αυτον τον φαυλο κυκλο.

Athinoula

Παράθεση από: "athenian"Σύμφωνα με την ηλικία μου απο τότε θυμάμαι. Αν έλεγα 75 θα ήσουν ευχαριστημένος; Μάλλον το έχεις χάσει το δάσος....  Όλοι σας βρίζετε τους πολιτικούς και όταν έρθει η ώρα της κάλπης όλοι σας τρέχετε να τους ψηφίσετε για να τους ξαναβρίσετε όταν συμβεί κάτι κακό στη χώρα και να τους ξαναψηφίσετε μετά κ.ο.κ. Είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν βγάζει πουθενά. Αν ήμουνα μεγαλύτερος σε ηλικία μπορεί και να αναφερόμουνα στην εποχή Παπάγου.

Αυτά όσο αφορά το 74 ή 75 ή 76 αν σου κάνει καλύτερα!

den xero an eisia andras i gynaika 8a sou anafero to logo san andra giati mou fanike oti andras eisai...pios 8elei na xanagirisei i xounda? eipe kaneis kati tetoio?
Thn ora tis kalpis o ka8enas mas psifizei oti 8eorei kalhtero kai me sinolikous psifous vgenei ena koma den ftaio ego i esi i kapios allos alla oloi genika Esu giati den kaneis kati na allaxei i ellada mas kai olo ta fortonoume stous allous?????????????????
sthn ellada kaneis den ftaiei ..panda ftiaei kapios allos ...eukolo einai...

As koitaxoume lipon kapies foto apo aytes pou toso eugenika evala i joking kai as katalaboume kati...anexartitos pias kommatikis parataxis eimaste...i ellada 8elei RIZIKI allagei gia na allaxei allios ta trone oi ligoi kai meta klegomaste...riziki allagei sta panda pou ola einai fakellakia, kombines kai mia ellada pou kalopernane mono 2000 an8ropoi kai oi upollipoi 4inai skata gi autous!...as koitaxoume ligo tous eilikiomenousmas pou ftoxoi svinoun aboi8iti..

DROPI MAS Dropi tous>>>! OI DIKOI TOUS GONEIS ETSI ZOUN?? DEN NOMIZO!

black_velvet

Βρε αδελφέ! Με το '74 αγριεύτηκες εσύ; Με το πουλί; Με την ερπύστρια;;;

Μα.... ερπύστρια στείλανε στο στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας για να το "σώσει" από τις φλόγες (φευ!)

Μα.... ακούω τους πάντες να λένε "γιατί δεν στείλανε τον στρατό"! Λες και οι φαντάροι είναι επαγγελματίες πυροσβέστες.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kodikas

ω ναι..

αγριευτηκα..

γιατι στην αναμπουμπουλα χαιρονται οι λυκοι..

κι αυτη την ωρα ειμαστε σε μεγαλη αναμπουμπουλα..

και ξαφνικα εμφανιζεται καποιος αδολφος πιο πριν και τουτος εδω που μακαριζει εποχες σκοτους και φοβου.

ειναι πολυ επικινδυνη η ληθη της ιστοριας και η εξισωση της χουντας με την δημοκρατια.

λες οτι ειδες μονο ρουσφετια κτλ.
ειδες ομως και εκδημοκρατισμους κατα το μετρο του δυνατου και απορω με την επιλεκτικη σου μνημη που θελω να πιστευω οτι οφειλεται στη φορτιση της στιγμη.
κανεις δεν ισχυριζεται οτι απολαμβανουμε την τελεια δημοκρατια, ομως αυτη την στιγμη απολαμβανουμε τουλαχιστον το δικαιωμα μας στην ελευθερη εκφραση της αποψης.
στο χερι μας ειναι να εκφραστουμε.
συνειδητα και χωρις μηδενισμους.

black_velvet

Ω ναι! είμαι απίστευτα φορτισμένη!!! είμαι παιδί της Ελλάδας. Δεν έχω άλλη "συγκεκριμένη" πατρίδα. (Ας όψονται οι μεταθέσεις-μετακομίσεις). Όπου κι αν καίγεται κάτι σ' αυτήν την χώρα, εγώ προσωπικά έχω μνήμες. Έχω ανθρώπους που θυμάμαι και νοιάζομαι.

- Ευτυχώς; (συγχωρήστε με! χαίρομαι που μίλησα ήδη με κάποιους!!!)
- Δυστυχώς; (μα... πού είναι; τα τηλέφωνα λειτουργούσαν στη Βαρβάσαινα! γιατί δεν απαντάνε;;; ζούνε;;;;;;;;  ]

arkan

den exeis adiko. nai alla... ola ayta pou anafereis einai mia apolyta dikaologimenh ekrhksh orghs. to oti den exeis adiko den simainei apolyta oti exeis dikio alla egw sebomai kai prosypografw tin thesh sou. twra gia ton filo mas ton seveneas symfwnw me tin paratirish tou oti den prepei na politikologei panw stis staxtes kai ta ptwmata. twra giati allazei gnwmh amesws meta ti na pw.. pantws oi theseis tou mou thimizoun poly entona mia athinaikh efimerida idioktisias bardinogiannh. oi plirofories pou anaferei o seven elenxontai ws anakribhs. alla poios endiaferete gia tin alitheia??? to mega apofasise oti tosoi den dioristikan kai oloi symfwnoume xalasmeno tilefwno. nai ftaiei to kratos. poios einai to kratos re gamwto poioi apoteloun to kratos? einai eisagwmenoi? ksenoi? giati nomizw oti einai anthrwpoi san emas.posa aeroplana eprepe na exei i ellada? posous pyrosbestes? dipalsious apo sous exei? triplasious? posous? otan ta oximata tis pyrosbestikhs den xwroun sta xwria mas i mallon oute sto kolonaki den xwrane poios ftaiei? o sevenseas brike oti ftaei i kybernish....mpravo tin allazoume diladh kai swthikame e?
ELEOS DWSE DIKAIWMA STIN ANTILPSH NA EINAI EN ZWH.

black_velvet

Παράθεση από: "joking"

Πράξεις για να τους βοηθήσουμε τώρα...

1. Να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να το καταθέσουμε στον ειδκό
λογαριασμό

2. Να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να αγοράσουμε νερό,τρόφιμα και το
επόμενο Σ/Κ κάποιοι που έχουν αυτοκίνητο να βοηθήσουν να το πάμε σε
κάποια από τις κατασκηνώσεις που στήνονται για τους άστεγους

3. Να αγοράσουμε σχολικό υλικό (τετράδια, μολύβια) και σε συννενόηση με
τις τοπικές αρχές να το προσφέρουμε στα παιδιά που ξεκινούν σε λίγες
ημέρες τη σχολική χρονιά έχοντας στο μυαλό τους τεικόνες φρίκης...

εγώ είμαι διαθέσιμη για οποιαδήποτε κίνηση βοηθειας μπορεί πραγματικά
να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους ... τώρα...

Το επόμενο Σ/Κ;;;;

τουουουουου λέεϊτ!!!

Μέσα στην φόρτισή μου, αλλά με απολύτως σώας τας φρένας, είμαι έτοιμη να ξεκινήσω αυτή τη στιγμή.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ!!!!

Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω για την Πελοπόννησο. Για την Ηλεία. Για τον "τόπο" μου. Ναι... τα ελατήριά μου είναι άκρως "εγωιστικά"!!! "Πονάω" αυτόν τον τόπο επειδή μεγάλωσα εκεί. Δεν έχω περιουσίες εκεί. Δεν έχω συγγενείς. Μόνον μνήμες. Και φίλους. Απόλυτα εγωιστικά ελατήρια....

Λοιπόν..... ποιος ακολουθεί;;;;;;

fmas

Παράθεση από: "athenian"Εδώ η Ελλάδα θρηνεί και κάποιοι δεν ντρέπονται και κάνουν αντιπολίτευση και αναφέρομαι στον sevenseas, λές και οι άλλοι είναι καλύτεροι. Πιστεύεις ότι όλοι αυτοί που είναι πάνω αγαπάνε την Ελλάδα και τους έλληνες και γίνανε πολιτικοί για το καλό μας; Αν ναί ας ζούσαν με 650 ευρώ που παιρνουν οι συνταξιούχοι, ας μην είχαν δεκάδες άτομα ασφάλεια, ας μην είχαν τα προνόμοια που έχουν (δεν πληρώνουν τίποτα σε λογαριασμούς), ας παίρνανε σύνταξη στα 65 και όχι σε δύο τετραετίες εκλογής, ας πληρώνανε ν'αγοράσουνε αυτοκίνητο, ας δικάζονταν και ας μπαίνανε φυλακή αν παρανομούσανε κ.ο.κ.

Απο το 74 και μετά δε νομίζω ότι έχει περάσει κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται γι' αυτόν τον τόπο. Ας μην ξεχνάμε το ΣΑΜΙΝΑ, τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη και τον Αγ. Κωνσταντίνο, την προδοσία στα Ίμια (ήμουν εκεί και τους σιχάθηκα τους πολιτικούς). 30 χρόνια δεν μπόρεσε κανένας τους να φτιάξει έναν δρόμο, να οργανώσει σωστά τις μεταφορές, να έχει μια αξιοπρεπή εξωτερική πολιτική. Είναι όλοι τους ανίκανοι και αναφέρομαι και στους 300.

Συγχαρητήρια σε όλους τους πυροσβέστες και πιλότους των αεροπλάνων, στους εθελοντές του ερυθρού σταυρού, στους δασοπυροσβέστες καθώς και σ'όλους τους Έλληνες που είχαν συμμετοχή στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης όλες αυτές τις μέρες. Αυτή είναι η Ελλάδα και όχι οι 300 ανεπάγγελτοι της βουλής. Ούτε βέβαια οι γελοίοι δημοσιογράφοι που ανάλογα με τα συμφέροντα του καναλιού που εργάζονται παρουσιάζουν τα γεγονότα ξέροντας την επιρροή που έχει η τηλεόραση. Αλλά η νέα γενιά είναι διαφορετική, σκεπτόμενη και πολύ πιο πονηρεμένη και έξυπνη απ'ότι νομίζουν.

Βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες φάτσες και ν'ακούω τα ίδια πράγματα τόσα χρόνια και αναφέρομαι και σε πολιτικούς και σε δημοσιογράφους.

Πολιτική, δημοσιογράφοι και συνδικαλισμός έχουν κάνε το χειρότερο κακό στον τόπο μας.

Ας τους στείλουμε όλους εκεί που τους αξίζει!!!! δηλαδή στο διάολο μπάς και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

Εκαλύφθει από τον φίλο Sevenseas.....

Μίλησες για το ΣΑΜΙΝΑ, τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη και τον Αγ. Κωνσταντίνο, την προδοσία στα Ίμια (ήμουν εκεί και τους σιχάθηκα τους πολιτικούς).

Πάμε ένα ένα........ Για το Σάμινα υπάρχουν ευθύνες από αυτούς που έδωσαν το ok για το πλοίο... Αλλά δηλαδή φταίνε οι πολιτικοί που ο Πλοίαρχος κοιμόταν και ο Υποπλοίαρχος γκομένιαζε και είχε αφήσει μόνο τον τιμονιέρη στην γέφυρα... Φταίνε γιατί είχαν αφήσει τα στεγανά ανοιχτά γιατί είναι υποχρεωμένοι να τα έχουν κλειστά...... Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί φταίνε οι πολιτικοί....... Αυτός που ένοιωσε τις ευθύνες να τον σφίγγουν και τις έφερε στο ακέραιο έδωσε τέρμα στην ζωή του.....

Θέμα 2ο. ΤΕΜΠΗ.... Ο γνωστός δρόμος καρμανιόλα...... Για το συγκεκριμένο ατύχημα δεν θέλω να μιλήσω γιατί παραλίγο να ήταν ο αδελφός μου.......

Θέμα 3ο. Άγιος Κωνσταντίνος και κατ' επέκταση πέταλο του Μαλιακού.... Εκεί υπάρχει 1 ευθύνη ενός πολιτικού.... Του Κώστα Λαλιώτη.... Ο οποίος δεν υπέργαψε το έργο και να τους πει ότι με το έτσι θέλω θα γίνει η υποθαλάσσια ζεύξη του πετάλου και δε μπα να γκαρίζεται.... Έχω δηλώσει ότι για οποιοδήποτε ατύχημα στο περίφημο πέταλο δεν πρόκειται να κλάψω και ούτε υποστηρίζω τους κατοίκους... Γιατί κάποιοι κάτοικοι σύραν τον Νομάρχη και τους Δημάρχους για να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να πουν ότι θα δημιουργήσει περιβαντολογικά προβλήματα η κατασκευή της υποθαλάσσιας...... Τα περιβαντολογικά προβλήματα τα ξέρουμε.......... Δεν θα σταματούσε κανένας στον Πασιάκο, στον Λεβέντη και δεν θα κονόμαγαν........ Το ξέρω ότι είμαι κυνικός αλλά αυτή είναι η Αλήθεια.....

Θέμα 4ο. Ίμια........ Συμφωνώ μαζί σου ότι πουλήθηκε η κατάσταση.... Εσύ όμως τι θεωρούσες..... Ότι είμασταν ικανοί για πόλεμο????? Δεν νομίζω... Για το μόνο που δεν είμασταν έτοιμοι τότε ήταν αυτό..... Και επειδή έχω ζήσει το στράτευμα εγώ σου λέω ότι ούτε τώρα είμαστε έτοιμοι...... Ειδικά ο Στρατός που είναι πάνω στα σύνορα..........

Δεν νομίζω από το 74 και μετά ότι δεν υπήρχαν πολιτικοί οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τους πολίτες..... Από το 81 και μετά αρκετός κόσμος έφαγε ψωμί όπως παραδέχονται οι Περισσότεροι......

Κωσταντίνα και εγώ όπως ο Κώδικας χτύπησα κόκκινο για το 74...... Η αναμπουμπούλα του 65 - 67 ήταν αυτή που έφερε την επταετία του ομώνυμου των υπέροχων μπισκότων στην Ελλάδα.... Μήπως θυμόμαστε και ποιός πρωτοστάτησε?????????????

Εγώ το έχω δηλώσει.... Από το 1977 δεν ψηφίζουμε τον καλύτερο..... Αλλά αυτόν που θα μας κάνει το λιγότερο κακό..... Και προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτοί μας κάναν το μεγαλύτερο κακό....... Άρα θα ψηφίσω αυτόν που θεωρώ ότι μπορεί να μας κάνει μικρότερο κακό.....

Ο Στρατός μπορούσε να βοηθήσει........ Υπάρχουν εκπαιδευμένοι Πυροσβέστες οι οποίοι έχουν περάσει όλα τα σχολεία τους και μπορούσαν να πάνε να βοηθήσουν.... Από εκεί και πέρα ο στρατός μπορεί να βοηθήσει στο μετά ΑΝΕΤΑ!!!!!!

Τώρα για το αν κάνω αντιπολίτευση κάνω και το χαίρομαι..... Γιατί τόσο καιρό έλεγα αν είναι δυνατόν και είχα θέσει σαν σκοπό να μην δω την φωτιά να φτάνει στον Ολυμπιακό Χώρο...... Αφού δεν μπορέσαν να την σταματήσουν πριν πλησιάσει στους Ιερούς χώρους αποδειχθήκαμε ότι δεν είμαστε ικανοί να διατηρήσουμε την Ιστορία μας......

Φυσικά και οι Πυροσβέστες είναι ήρωες που πολεμάνε με τις φλόγες......

Μεγαλύτεροι ήρωες για μένα όμως είναι οι Κυβερνήτες και Υδροβομβιστές των Αεροσκαφών Canadair CL-415 και 215 που παρά τις αντίξοες συνθήκες πετάνε τα αεροσκάφη τους, και σκοτώνονται κι όλας, για να σβήσουν φωτιές από δύσβατες χαράδρες αλλά και από σπίτια γιατί δεν πάνε οι πυροσβέστες...... Μαζί με αυτούς και όλοι οι Μηχανικοί και το Προσωπικό Εδάφους (Χειρηστές Εγκαταστάσεων Καυσίμων, Οδηγοί Οχημάτων) που αγωνίζονται για να είναι έτοιμα και επιχειρησιακά τα Αεροσκάφη και τα Ελικόπτερα....................

Απλά όλα αυτοί είναι ανοργάνωτοι...... Οι Διοικητές της πυροσβεστικής δεν μπορούν να οργανώσουν......

Όσο αφορά την αποχή...... Η αποχή μπορεί να φέρει μεγαλύτερη αναμπουμπούλα.... Και στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας........

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες