Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 157
  • Total: 157

''ApORiES.. '' pOioS THa mOU TiS LUsEi ???

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Αυγούστου 07, 2005, 05:01:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

[/u][/color]

Οσο εγω εκανα νανι .. εβρεχε ??  :shock:

spellbound

:roll: [size=24]Να, κατι τετοια ρωταει το βλασταρι μου και με γεμιζει περηφανεια!!!!![/size]

Anonymous

Ασταμάτητα τουλουμπίτσα μου!!!

PoiSoN_GiRL

χιχιχιχιχι ! ε μα ξυπνησα και ολος ο κοσμος μιλουσε για βροχη !!  ]Πεθερουλα μου πολυ σ' αγαπαω στο εχω πει ε ?? (σμουτς!!)

Ζωντοβολακι οταν ξυπναω θα σε παιρνω τηλεφωνο να μου λες το δελτιο καιρου ! χιχιχιχι ! (σμουτς !!)
[/color]

:lol:  :lol:

Argiro

:)  Ναι, έβρεχε, αλλά τι σημασία έχει τώρα πια; Πρώτον σταμάτησε να βρέχει και δεύτερον εσύ κοιμόσουν εκείνη την ώρα, άρα είναι σαν να μην έβρεξε...

Enia

:arrow: απορία (δικιά μου)...:

εγώ μπορώ να κοιμάμαι συνέχεια και να ξυπνάω μόνο όταν έχει λιακάδα και θερμοκρασία άνω των 20 βαθμών? ζητάω πολλά!!? :evil:

PoiSoN_GiRL

Αργυρω μου σαν να εχεις δικιο μου φαινεται ! οποτε βρεχει δεν βρεχει .. ετσι κι αλλιως δεν πηρα χαμπαρι ! χεχεχε ! ειδες τι χανεις οταν κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και η τυχη σου δουλευει ??  :roll:  (αυτο που εγραψα μαλλον δεν βγαζει και πολυ νοημα αλλα .. ποτε εβγαζαν νοημα τα γραπτα μου ?? λολ )

Λιλακι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γιατι αν το παρουμε ετσι .. θα πρεπει να πεσεις σε χειμερια ναρκη μεχρι να επιστρεψεις οριστικα στην Ελλαδα και ξερεις πολυ καλα πως αν δεν σε δω εστω και για μια μερα με πιανουνε τα παραπονακια μου ... σνιφ ... σ' αγαπαωωωωωωωω ! σμουτς

τσιμπηστε τωρα και κατι που εκλεψα απο την Γωγουλα αλλα μην τολμησει κανεις και της το πει γιατι σας εφαγα !!

χοχοχοχο ! θα μου ξεκολλησει τα κοτσιδακια μου αν το παρει χαμπαρι !!  :oops:

δεν ειναι πολυ χαριτωμενο ?? μου θυμιζει εμενα στις ηρεμες στιγμες μου ! χαχαχαχαχαχα !!

παρτε μια δοση ακομη  :arrow:  :arrow:

αχ το ερωτευτηκα ! θα το βαζω οπου βρω !! λοοοοοοολ

PoiSoN_GiRL

βρε σεις ! ωραιο ηταν ! να κανω λιγο μπαχαλing ακομα ?? σιγα στην τελικη ποιος θα με παρει χαμπαρι !!

(οπως καταλαβαινετε περναω δυσκολες ωρες τωρα που επεστρεψα στο ιδρυμα απροσαρμοστων παιδιων και πρεπει να δειξετε κατανοηση στο προβλημα μου .. ) :shock:

spellbound

μα..... παρακρουσμενο εισαι γενικα βρε ζουζουνα..... :roll:  :roll:  :roll:

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Τι κάνει αυτό το πλάσμα εδώ μέσα!!!
Δεν έχει αφήσει τίποτα που να μη το πειράξει!!!!
[img]http]

Τουλουμπίτσα μουυυυ [img]http]

PoiSoN_GiRL

με ειπε παρακρουσμενο ... ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !! γιουπιιιιιιιιι !!  ]

Anonymous

Αχ καλή μου τουλουμπίτσα ]

tristana

Επανέρχομαι και ματαξαναρωτώ... Απέ πού να τα λάβουμε;;;

Και η Απορία του Απογεύματος...

Ποιος θα μελοποιήσει και ποιος θα τραγουδήσει το άσμα των ασμάτων
από τις ομοιοκαταληξίες; Α, τα πνευματικά δικαιώματα τα κατοχυρώσατε
μην ακούσουμε αυτό ΤΟ σουξέ, την Επιτυχία από κάποιον αοιδό-αηδία;

PoiSoN_GiRL

αμαν δικιο εχεις ! κοιταξε ... αν εγω ανοιξω το στοματακι μου για να το τραγουδησω .. θα προκαλεσω μεγαλη συμφορα .. οποτε μαλλον θα πρεπει να το αναλλαβει καποιος αλλος αυτο το κομματι ...
Οσο για την μελωποιηση .. περα απο το ντο-ρε-μι που μαθαμε στο σχολειο (την συνεχεια δεν την θυμαμαι , δεν προσεχα ..  ]
:wink:

tristana

Εσύ, λοιπόν, μου αρέσεις πολύ, διότι ό,τι και να συμβεί το γυρίζεις στο φαϊ.

(Με έχετε καταστρέψει με τις ρίμες το πήρατε χαμπάρι;;)

Θα τους φάμε, λοιπόν. Και είχα και ένα κενό στο στομάχι. Κενό αέρος, μνήμης, τα πάντα κενά;;;

Α, και δεν θέλω να μάθω από πού παίρνει τα ιμότικον η γαυρίνα.
Προτιμώ να μου κάνει εκπληξούλες! ΧΕΧΕΧΕ!

157 Επισκέπτες, 0 Χρήστες