Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 201
  • Total: 201

''ApORiES.. '' pOioS THa mOU TiS LUsEi ???

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Αυγούστου 07, 2005, 05:01:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

:scratch:  :scratch:  :scratch:  :scratch: :scratch:  :scratch: :scratch:  :scratch:

Κυριες και Κυριοι καλησπερα σας !
μετα απο αρκετες αποριες που εχουν συγκεντρωθει στο ακατοικητο κεφαλι μου απο την ημερα εκεινη που εκανα εγγραφη στο forum μας , πηρα την αποφαση να ανοιξω ενα θεματακι οπου θα συγκεντρωνω τις αποριες μου, ωστε να μην σας ζαλιζω σε ολα τα θεματα ρωτωντας ''τι ειναι αυτο?'' ''τι ειναι εκεινο?'' ''τι ειναι το αλλο?'' ''γιατι μπαμπα?'' και τα λοιπα και τα λοιπα ...

θα εκτιμησω πολυ την βοηθεια σας ..
σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας !! (και για την ανοχη σας ολο αυτο τον καιρο ως προς τις αποριες μου , αλλα και για την πολυτιμη βοηθεια σας και τις απαντησεις σας στις ερωτησεις μου )

Το PoiSoNaki σας !!  ]''σουρουκλεμε''[/size] που με φωναζει ο Νικολας τοσες μερες ? Εχω καταπιει ολα τα λεξικα αλλα .. ματαιος κοπος ...

Αν γνωριζει καποιος , ας με ενημερωσει ! ευχαριστω πολυ !!

jasper

σουρουκλεμές (τουρκ. suruklemek) = ο αλάνης, ο σουρτούκης

και για να προλάβω την επόμενη απορία σου (λολ)

σουρτούκης (τουρκ. surtuk) = αυτός που γυρίζει άσκοπα μέσα στο φόρουμ
 :P

κι επειδή εγώ δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο...ξέρεις που θα με βρεις... πάω να παίξωωωωωω.... αυτή τη στιγμή είναι μέσα σκου70, δευκαλίων και ορφέας... θα με φάνε ζωντανή  :P

φιλάκια σουρτούκω μου  :D

Eley8eros

Παράθεση από: "jasper"σουρουκλεμές (τουρκ. suruklemek) = ο αλάνης, ο σουρτούκης

κι επειδή εγώ δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο...ξέρεις που θα με βρεις... πάω να παίξωωωωωω.... αυτή τη στιγμή είναι μέσα σκου70, δευκαλίων και ορφέας... θα με φάνε ζωντανή  :P

καλά μιλάμε εγκυκλοπαίδια η jas.... Μπράβο βρε.. Καλή απορία ήταν... χιχιχιχι με εμπεριστατωμένη αποψη.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"σουρουκλεμές (τουρκ. suruklemek) = ο αλάνης, ο σουρτούκης

Σοφακι φανταζομαι δεν χρειαζεται να σου περιγραψω ποσο πολυ χαιρομαι οταν εμφανιζεσαι !! τοσο που σκεφτομαι να γεμισω το forum αποριες μονο και μονο για να μου απαντας !! (τοσο σ'αγαπαω !!)
ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ για την απαντηση !!! επιτελους ξερω τι ειναι αυτο το ρημαδοσουρουκλεμε που διαβαζω παντου !!!

επομενη απορια ...

:arrow: [size=18]ειμαι εγω σουρτουκω ??[/size] (λοοοοοολ)  :roll:

Σοφακι φιλακιααααααα !! (περιμενω απαντηση εεε ! μη χαθεις !!)

Υ.Γ. Εley8eros δεν εχεις την παραμικρη ιδεα ακομη για το τι εστι jasperaki !! ενα θα σου πω .. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ !! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ !! ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ !!  :wink:  :wink:

Enia

εντώ στο αγγλία πριζονίτσα μου, θα σου απαντούσαν ως εξής:

Is the Pope catholic!!??
σε ελεύθερη μετάφραση: είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Χριστιανός Ορθόδοξος!? (llloooolll)

ή αλλιώς:
τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!?
τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχανε πατέρα!?
δεν πας στη γωνία να δεις αν έρχομαι!?
η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα!?
ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή. Γιατί παπά-παχύ έφαγες παχιά φακή!?

κ.ά. ΡΗΤΟΡΙΚΑ ερωτήματα....!

και για να μην πεις πως σε μπέρδεψα...(!)... ΝΑΙ, είσαι σουρτούκω!!!

Γι'αυτό σ'αγαπάω! :D

PoiSoN_GiRL

Ενταξει λοιπον .. το επιασα το υπονοουμενο ψιψινακι ..
Θελεις να πεις οτι ειμαι σουρτουκω ε ??  :P  :P

Εντω στο Ελλαντα θα ελεγε καποιος :

Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι ..
Αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε !
Εισαι το αυτοκολλητακι μου ...
Κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι!
Βρηκε ο Φιλιππος τον Ναθαναηλ!
και αλλες χαριτωμενιες !!

και επειδη δεν με μπερδεψες παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες σου
ΝΑΙ σ' αγαπαω περισσοτερο απο οτι εσυ εμενα γιατι εισαι κι εσυ ενα μικρο σουρτουκακι !!  (χιχιχιχιχι)  :lol:  :lol:

Εχεις καμια απορια να σου λυσω ψιψινακι μου τωρα που πηρα φορα ?? (λοοοοοολ)  :wink:  :P

Enia

:lol: Άχαχα!! (κράτα το υπονοούμενο καλά μη σου φύγει!   :P)

τώρα δεν έχω καμμία απορία πρόχειρη, αλλά αν μου προκύψει ξέρω που να έρθω!! ;)

ΥΓ: ετοιμάσου, το βράδυ θα σε βγάλω να σουρτουκέψουμε στα παιχνίδια παρεϊτσα! :P

PoiSoN_GiRL

Λιλακι μολις πριν μιση ωρα γυρισα απο το γραφειο ...
ναι καλα διαβασες .. απο το γραφειο ..  :evil:
απο το απογευμα εκει ελιωσα .. κι οχι τιποτα αλλο .. ειμαι και σε αδεια υποτιθεται (θα τα σπασω ολα απο τα νευρα μου λεμε ...)
Σημερα δεν θα τα καταφερω να κρατησω τον ματη μου ανοιχτο .. αυριο ομως θα ειμαι εδω να σουρτουκεψουμε οσο θελεις !! (μου λειπει το σουρτουκεματακι μας γμτ .. σνιφ ...)
Σου δινω ενα μεγαααααααλο φιλουμπακι και μια γλυκεια αγκαλιτσα και παω να κανω χρο - ψι ... ζζζζζζζζζ ...
Σμουτςςςςςςς !  :lol:
να εχεις γλυκα ονειρα και να μου προσεχεις !!  :wink:

:arrow: απορια : αν δεν σε παιρνει ο υπνος θα παιζεις με τα αλλα παιδακια και θα ζηλευω ??  :roll:

Enia

μην ανησυχείς ζουζούνα και φρόντισαν άλλοι πριν από σένα για σένα...
1. το μωρό μου με ξεθέωσε (με την καλή έννοια!) σήμερα. όλο το πρωί στο πάρκο (θύμισέ μου να σου πω!) και το απογευματάκι για ψώνια, ξεπατώθηκα λέμε...
2. μου έδωσε δουλειά για το σπίτι ο κωστούμπης όπως θα έμαθες και ως τα τώρα 'μελετούσα'! (βαράτε με κι ας κλαίω είμαι ε!? :P )

οπότε όσι, εν παίζω με άλλα παιζάκια...  :oops: εσύ έλαααααα!!!

PoiSoN_GiRL

οχι δεν με ενημερωσε κανεις !! κατι καταλαβα ομως !!  :wink:  :wink:
χαιρομαι απιστευτα που δεν παιζεις με αλλα παιδακια οταν λειπω !! (ζηλειες ...) εισαι δικη μου φιλεναδα λεμε και δεν σε δανειζω σε κανεναν  :evil:
(συνδρομο πενταχρονου ξερεις ... !! χιχιχιχιχι)

απορια : Γιατι Κωστα δεν μου ειπες τιποτα εεε ?? Ε ??? ε?  :roll:

(Λιλακι welcome !!!!!!!!!!  :wink:  :wink:  :lol: )

PoiSoN_GiRL

[/color]

[size=18]1. H spellbound ειναι το ιδιο ατομο με την spell ??
2. Η spell που πριν ηταν spellbound γιατι επαθε περικοπη στο nick της ?
3. Ο akatanomastos που πριν ηταν rickymartin πως εγινε  akatanomastos ??
4. Μηπως να κανω register και δευτερο nick κι εγω ??
[/size]

PoiSoN_GiRL

Υ.Γ. κι αν στην απορια νουμερο 4 η απαντηση ειναι ΝΑΙ , να κανω register το '' Den_Eimai_H_PoiSoN_GiRL '' ή θα καταλαβετε αμεσως ποια ειμαι ??  :shock:

Anonymous

χαχχαχαχαχαχαχχααα φιλεναδούμπα-τουλούμπα προσωπικά δεν θα καταλάβω ποια είσαι ]

Enia

ψιψινάκι μου,
ο έρωτας, ο βήχας και η τρέλα δεν κρύβονται!!
πχ, είχες εσύ καμμία αμφιβολία για την ταυτότητα του 'ακατανόμαστος'!? από μακριά το διέκρινα το τσίγκινο σωβρακάκι και τη ρομπίτσα!! ;) :P χεχεχε! έτσι κι εσένα, όσο και να μου κρυφτείς εγώ θα σε βρω!! :D (μερικούς μερικούς άλλους όμως μπορεί και να τους μπερδέψει το "Den_Eimai_H_PoiSoN_GiRL", δοκίμασέ το! :P )

απορία (δικιά μου): να κάνω κι εγώ register δεύτερο nickname?! κι αν ναι, πείτε μου κανένα καλό ονοματάκι!! πρειμένω προτάσεις... :D
Αν δεν ήμουν η Ένια, ποια θα ήμουν!?  :roll: To be or not to be?...

PoiSoN_GiRL

οχι μηηηηηηηηηη ! Γωγω πες της κατι ... ελα μη δεν θελω να μπερδευτω και με εσενα ... σνιφ .. ασε που αμα αλλαξεις το Ενια μετα ποια θα λεω καραμελ-Ενια ?? ε ? Ε ?  :cry:

οσο για το κεφαλαιο που λεγεται ακατανομαστος .. σας παραθετω το περιστατικο μολις ειδα το νεο nickname ...

Ξυπναω κατα τις 12:00 (μεσανυχτα κοινως) ανοιγω το pc, μπαινω στο forum, παρατηρω τα μελη που ειναι online και πεφτει ο ματης μου στο ''ακατανομαστος'' ...
Σκοτωνομαι να μπω στο chatroom οπου φωναζω :
PoiSoN_GiRL : Ποιος εισαι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ? ο δικος μας ακατανομαστος ???????? μιλαααααααααααα
akatanomastos : εγω ειμαι βρε !
PoiSoN_GiRL : δωσε συνθημα !
akatanomastos : τσοκαρο !
PoiSoN_GiRL : δεν μου λεει κατι ! πες κατι αλλο που να το ξερουμε μονο εμεις !
akatanomastos : mule !!
PoiSoN_GiRL : ουτε αυτο μου λεει κατι ! θα μπορουσες να το μαθεις αν παρατηρουσες το forum !
akatanomastos : ε ασταδιαλα !
PoiSoN_GiRL : εσυ εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ετσι τον αναγνωρισα τον αγαπουλινο μας !! χαχαχαχαχα Hταν και πρωι .. μολις ειχε ανοιξει ο ματης .. δεν προσεξα και την ρομπιτσα .. που να τον παρω χαμπαρι ?!?!  :P )
και φυσικα ως αλλοπαρμενη που ειμαι εφυγα απο το chatroom ξεχνωντας να πω καληνυχτα !! λολ

201 Επισκέπτες, 0 Χρήστες