Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 157
  • Total: 157

''ApORiES.. '' pOioS THa mOU TiS LUsEi ???

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Αυγούστου 07, 2005, 05:01:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

tristana σου εχω νεα !! τωρα τα emoticons ειναι εδω !! μας τα φερανε πακετο για να παιζουμε !!  :wink:   :24:

tristana

Μωβ, τα είδα και τα ετίμησα δεόντως! Πηγαίνω, διότι με περιμένει ο Μέγας Αλέξανδρος (ΖΕΙ! ΖΕΙ! Το είδα αδελφή του τώρα χεχεχχε) και όταν κατά με το καλό πέσει ΔΙ ΕΝΤ επανέρχομαι να παίξω με όλα, όμως!!!
ΓΚΑ ΓΚΑ ΓΚΑ ΓΚΑΝΝΝΝΝΝ! :smurfin:

PoiSoN_GiRL

ουφ ! θα εχω και συνενοχο τουλαχιστον ! να μην ακουσω ολες τις γκρινιες και μουρμουρες μονη μου ! αντε κανε γρηγορααααααααα !  :24:

Enia

δεν καταλαβαίνω τι γίνεται (βαριέμαι να διαβάσω προσεχτικά) και έχω απορίες (σχετικές και άσχετες....)

1. γιατί δεν βλέπω τις φατσούλες!? που έχουν κρυφτεί?

2. πως το λέτε όταν πετάμε ένα βότσαλο στη θάλασσα και θέλουμε να αναπηδήσει? (εμείς το λέμε 'κουταλάκια', αλλά έχω ακούσει πως το λένε και 'βατραχάκια' κια ίσως κι αλλιώς.) στα αγγλικά πως λέγεται!!???

3. πως λέγεται με μία λέξη το χτύπημα των δαχτύλων? (πως λέει το τραγουδάκι 'χαρωπά τα δυο μου δάχτυλα χτυπώ'? ε, αυτό...)

αυτά προς το παρόν, αλλά είμαι σίγουρη πως θα επανέλθω....

:roll:

tristana

Απορία Νο2... Εμείς το λέμε και ψαράκια. Οι 'Αγγλοι το λένε "κίλιν ορ ντούιν ιν γιουρ μέιτ" ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Απορία Νο3... Αγαπητή χρήστρια Ένια  το άσμα λέει "Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ ή κτυπώ" και ουχί κρινοδάχτυλα.  Αλλά έστω λέω... έστω...
ότι έλεγε "δάχτυλα" που δεν... αλλά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ! Επιτέλους!

(Και από τούδε και στο εξής επικρατεί τυπικότητα μεταξύ μας μετά το κράξιμο που μου κάμνατε όταν θέλησα να βοηθήσω την Μωβ να γλιτώσει από τη δουλειά. ΟΚ; 'Ολα αυτά , με πληγωμένο ύφος Νο24. Ζήσατε τώρα με τις τύψεις σας, πρώην συγκλονιστικές δύο νύχτες μου!)

Και είμαι βεβαία ότι θα επανέλθετε και πάντα στη διάθεσή σας.
Και αυτό το λένε "χέλπφουλ"! :twisted:  :lol:  :wink:

Enia

ευχαριστώ πολύ κυρία χέλπφουλ, αλλά θα απαντήσω μόνη μου (την έχω δει self-service αφού κανείς δεν αξιώνεται...)

1. τις είδα τις φατσούλες, σε όλο τους το μεγαλείο. είχε φλασάρει το σύστημα και όταν πια πήγα και στα παιχνίδια και έλειπαν οι φωτό και από εκεί κατάλαβα πως υπήρχε πρόβλημα. βγήκα και ξαναμπήκα, και όλα καλά. (μακάρι αυτό το σύστημα 'μπες-βγες' να δούλευε και σε ρίαλ λάιφ σιτσουέισονς...)

2. dolphinskip ή flatskip :P (in your face! :P)

3. ναι, η πρώτη στροφή του τραγουδιού λέει 'χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ', όμως η δεύτερη λέει 'δάχτυλα', η τρίτη 'γόνατα', η τέταρτη 'πόδια', και η τελευταία είναι το 'χαρωπά θε να γελάσω δυνατά: ΧΑ! ΧΑ!'
I rest my case... πάω να στο γράψω αφιέρωση να το μάθεις... (πόσο χαίρομαι που είμαι ακόμα κοντά στην παιδική μου ηλικία...!!)

:D:D:D

tristana

Ευχαριστώ για το ντόλφινσκιπ ιν μάι φέις!

Και εγώ χαίρομαι που είσαι κοντά στην παιδική σου ηλικία.

Εγώ δεν την ενθυμούμαι καν. Αμυδρώς τον Τρικούπη, βεβαίως, αλλά ως εκεί.  :lol:

PoiSoN_GiRL

τωρα τελευταια ουτε αποριες δεν εχω .. βρε λες να μην ειμαι καλα και να μην μου το λετε ??  ]

tristana

Σου το είπαμε, αλλά ανένηψες... ευτυχώς! Αλήθεια, σ'εκείνο το θεματάκι
που λέει κάτι για φυτέματα αν γράψουμε ότι είναι απαραίτητο το φύτεμα
του Πρωτομάστορα θα μας πετάξετε όξω ή θα μας φυτέψετε εμάς; χεχεχχεχχεχεχε (Ευτυχώς έχω οικόπεδο στη Διασπορά!)

PoiSoN_GiRL

Αν εννοεις στην ενοτητα ''Αρχιτεκτονικη'' φιλενας , ειχα αρχισει να φυτευω απο προχθες εκει μεσα ! λολ
Ξερεις .. ειναι απο εκεινες τις μερες που δεν εχεις ορεξη να κανεις τιποτα και σε πιανουν οι καλλιτεχνικες ανησυχιες ...
Ειχα φυτεψει οτι εβρισκα μπροστα μου ! λολ
Ευτυχως εφτιαξε η διαθεση μου γιατι οπως το πηγαινα θα αγοραζα κι εγω οικοπεδακι στην Διασπορα !! χαχαχαχαχα ! :tongue:

PoiSoN_GiRL

Τα πουλακια τιτιβιζουν ..!
Τα λουλουδακια ανθιζουν ..!
Ο ηλιος λαμπει ..!!
Η ζωη ειναι ωραια ..!!!!
Εγω ειμαι ευτυχισμενη !!!!!

απορια ...

Το εχω χασει ή μολις το βρηκα ?? (Το μυαλο μου φυσικα !)

:girl:

Anonymous

Απλά τώρα τουλουμπίτσα μου μας δείχνεις ποια είσαι ]

KiSSeS

HALLOOOOOOOOOOO HALLOOOOOOOOOOOOOO

θα με παιξετε κι εμενα παιζακια???????????

:roll:

:knee:

tristana

Σε παίζουμε. Πόσες σοκολάτες έφερες μαζί σου;;; :P

Enia

Απορία Νο1

Τι επεισόδια έχω χάσει πάλι!? Ενημερώστε με σας παρακαλώ!! :cry:

Απορία Νο2

Τι τσικουλάτες θέτε από τας Αγγλίας?! :D

157 Επισκέπτες, 0 Χρήστες