Συστατικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια
2 αυγά
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
2 κουταλάκια του γλυκου αλάτι
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο αποξηραμένο
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
1/2 της κούπας γάλα
πιπέρι μαύρο κατά βούληση
Οδηγίες
Βαζουμε τον κιμά σε ένα μπωλ μαζί με τη φρυγανιά και το γάλα.
Μεσα στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε.
Προσθέτουμε στο μπώλ με τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε σε σχήμα σουτζουκιού.
Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να ελευθερωθουν τα αρώματα από τα μυρωδικά και να φουσκώσει η φρυγανιά.
Ψήνουμε στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά φροντίζοντας να τα γυρίζουμε συχνά για να μην μας καούνε.
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια
2 αυγά
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
2 κουταλάκια του γλυκου αλάτι
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο αποξηραμένο
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
1/2 της κούπας γάλα
πιπέρι μαύρο κατά βούληση
Οδηγίες
Βαζουμε τον κιμά σε ένα μπωλ μαζί με τη φρυγανιά και το γάλα.
Μεσα στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε.
Προσθέτουμε στο μπώλ με τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε σε σχήμα σουτζουκιού.
Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να ελευθερωθουν τα αρώματα από τα μυρωδικά και να φουσκώσει η φρυγανιά.
Ψήνουμε στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά φροντίζοντας να τα γυρίζουμε συχνά για να μην μας καούνε.