Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 207
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 168
  • Total: 169
  • Leon

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Ξεκίνησε από MARA_, Ιανουαρίου 17, 2008, 04:10:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

ναι συμφωνω με την Ενια το καλητερο παιδι ειναι ο Κωδικας καλωσορίζει παντα τα κοριτσια, θα εφτιαχνε και καφε αλλα δεν εχουμε :roll:

:afro:

MARA_

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΦΕ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑ STARBUCKS KAI ΘΑ ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...(ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ  :-)   )   ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ...

Athinoula

χμ...ισως σε αυτο να μπορει να μας βοηθησει καποιος νομικος..δεν γνωριζω τι κανουμε σε τετοια θεματα..

ολα θα πανε καλα στο τελοσ γλυκια μου θα δεις! :D

kodikas

Παράθεση από: "MARA_"ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΦΕ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑ STARBUCKS KAI ΘΑ ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...(ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ  :-)   )   ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!

ω ναι.

Σε τουτο το φορουμ περναμε τελεια ο καθενας με τον τροπο του.
 προβαλυμε ενα λογο ουμανιστικο, πρεσβευοντας θεωριες πως τιποτα δεν μας χωριζει  και δεν υπαρχουν διαμαχες, εχθροι και αβυσσαλεα πνευματοιδεολογικα χασματα.

Ενας ευδαιμονικος διαπολιτισμος δηλαδη που διαταζει αρμονικη συνυπαρξη πνευματων μας..
Και των σωματων μας ενιοτε..

Απ την αλλη αμα ειμαστε μουντρουχοι με το καλημερα,
Σκληραινει μετα το κρεας και δεν τρωγεστε με τιποτα..

Αυτο με το σταρμπακς-μπανι μονο δεν μου εκατσε καλα
Κι αυτο γιατι το συνδιαζω με το ακαπνο..

Και το παρθενο (ζωδιο) το προτιμω καπνιστο..

και μη μου ξαναμιλησεις για εγκεφαλικα γιατι θα με κομπλεξαρεις
κι αμα κομπλεξαρομαι τσακιζω τα σοκολατακια και μου χαλαει η διαιτα.

MARA_

ΞΕΡΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ FORUM.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ STARBUCKS ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΑΠΟ "ΓΡΗΓΟΡΗ"....  

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣ ΣΥΧΝΑ...

ΑΤΗΙΝΟΥLA KAI ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

kodikas

τι σου ειναι αυτες οι γυναικες..

με το που τους αποκαλυψεις μια αδυναμια σου,

αμεσως να την διαλαλησουν..

ενταξει..

ειμαι τετραπαχος και χρειαζομαι διαιτα,
αλλα ειναι λογος αυτος να χαλασει
ενας ερωτας πριν καλα καλα αρχισει;;

(αποψε θα κανω αντισταση στις σοκολατοποιιες.. )

mouto

Λοιπόν..επειδή εγώ δεν είμαι και πολύ των forum..θα μπώ κατευθείαν στο θέμα που δεν σηκώνει αστεία.Κι επειδή πρίν δύο χρόνάκια περίπου βρέθηκα να σέρνομαι 100 μέτρα μαζί με το μωρό μου,ένα πανέμορφο μέχρι την κακιά στιγμή μαύρο TDM 900..,εξαιτίας ενός ασυνείδητου μακάκα 'ραλάκια'που μίλαγε στο κινητό,και μετά το χτύπημα έκανα το ίδιο λάθος με σένα κούκλα μου..να μήν καλέσω δηλαδή την τροχαία..βασιζόμενος σε κουβέντες'αντρών',είχα ακριβώς το ίδιο θέμα..,
άν μετά από κουβέντα με μάρτυρες,ασφαλιστή,αστυνομία..έχοντας περιγράψει ακριβώς το γεγονός..με ειλικρίνεια..καταλήγεις στο συμπέρασμα
ότι δεν έφταιγες,και έχεις το χρόνο και το πείσμα να τον κυνηγήσεις,επιμένω ότι μπορείς να τον χορέψεις στο ταψί.
Για εκείνον δεν είναι τίποτα να κάνει μια δήλωση..για σένα το να χάσεις δύο μέρες από τη δουλειά σου,να τρέχεις σε νοσοκομεία και γιατρούς,και να έχεις και κανα δυο σπασμένα δοντάκια στο στοματάκι σου,άν όχι κάτι άλλο που μπορεί να διαπιστώσεις ακόμη και σε μέρες..ξέρω τί σου λέω..,κάτι σημαίνει πιστεύω..!!
Σημαίνει καταρχάς ότι κανένα κωλόπαιδο(συγχωρέστε με για την έκφραση..)δεν έχει το δικαίωμα να χτυπάει έναν άνθρωπο και να τον εγκαταλείπει ή  να αποποιείται των ευθυνών του!!!Τέλος!!!
Κάντου μήνυση και όχι μόνο τα λεφτά σου θα πάρεις αλλά και αποζημίωση για ψυχική οδύνη!!!!Φτάνει να έχεις όρεξη να τον ξετινάξεις!!!!
Μ΄αυτά δεν παίζουμε κούκλα...!!!!
Αυτά τα λίγα είχα να πώ και συγνώμη για τη φόρτιση αλλά σαν παθών
το πήρα προσωπικά. 8)

Φιλικά,
Γιώργος

Enia

Παίδες... κι εγώ πρόσφατα το έμαθα -από δικηγόρο- αλλά δώστε βάση γιατί έτσι είναι (και αν διαβάσει και ο σέβεν, μας το επιβεβαιώνει):

Αποζημίωση για ψυχική οδύνη, δίνεται μόνο όταν έχει χαθεί ανθρώπινη ζωή.

Το άλλο το λέμε [size=18]ηθική βλάβη[/size].

KostasD33

Παράθεση από: "MARA_"….. ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Αν πας από ασφαλιστική εταιρία με την λογική τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο στην καλύτερη περίπτωση θα πάρεις το λιγότερο.
Δυστυχώς αλλά πρέπει να πας με την λογική αν η πραγματική ζημιά σου είναι Χ για να το πετύχεις πρέπει να ζητήσεις 3Χ

Κινήσεις βασικές
1.   με αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου βρίσκεις σε ποια ασφαλιστική εταιρεία είναι. Τηλεφωνάς στην ασφαλιστική εταιρία κλάδο αυτοκινήτων – ζημιών και ρωτάς αν έχει κάνει δήλωση ή όχι
2.   πας σε δικηγόρο (όχι συνήγορο του πολίτη) του αναθέτεις την υπόθεση με συμφωνία ότι εισπράξει για εσένα κρατάει το 10% και πληρώνεις μόνο τα παράβολα ή και ούτε… δεν ξέρω καλά τι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ρώτα ταξιτζή να σου πει. Συνήθως έχουν εμπειρία
3.   ζητάς όλα τα έξοδα που έχεις κάνει και σε όσα έχεις και αποδείξεις. Σε αρκετά έξοδα που έκανες και δεν έχεις αποδείξεις (π.χ. ταξί, χρόνοι εργασίας κ.λ.π) τα καταγράφεις όσο καλυτέρα μπορείς και τα φουσκώνεις ακόμα περισσότερο. Στα έξοδα σου βάλε και τον κόπο που έκανες να γράψεις εδώ και εμείς θα δώσουμε και τα δικά μας έξοδα που απαντάμε.
4.   κάτι γράφεις για σπάσιμο δόντια. Άρα πέραν το πραγματικό έξοδο που έκανες για τα δόντια σου βάλε και την μελλοντική ζημιά που σου προκαλεί αυτό το γεγονός όπως και έξοδα για πλαστική διόρθωση χειλιών και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
5.   Νομίζω χρήσιμο (για να σφίξουν οι (_(_) μη τους ζητάς τα αυγά με τα πασχαλια) είναι να πας από νοσοκομείο τώρα που είναι ακόμα πρόσφατο να πάρεις μια βεβαίωση ότι έχεις ζαλάδες από το χτύπημα στο κεφάλι. Άντε να αποδείξουν μετά ότι δεν είχε σχέση με το χτύπημα.
6.   φυσικά οτιδήποτε ηθικές βλάβες αποθετικές ζημιές και άλλα καλλιτεχνικά θα σε κατευθύνει ο δικηγόρος. Έχει ένα 10% να φροντίσει μη ξεχνάς. Διάλεξε δικηγόρο που ασχολείται με τροχαία μόνο, έχουν πατέντες

Γενικά καλά στα λέει ο Μουτο και δεν τα παίρνεις από τον οδηγό αλλά από την ασφαλιστική. Τώρα αν αυτός ήταν εκτός από ασυνείδητος και τόσο βλάκας να μη έχει κάνει δήλωση αστον να τρέχει να προλάβει να κάνει δήλωση για να είναι καλυμμένος.

Άσχετο

Παράθεση από: "kodikas"Ενας ευδαιμονικος διαπολιτισμος δηλαδη που διαταζει αρμονικη συνυπαρξη πνευματων μας..
Και των σωματων μας ενιοτε..
Εσύ πάλι ηδονίζεσαι με τον ουρανίσκο σου ορεεεεεε

MARA_

Και ο ΜΟΥΤΟ και εσυ ΚΩΣΤΑ τα λετε μια χαρα και καπως ετσι θα επρεπε να εξελιχθουν. θα ξεκινησω μιλωντας αυριο με την ασφαλιστικη του για να δηλωσω το ατυχημα ανεξαρτητα τι δηλωση εχει κανει ο ιδιος και θα ζητησω να με δει και γιατρος τους αν θελουν. και απο κει και περα θα εξαρτηθει το πως θα συνεχισω...παντως ειλικρινα θελω να το ξεμπερδευω το συντομοτερο , γιατι μου εχει στοιχισει πολυ ψυχολογικα αυτη η ιστορια.

sevenseas

επειδη το πας πλαγιως

σε πληροφορω
οτι οποιαδήποτε συμβουλη μου κοστιζει 1.000 ευρω

mouto

Enia εχω 5 χρόνια να διαβάσω Αστικό Δίκαιο..και μάλλον πρέπει να το ξεσκονίσω..lol.Έχεις δίκιο...!Ηθική βλάβη λοιπόν.
Αλλά με το τόσο bold που έβαλες μου έβγαλες το μάτι..χαχα.Με πήρε το παράπονο:((((
Παραιτούμαι λοιπόν από τα Νομικά θέματα..να ξέρεις όμως ότι σε Oικονομικά θα ρωτήσεις εμένα.Εκεί παίζω στην έδρα μου..!!
Καλό κουράγιο ΜARA..

Enia

mouto, σε καμμία περίπτωση τα bold δεν τα έβαλα για σένα!  :D

τα έβαλα για να το δουν μέχρι και οι βιαστικοί περαστικοί :wink:

(όσο για τα οικονομικά... ελπίζω να μείνεις εδώ τριγύρω να σε έχουμε εύκαιρο!  :wink:  :lol: )

168 Επισκέπτες, 1 Χρήστης