Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 602
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 575
  • Total: 575

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Ξεκίνησε από MARA_, Ιανουαρίου 17, 2008, 04:10:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MARA_

ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Κ 3 ΜΕ 4 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ 166) ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑΞΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΜΩΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑ Η ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ (ΔΟΝΤΙΑ)
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ? ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ,  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ΤΑΞΙ)? ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ? ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...    :roll:

aigaio

τα παντα να κρατησεις   ολα τα εξοδα
ακομα και για ταξι
ολα θα σου χρειαστουν   ειδικα αν η ασφαλιστικη ειναι απο τις λεγομενες   κομπιναδορισες

κρατα τα ολα   θα σου χρειαστουν

θα σου βγαλουν λιγοτερα χρηματα να παρεις  απο αυτα που θα χαλασεις    και αν τα δεχτεις εχει καλως  
αλλιως σου προτεινω να το κουβεντιασεις με εναν δικηγορο

Athinoula

συνηγορος του πολιτη

[size=18]210-7289600

801-11-25000[/size]

και εκει θα στα πουνε ολα κουκλα μου!

MARA_

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ. ΟΝΤΩΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

sevenseas

σου στκιστηκαν τα χειλη ?
φτου
τωρα πια δεν εισαι τσι...΄όφατσα

χαχαχχαχαχαχα

MARA_

ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ SEVENSEAS...
ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΤΣΙ...ΟΦΑΤΣΑ (ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...)

sevenseas

ωχ την εκανα
σορρυ και παλι σορρυ
νομιζα οτι το εγραψε η Μαιρα
φτου
επρεπε να δω καλλιτερα το νικ
σορρυ Μαρα

επι τη ευκαιρια
τι κανει η Σαρα?

_MAIRA_

MARA_

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑ.... ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ...
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΜΩΣ....

Rakendytos

ρε Χασοδικη..εισαι προβλεψιμος.. :thumbdown:

Μη δινεις σημασια Μαρα.. τι ζωδιο εισαι??  :D

MARA_

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ....
(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΙΣ "ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SEVEANSEAS, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΖΩΩΔΙΟ)  :-)

Athinoula

kodikas

Παράθεση από: "MARA_"ΠΑΡΘΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ....
(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΙΣ "ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ SEVEANSEAS, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΖΩΩΔΙΟ)  :-)

ωπα..

φρεσκο κρεας..

και παρθενο.. (ευτυχως μονο στο ζωδιο. )

λοιπον..

η κουζινα ειναι στο βαθος.
αμα δεν φτιαξεις μονη σου καφε, μη περιμενεις απο τα ρεμαλια να φιλοτιμηθουν.
καφε θα βρεις στο μπακαλικο.
και ζαχαρη επισης.
Στη τουαλετα δεν αναβει το φως.
ασε την πορτα λιγο ανοιχτη να βλεπεις απο το διαδρομο. (και μεις μαζι)

και να φορας μονο το κοκκινο στριγκακι που σου κανει ωραιο χαμογελο.

καλως ηρθες.

Enia

Ξέχασε να σου πει ότι το νερό θα σου το κάνει δώρο ο ίδιος προσωπικά. (Μην χαρείς, απλά έχει ένα μπάρμπα στην ΑΥΡΑ και τα παίρνει τζάμπα).

Α ρε κώδικα, πάλι καλά που έχουμε και σένα να καλοσορίζεις τον κόσμο!  :lol:

mouto

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα κάνεις κάτι με τον συνήγορο του πολίτη,αφού αυτή η υπηρεσία υφίσταται για να προστατεύει τον πολίτη από την κρατική αυθαιρεσία..πάντως δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει στο νοσοκομείο που θα πάς να δηλώσεις ότι οι εκδορές και τα σπασμένα δοντια προήλθαν από τροχαίο.Απορώ με την αναισθησία του να μη σε πάει ο ίδιος...Άν είχες ρε κούκλα μου και ένα μάρτυρα θα είχαν τελειώσει όλα.Ούτε άγχος ούτε τίποτα..Πάντως πιστεύω ότι θα κάνει δήλωση..άν δεν κάνει όμως..βρές μιά κολητή...πήγαινε στο τμήμα..και πάρτου και τα σώβρακα...!

575 Επισκέπτες, 0 Χρήστες