Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 299
  • Total: 299

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ bob ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ

Ξεκίνησε από mourmouritsas, Αυγούστου 28, 2007, 10:50:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mourmouritsas

Κι όμως..

Τώρα που οι φωτιές καίνε και θρηνούμε δεκάδες νεκρούς ,κάποιοι κατηγορούν τον Στρατηγό Άνεμο [Ο "στρατηγός άνεμος" δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης, λέει ο Β.Πολύδωρας]
 ]9957[/albumimg]

Σίγουρα θα τα καταφέρουν καλύτερα..

Atzon

Ναι, δεν θα αργήσει να πεί και για τον...
Ναύαρχο Πλημμύρα
και
Αρχιστράτηγο Εγκέλαδο.
και
Τρομοκράτη Χιονιά [size=9]( αν χιονίσει αργότερα, που δε το βλέπω )[/size]

Τι να κάνουμε μεσιέ Ολιγόδωρα ;
Δεν το ξέρεις οτι τον Αύγουστο φυσάει στο Ελλάντα ;
Σε ποιόν κόσμο ζει ο άνθρωπος ; Σε ποιά χώρα ;

sevenseas

ο Πολυδωρας αλλα κι προωθυπουργος μιλανε με ορους Λιλιπουπολης

παιδια μην τους ξυπνατε
κριμα ειναι

Athinoula

papi

o mpempis kai h mpempa...eseis oi duo eiste paidia tou kuriou kalamari?

fmas

Για να μην μιλήσω πάλι και κάποιος εδώ με κακολογίσει (ονόματα δεν λέω) τουλάχιστον τον Κο Πολύδωρα έπρεπε να τον είχαν αποπέμψει επί ζαρντινιέρας....

Διαφωνώ με τον Sevenseas αναφορικά με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.... Αν και φροντίζει να με διαψεύει.......

papi

ο πολυδωρας πρεπει να πινει πολλους μπαφους βρε παιδια ή οταν μιλαει να θελει να παει για πιπι του...[albumimg]9824[/albumimg]

cna

Και εμείς να γίνουμε στρατηγοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Πολεμικού Ναυτικού ταυτόχρονα αφού τόσο ειδικοί είμαστε επί παντός επιστητού... Είναι και αυτοί ηλίθιοι αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω δυστυχώς ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Έχει δει κανείς σας φωτιά σε δάσος;;;; Ξέρει κανείς τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται;;; Πόσο συμβάλλει ο αέρας;;;; Εγώ όχι...Εσείς;;;
Η αντίδραση δεν σχετίζεται με τον Πολύδωρα αλλά με τους πυροσβέστες που είναι στη μάχη και τους πιλότους που όσο και να θέλουν ΔΕΝ μπορούν να πετάξουν όταν ο αέρας είναι πολύ δυνατός...Βλέπετε στο πρόσωπο του Πολύδωρα αντιπροσωπεύεται Αστυνομία ΚΑΙ Πυροσβεστική...

fmas

Μόνο που τα Canadair δεν ανήκουν στην Πυροσβεστική..... Ανήκουν. τα χειρίζονται και τα επισκευάζουν οι άνθρωποι της Πολεμικής Αεροπορίας απλά τον συντονισμό τον έχει η Πυροσβεστική.....

papi

Εγω ενα εχω να πω,πως οσο ηταν το πασοκ κυβερνηση,ποτε δεν ειδαμε φωτιες.Τωρα ομως που ειναι η ΝΔ κυβερνηση,Να Οι Φωτιες!Αρα Πασοκτζηδες τραμπουκοι βαζουν τις φωτιες για να μην ξανα βγει ο Καραμανλης!Ρε δεν εχουν τον θεο τους!Ολα για την πολιτικη ρε γμτ?Δλδ ειναι καλυτερο να καψουν μυρια στρεμματα δασους για να βγει ο Παπανδρεου??!!ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΓΜΤ ΑΙΣΧΟΣ!!! :evil:

lucretia

Τωρα, εδω που τα λεμε, αν βγει ο Γιωργακης, λεμε αν βγει, θα τσιμπιεται και δεν θα το πιστευει....

:lol:

Ασχετο, βρε παιδια, βλεπω να αναβουν τσιγαρο με σπιρτο και ανατριχιαζω... Πυροφοβια θα παθω στο τελος.

Υπαρχει τετοια φοβια?

mourmouritsas

Kastoras

Λουκρητια συμφωνω απολυτως μαζυ σου αν και αυτοι ειναι τοσο ανικανοι που μονοι τους να τρεξουν δευτεροι θα βγουν

fmas

Παράθεση από: "papi"Εγω ενα εχω να πω,πως οσο ηταν το πασοκ κυβερνηση,ποτε δεν ειδαμε φωτιες.Τωρα ομως που ειναι η ΝΔ κυβερνηση,Να Οι Φωτιες!Αρα Πασοκτζηδες τραμπουκοι βαζουν τις φωτιες για να μην ξανα βγει ο Καραμανλης!Ρε δεν εχουν τον θεο τους!Ολα για την πολιτικη ρε γμτ?Δλδ ειναι καλυτερο να καψουν μυρια στρεμματα δασους για να βγει ο Παπανδρεου??!!ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΓΜΤ ΑΙΣΧΟΣ!!! :evil:

Έλα πάρε το 0???? Δεν σε έπιασα????????

papi

299 Επισκέπτες, 0 Χρήστες