Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 386
  • Total: 386

"Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει."

Ξεκίνησε από Enia, Σεπτεμβρίου 10, 2007, 11:49:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Με'μένα ειδικά πρέπει να έχει ρίξει πολύ γέλιο... :cry:  :cry: Αλλά όταν έρθει η ώρα μου και πάω πάνω...δε θα γελάει...χοχοχοχοχο

Brasidas

AFOU GELAEI KAI 8EOS TOTE TOULAXISTON EXEI XIOUMOR

AN GIA ENA PEISMA ORGANONAME TA PANTA ME THN KA8E LEPTOMERIA TOTE 8A XANAME TO DIKO MAS TO XIOUMOR

katinaki

Κάποια σχέδια κάνουμε όλοι. Κάποιους στόχους έχουμε και κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιηθούν.
Αν τώρα τα πράγματα δεν έρθουν "κατ' ευχήν" δε θα σκάσουμε κιόλας.
Εδώ είμαστε και προσπαθούμε ξανά και ξανά.
Ή βάζουμε άλλους στόχους πιο εφικτούς για παράδειγμα.

cuba

to mono sigouro sthn zoh mas einai o 8anatos. prepei na exoume stoxoys, sxedia synexia anatrepontai. sosth skepsh na exoyme kai ola 8a pane sosta. tora an kanonizoume na bre8oyme kai gia kapioys logoys den briskomaste einai allou papa eyagelio. otan omos yparxoun logoi ygeias einai ekei ontos otan kanonizeis kapios allos gelaei.

Nick Gvl

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος..!!

Ετσι είναι αυτά, άλλα μας βγαίνουν, άλλα όχι. Σημασία έχει η προσπάθεια..

xhmeia

ναι...γελαει...δοκιμαζει τις αντοχες μας...

samorc

οταν βαζουμε καποιους στοχους κι εμεις οι ιδιοι δεν ξερουμε αν θα τους επιτυχουμε απλα προσπαθουμε...

μου εχει τυχει να με καλεσουν σε μια δουλεια που κυνηγουσα πολλα χρονια..και οταν τελικα με καλεσαν...δεν ηθελα πια να παω....... :?  :?  :?  :?  :?

Enia

"Ουδέν κακό αμιγές κακού!"

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

:P  :lol:

(βρε λες?! :shock: )

Brasidas

Stilvy

αυτή την έκφραση την πιστεύω ακράδαντα αλλά όσο την σκέφτομαι μου φαίνεται λίγο τραγική ειρωνεία είναι σαν να σου λέει κανόνισε εσύ και βλέπουμε ]

386 Επισκέπτες, 0 Χρήστες