Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 631
  • Total: 631

Πρόταση σχετικά με τα Διάσπαρτα Εφήμερα

Ξεκίνησε από Leon, Σεπτεμβρίου 10, 2007, 12:06:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

my_therapist_said

Παράθεση από: "Leon"Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε σε αυτό το θέμα. .... Εδώ απλά να φορμουλάρουμε μαζί τα Χ ερωτήματα για το δημοψήφισμα....... και αν είναι εφικτά εφαρμόσιμο θα μπει ως μια από τις επιλογές.....
..

Aλλα λόγια να αγαπιόμαστε... :)
Kάνουμε εμείς την βρωμοδουλειά και εσύ αποφασίζεις?
Mα δεν μπορείς να έχεις μόνο μια πρόταση αν δεν ακούσεις βελτιώσεις.

εγώ στο λέω για υστατη φορά. Mην ανεβάσεις δημοψήφισμα γιατί θα βρεις το μπελά σου...και ύστερα θα κλαις...
Δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος ανάμεσα σε συντονιστή και χρήστη. Eχετε μπλέξει τα μπουτια σας.

Aλλά αφού, σώνει και καλά, θες καλά την γνώμη μας, τότε μπορείς να την έχεις...

το Nο1 δεν μπορεί να σταθεί  διότι δεν υπάρχει μόνο ο χρήστης που θα ψάχνει το πόστ του. Eιναι και οι υπόλοιποι που πιθανότατα έχουν απαντήσει ακριβώς μετά. Tι θα έκανες αν εφάρμοζες το Nο1 στην περίπτωση της Kέιτι? Θα έστελνες προσωπικά μηνύματα σε 10 διαφορετικά άτομα?

Mόνο το Nο2 μπορεί να σταθεί. Δηλ να πηγαίνουν στα διάσπαρτα και συνεχίζει το πανηγύρι εκεί έως να βαρεθούν και να σβηστούν αυτόματα μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. H μόνη διαφοροποίηση που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μπορούν να συνεχίζουν να γράφουν μόνο βέριφάιντ και συντονιστές (κοινώς η παιδικά χαρά των γνωστών).

X.E.M

το edit για τον χρηστη θα μπορουσε να ειναι ανοιχτο ΜΟΝΟ για τα δικα του
ποστ και ΜΟΝΟ εαν δεν εχει ακολουθησει επομενη απαντηση αλλου χρηστη.
με λιγα λογια να μπορει να εχει το χρονο να διορθωσει το κειμενο του εως οτου ακολουθησει αλλη απαντηση. (δικη του ή αλλου χρηστη)

Τα διασπαρτα ειναι ενας χωρος απομακρυνσης των κακως κειμενων απο το φορουμ.
Για μενα βεβαια κακως κειμενα ενος φορουμ ειναι οι ασχετες απαντησεις σε ενα θεμα καθως και η τσατοποιηση του.

Οι αντιπαραθεσεις πχ των χρηστων δεν βλεπω για ποιο λογο πρεπει να πηγαινουν στα διασπαρτα και να συνεχιζονται εκει με ακομη μεγαλυτερη ενταση,μιας και υπαρχει η αισθηση του τοπου εξοριας και κατα συνεπεια μιας
περισσοτερης ελαστικοτητας και ανεκτικοτητας.
(εχει συμβει απειρες φορες να διασπωνται αντιπαραθεσεις απο θεμα, το θεμα μετα να πατωνει, αλλα η διασπαση του να γιγαντωνεται. )

Οι σκληρες αντιπαραθεσεις που ενιοτε θα υπαρχουν στο φορουμ, να αντιμετωπιζονται με προειδοποιηση των χρηστων που συμμετεχουν και σε μη συμμορφωση τους, τοτε να διαγραφονται

τα κειμενα με βωμολοχιες φυσικα δεν πανε στα διασπαρτα αλλα εις τοπο χλοερο, εις τοπο αναπαυσεως.

Με λιγα λογια, τα διασπαρτα να παραμεινουν ως εχει, οι δε συντονιστες να γινουν ελαστικοτεροι οσο αφορα τις διασπασεις των αντιπαραθεσεων και να διασπωνται οι εκτος θεματος απαντησεις και οι τσατοποιησεις των θεματων.

ετσι θα αποκτησουν και νοημα τα διασπαρτα ως μια εφημερη παιδικη χαρα του φορουμ.

οσο αφορα το δημοψηφισμα δεν βλεπω τον λογο που πρεπει να γινει.
ετσι οπως παμε σε λιγακι θα κανουμε και δημοψηφισμα με ποιο δαχτυλο
θα ξυσουμε την μυτη μας.
με το αριστερο ή το δεξι.

υπαρχει ομως σοβαροτατος λογος να βγουν απο το υπογειο οι κανονισμοι
της συμμετοχης στο φορουμ και να ειναι εμφανεις.
ετσι θα ξερουν ολοι, και οι συντονιστες και οι χρηστες, με ποιο τροπο θα αντιμετωπιζονται οι παρεκτροπες.

lucretia

Παράθεση από: "X.E.M"Με λιγα λογια, τα διασπαρτα να παραμεινουν ως εχει, οι δε συντονιστες να γινουν ελαστικοτεροι οσο αφορα τις διασπασεις των αντιπαραθεσεων και να διασπωνται οι εκτος θεματος απαντησεις και οι τσατοποιησεις των θεματων.

Ωραια.
Τοτε θα κυριαρχουν τα γουτσου γουτσου, τα γλυκακια, παγωτακια, και τα εμοτικον στο φορουμ....

Σοβαρο θεμα δεν θα υπαρχει να απαντησει καποιος.

Οτι σοβαρο, εξυπνο, ευφυες, θα καταποντιζεται κατω απο τονους σαχλαμαρας .

X.E.M

Παράθεση από: "lucretia"
Παράθεση από: "X.E.M"Με λιγα λογια, τα διασπαρτα να παραμεινουν ως εχει, οι δε συντονιστες να γινουν ελαστικοτεροι οσο αφορα τις διασπασεις των αντιπαραθεσεων και να διασπωνται οι εκτος θεματος απαντησεις και οι τσατοποιησεις των θεματων.

Ωραια.
Τοτε θα κυριαρχουν τα γουτσου γουτσου, τα γλυκακια, παγωτακια, και τα εμοτικον στο φορουμ....

Σοβαρο θεμα δεν θα υπαρχει να απαντησει καποιος.

Οτι σοβαρο, εξυπνο, ευφυες, θα καταποντιζεται κατω απο τονους σαχλαμαρας .

απο που βγαζεις τετοιο συμπερασμα;
απο τα θεματα λεω να διασπωνται αυτα που ονομαζεις γουτσου γουτσου
για να προστατευεται οτι εξυπνο και ευφυες ωστε να μην καταποντιζεται υπο των τονων της σαχλαμαρας.

που ειναι η διαφωνια;

my_therapist_said

μα αυτό που πρέπει, πλέον επιτακτικά, να προστεθεί, λουκρητια, στους «κανονισμούς του φόρουμ» είναι το «απαγορευεται το τσάτειν» και ο Θεός να βάλει το χέρι του και οι συνονιστές τα δικάς τους

lucretia

Εννοω κυριε ΧΕΜ, οτι αν πανε στα διασπαρτα τα γουτσου γουτσου, τα σιροπια, τα γλυκακια, παγωτακια και τα λοιπα παχυντικα, τοτε θα εξακολουθουν να υπαρχουν στην ενοτητα διασπαρτα. Και οποιος μπαινει και βλεπει τι εχει γραφτει προσφατα, θα βλεπει μονο θεματα απο την ενοτητα "Διασπαρτα-Εφημερα", στα οποια ο χαβαλες θα συνεχιζεται εσσαει.

Ενω αν διαγραφονται δια παντος, ελπιζω οτι καποια στιγμη οι σιροπιαζοντες και οι γλυκατζηδες θα απογοητευτουν και σταματησουν να γραφουν πραγματα ανουσια.

Να σας πω τι εχω διαπιστωσει απο τον λιγο καιρο που ειμαι εδω?

Επειδη προφανως γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας, και συζητατε κατ ιδιαν οτι σας αποσχολει, στο φορουμ ασχολειστε ο ενας με τον αλλον, αντι να ασχοληθειτε με τα θεματα, καθεαυτα. Τωρα βεβαια θα μου πεις, και ποιο ειναι το προβλημα!
Κανενα προβλημα δεν υπαρχει, απλα απογοητευεται καποιος που δεν εχει ερθει σε συναντησεις, και δεν μπορει να παρακολουθησει.

Εν τω μεταξυ, εχω δοκιμασει αρκετες φορες το τσατ, και μου αρεσε αρκετα, (εγω που δεν ειμαι τσατου, χαχα) και απορω γιατι να τσατοποιει καποιος το φορουμ, την στιγμη που το τσατ ειναι παρα πολυ ευχρηστο και ευχαριστο!

Αυτα, και ελπιζω να μην φαινομαι εξυπνακιας και ξερολας. Με την καλη εννοια, που λενε!

my_therapist_said

από την άλλη μεριά δεν μπορείς να εξαφανίζεις, έτσι ξαφνικά, δημοσιευσεις. Μην ξεχνάς πως οι συντονιστές δεν είναι πανταχού παρόντες και τα πάντα πληρώντες ώστε να συντονίζουν κάθε δευτερόλεπτο.
Τι εννοώ?
Πως κάποια σοροπιάσματα (όπως τα λες και καλά τα λες) θα «τιμωρούνται» και κάποια θα μένουν (διότι κανένας συντονιστής δεν πρόλαβε να τα δει) με αποτέλεσμα οι συγγραφείς των δευτερων να έχουν «πάτημα» να γκρινιάζουν για άδικη μεταχείριση. Και αυτή είναι η κύρια αιτία γκρίνιας και ο πονοκέφαλος των διάσπαρτων. Διότι εμείς στο ελλάντα δεν βλέπουμε αν έχουμε σφάλλει  αλλά κοιτάμε την καμπούρα του γείτονα.

Jezebell

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΠΤ!
Δεν γινεται να ειναι το φορουμ ευχρηστο και ενος καποιου επιπεδου και ολοι οι χρηστες να ειναι ευχαριστημενοι κι εμεις με ταγερακι και χαμογελο colgate!
Ενα φορουμ οπως οποιαδηποτε κοινωνια απαρτιζεται απο διαφορες προσωπικοτητες και ποικιλα δειγματα γραφης.Η αναρχια σ ενα φορουμ οπως και η αναρχια σε μια κοινωνια οδηγει αυτοματα σε πληρη χαλαρωση και χαος.Αν δεν υπαρχουν τα διασπαρτα με τους κανονες τους ως εχουν που ειναι αυστηροι οσο πρπ κι ελαστικοι οσο πρπ τοτε δεν νομιζω πως θα καταφερουμε να βρουμε ακρη.
Στο κατω κατω αν δεν μπορεις να σεβεσαι ενα χωρο και να "υπακους" στους κανονες σου τοτε πρπ να σε συμμορφωσουν.
Αυτα αντε και καλη συνεχεια

papi

Το μελος εχει και αυτο την δικια του αποψη,γι αυτο καλο ειναι να ακουμε και τα μελη και οχι να γινετε αυτος ο χαμος του χαμου.
Πολυ κακο για το τπτ οπως λεει και η  Jezebell .

mauroula

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θα 'πρεπε ν' αλλάξει κάτι στα διάσπαρτα. Διαμαρτυρίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Με όποια μορφή κι αν γίνεται η παρέμβαση.

Ακόμη κι αν "καταργούσες" τον συντονισμό παντελώς, Leon, θα δεχόσουν καταιγισμό προσωπικών μηνυμάτων με διαμαρτυρίες πάσης φύσεως και επί παντός επιστητού. (Το τι θα γινόταν στο forum ούτε που το σχολιάζω!  ](Κώστα, μήπως θυμάσαι από πότε ρωτούσα πού είναι οι κανόνες και γιατί δεν φαίνονται κάπου κεντρικά; Π.χ. εκεί μαζί με όλα τα υπόλοιπα links που έχουμε πάνω πάνω σε κάθε σελίδα.... Να που δεν είμαι η μόνη με αυτήν την απορία-επισήμανση-πρόταση... )[/size]

tristana

Να μείνουν ως έχουν τα ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ.
Τι σας έπιασε με την Διασπορά;;; Ε;

Και ας αντιγράψω κι εγώ την Τζεζ "Ματς αντού αμπάουτ νάθιν" να 'ούμε.

'Οσο για τα σιρόπια, τα γλυκανάλατα, τη σαχλαμάρα και την τσατοποίηση
ουδόλως με ενοχλούν. Εσείς μόνον με περισπούδαστα άτομα συναναστρέφεστε; 'Η συζητάτε νυχθημερόν για την τρύπα του όζοντος.

Αλήθεια, πείνασε κανείς, μαντάμ Σουσούδες; 'Αντε τώρα...

black_velvet

Παράθεση από: "mauroula"
..
Και, τέλος πάντων, πάλι την ίδια απορία έχω]

Μετά από άλλη μια νύξη χρήστη περί του τρόπου που νομίζει πως είναι αξιοποιήσιμα τα "Διάσπαρτα-Εφήμερα", νομίζω πως με κάποιον τρόπο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το εξής]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

mauroula

Αλήθεια; σας έχω πει πόσο απίστευτα υπομονετικός άνθρωπος είμαι;

Και απόλυτα σταθερή στις απόψεις και στις θέσεις μου;  ]

tristana

Λέω να κάνετε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός και να μας παρατήσετε ήσυχους.
Τώρα αυτό είναι και καλά "δημοκρατικό"; Τι είχαν ως τώρα τα ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ
και τι πρέπει να αλλάξει; Αποφασίστε. Ε, μα πια...

skou70

kathotin mathimatikos exw na dilwsw eytharsws ta eksis :

1.ta diasparta einai kalo na yparxoun ws diasparta me tin opoia logiki tespa exoun ginei (den to krinw) me mia kai mono paratirisi apo merous mou...den yparxei logiki na kleidwnetai thema sta diasparta re paidia...mporei apla na diagrafei ok? an thelw na diwksw kati apo to forum epeidi prosvalei px den einai anagkh na to dilwsw kiolas...apla to kanw ... to na kleidwseis kati sta diasparta epeidi prosevale einai san na vazeis sti vitrina to kako emporeuma me tampela : "min to agorasete" ... delete kai ola kala ... afou de theleis na yparxei alli apantisi sto sygekrimeno giati to afineis na to vlepoume? e ma pia ... me vgalate apo ta rouxa mou pali lol

2.ta goutsou goutsou kai synafh opws exoun xaraktiristei apo tin lucretia panta ypirxan kai panta tha yparxoun kai de katalabainw giati enoxloun ton opoiondipote...proswpika thewrw poly pio vareto (apo to na diabazw 4 selides dialogou monolektikwn apantisewn anamesa se 2 xrhstes epi pantos epistitou) to na diavazw keimena 3865 leksewn se apsogi stiksh kai syntaktiko pou analyoun kati toso profanes pou xreiazontai 2 seires pliktrologisis gia na vgaleis to idio nohma ... vriskw kai tis dyo proseggiseis to idio aksies parathesis se ena forum ... ektos an theloume ena forum me diavathmish "sovarotitas" opote mporoun na anoiksoun kai alles thematikes enotites tou typou : cafe - saloni - paragka - kafeneio - suite ... alla mporei na grafw kai arloumpes pou leei kai o pappas(euloghson) ... eksallou poio to nohma tis anagnwsis tou forum se kathe allh periptwsh? opws kapoios exei ti dynatotita na ekfrastei me ena keimeno stivaro kai melethmeno ... me mia ekthesh idewn kata kapoio tropo , etsi kapoios allos exei ti diathesh na ekfrastei me mia apli leksh ... mia paratirisi ... ena logopaignio ... syggnwmh alla de briskw poios einai autos pou tha valei oria ston tropo pou kapoios thelei na apantisei ... opws kai sto se poion thelei na apantisei

3.sygxwreste mou ta greeklish alla eilikrina oute ayto ton kanona katalaba pote ... kai kserw pws yparxoun polla epixeirimata gia to antitheto alla edw kai 10 xronia etsi grafw kai pote den eixa provlima na diabasw ton allon pou grafei greeklish...sorry alla mono egw ekana tosa xronia chat re paidia?

631 Επισκέπτες, 0 Χρήστες