Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 212
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 183
  • Total: 183

Που ψηφίζετε ή που ψηφίσατε?

Ξεκίνησε από junkie, Σεπτεμβρίου 15, 2007, 11:13:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "cowboissa"εγω ψηφιζω στα πυργιωτικα ναυπλιου....

βρε βρε.... από τα μέρη μου...

σνουπιδιον
απο Δαλαμαναρα εισαι?

SoFiA24

Τι σχέση έχουν οι Αγ. Απόστολοι και οι Πετριές με το Δήμο Διρφύων καλέ ;;;

fmas

4ο Εκλογικό Διαμέρισμα Δήμου Σερρών - Σέρρες

Athinoula

B'ΑΘΗΝΩΝ.... :twisted:  ΤΡΕΜΕ!

snoopy

Παράθεση από: "sevenseas"
Παράθεση από: "cowboissa"εγω ψηφιζω στα πυργιωτικα ναυπλιου....

βρε βρε.... από τα μέρη μου...

σνουπιδιον
απο Δαλαμαναρα εισαι?

down town Ναυπλιο! καταγωγή  8)

snoopy

ψηφίζω όμως Β αθηνών!!!

Pappas10

Παράθεση από: "snoopy"ψηφίζω όμως Β αθηνών!!!

Κατάλαβες; Όλοι οι καταυλακιότες στην Αθήνα ψηφίζουν.. γι' αυτό έχουμε γίνει μπάχαλο ως έθνος.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

snoopy

Παράθεση από: "Pappas10"

Κατάλαβες; Όλοι οι καταυλακιότες στην Αθήνα ψηφίζουν.. γι' αυτό έχουμε γίνει μπάχαλο ως έθνος.

afoy A8ina geni8ika,megalwsa kai menw....ti na kanw!!! den kruvw tin katagwgi mou, alla na metaferw ta diakiwmata mou allou gia poio logo;

Pappas10

Παράθεση από: "Pappas10"

afoy A8ina geni8ika,megalwsa kai menw....ti na kanw!!! den kruvw tin katagwgi mou, alla na metaferw ta diakiwmata mou allou gia poio logo;

Τώρα σόρρυ δηλαδή αλλά εσύ μου απαντάς στα σοβαρά;

Τι πάει να πει τι να κάνεις; Να κρατήσεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στον τόπο καταγωγής σου ώστε να πηγαίνεις και να τον επισκέπτεσαι 1 φορά επιπλέον κάθε 4 χρόνια.

Χώρια το ότι το που γενήθηκες σε κάνει γηγενή αλλά όχι αυτόχθωνα και σίγουρα όχι δικαιωματικά δικαιούχο πολιτικών δικαιωμάτων. Δηλαδή ο παπούς μου που γενήθηκε στη Σμύρνη είναι τούρκος και θα έπρεπε να ψηφίζει για την εθνοσυνέλευση; - εσύ Ρακ ΜΗΝ απαντήσεις γιατί θα χεθτούμε (τσευδά).

Δε μου λες; Τι ομάδα είσαι;;; Διότι αν δεν είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν νομιμοποιήσαι σε καμία περίπτωση να αναφέρεσαι σε τόπο γενήσεως και ανατροφής...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

lucretia

Α Αθηνων, Μεταξουργειο...

kuria

τι να πεις... σαματις θα καταλαβουν;
αναθεμα τον κεμαλη που μπλεξε τσι ανθρωποι με τα σκατα... που λεγε κι η γιαγιουλα μου η σμυρνια ισαμε τα τελευταια της...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Ε μα... φταίω εγώ που είμαι παστρικός στις εξηγήσεις μου δηλαδή;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

lucretia

Παράθεση από: "Pappas10"Τι πάει να πει τι να κάνεις; Να κρατήσεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στον τόπο καταγωγής σου ώστε να πηγαίνεις και να τον επισκέπτεσαι 1 φορά επιπλέον κάθε 4 χρόνια.

Χώρια το ότι το που γενήθηκες σε κάνει γηγενή αλλά όχι αυτόχθωνα και σίγουρα όχι δικαιωματικά δικαιούχο πολιτικών δικαιωμάτων.
Ξεχνας φιλτατε Παπα οτι η κατανομη των εδρων στην επικρατεια βασιζεται στην απογραφη του πληθυσμου, γι αυτο αλλωστε υπαρχουν οι μονεδρικες περιφερειες. Αν ισχυε αυτο που λες, τοτε η Ευρυτανια δεν θα ηταν μονοεδρικη αλλα θα εξελεγε τουλαχιστον πεντε βουλευτες.
Και επι της ουσιας, γιατι δηλαδη  αντι να αποφασιζουν οι ιδιοι κατοικοι της επαρχιας για τον τοπο τους,να κατεβαινουν και μερικες χιλιαδες ασχετοι που σαφως αλλοιωνουν το αποτελεσμα, και δεν εχουν καμια αποψη για την ζωη στην επαρχια?
Μην ξεχναμε οτι οι Βουλευτες, συνηθως εκπροσωπουν τα συμφεροντα του τοπου τους, και  κανουν σχετικες επερωτησεις στην Βουλη, ή να πρωτοστατουν σε σημαντικα γεγονοτα, βλ. διαμαρτυριες αγροτων στην Θεσσαλια κτλ.
Αυτο φαινεται ακομη πιο εντονα στις Δημοτικες Εκλογες. Γιατι δηλαδη να αποφασιζει ο καθε ασχετος που παει καθε Πασχα να φαει κοκορετσια  να ψηφιζει ποιος θα διαχειριστει τους πορους του Δημου Δομνιστας για παραδειγμα,  την στιγμη που ουτε ενα ευρω δεν εχει πληρωσει σε δημοτικα τελη?

Το βλεπω πιο δικαιο, εφοσον ζεις σε μια πολη, να αποφασιζεις γι αυτη την πολη, ή για αυτο τον Νομό.

Αλλωστε το που εχει γεννηθει ο καθενας δεν ειναι καθοριστικο, αλλα τυχαιο γεγονος. Η αδερφη μου για παραδειγμα γεννηθηκε προωρη απο σποντα στην Πατρα. Και εγω δεν εχω δικαιωμα να παω να ψηφισω στον τοπο καταγωγης του πατερα μου, στην Θρακη, αφου δεν θεωρω οτι ειμαι απο εκει, ουτε μπορω να ταυτιστω με τους μονιμους κατοικους εκει.

Ψηφιζουμε εκει που ζουμε και εκει που εχουμε τα συμφεροντα μας (δουλεια, περιουσια, σπιτι κτλ).

minoraki

Β' αθηνων-παλαιο φαληρο

pingo

Εγώ στην Πρώτη Σερρών :lol:  :lol:

183 Επισκέπτες, 0 Χρήστες