Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 484
  • Total: 484

sex- χμ ;

Ξεκίνησε από Nasia9, Σεπτεμβρίου 18, 2007, 10:42:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Γιατί μετά το σεξ,θέλω να κοιμάμαι; Δεν αντέχω να πω ούτε μία λέξη  ]

Pappas10

Παράθεση από: "Nasia9"Γιατί μετά το σεξ,θέλω να κοιμάμαι; Δεν αντέχω να πω ούτε μία λέξη  ]

Προφανώς αυτοί με τους οποίους κάνεις σεξ δεν έχουν και τίποτα ενδιαφέρον να πουν ή να κάνουν πέρα από το σεξ ώστε να σε κρατήσουν ξύπνια. Δοκίμασε να κάνεις έρωτα για αλλαγή. Το πριν και το μετά στον έρωτα είναι όλα τα λεφτά.

Εκτός κι αν έχεις τελείως αντρικό ορμονικό σύστημα και εγκρίνεις εκείνη την ορμόνη που εγκρίνει ο αρσενικός εγκέφαλος και κάνει τους άνδρες να νυστάζουν μετά την ερωτική πράξη.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Nasia9

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Nasia9"Γιατί μετά το σεξ,θέλω να κοιμάμαι; Δεν αντέχω να πω ούτε μία λέξη  ]

Προφανώς αυτοί με τους οποίους κάνεις σεξ δεν έχουν και τίποτα ενδιαφέρον να πουν ή να κάνουν πέρα από το σεξ ώστε να σε κρατήσουν ξύπνια. Δοκίμασε να κάνεις έρωτα για αλλαγή. Το πριν και το μετά στον έρωτα είναι όλα τα λεφτά.

Εκτός κι αν έχεις τελείως αντρικό ορμονικό σύστημα και εγκρίνεις εκείνη την ορμόνη που εγκρίνει ο αρσενικός εγκέφαλος και κάνει τους άνδρες να νυστάζουν μετά την ερωτική πράξη.

Καταρχήν σεξ....εννοώ έρωτα..(μερικοί το καταλαβαίνουν καλύτερα έτσι) έπειτα,δε κάνω έρωτα με πολλούς !  ]

Anonymous

ε καποια στιγμη πρεπει να κοιμηθουμε κιολας αφου γινομαστε αλοιφη.

Rakendytos

Τελικα ..αλλοι εχουν τ ονομα κι αλλοι εχουν την χαρη..
(που λεει και η γιαγια μου)

Anonymous

ρακ τι θελει να πει ο ποιητης? μηπως να σας ζητουσαμε  κ αλλο κ αλλο κ αλλο....μεχρι ποτε βρε αντεχετε?
 καλα θα ηταν βεβαια να ακουω μετα μεγαλα λογια.....χαχαχαχα....

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"
Παράθεση από: "Pappas10"

Καταρχήν σεξ....εννοώ έρωτα..(μερικοί το καταλαβαίνουν καλύτερα έτσι) έπειτα,δε κάνω έρωτα με πολλούς !  ]

se nio8o...kai emena  me pianei  nusta meta oute tsigaro den kano fandasou... :shock:

Rakendytos

Παράθεση από: "Mariana"ρακ τι θελει να πει ο ποιητης? μηπως να σας ζητουσαμε  κ αλλο κ αλλο κ αλλο....μεχρι ποτε βρε αντεχετε?

Ο ποιητης δεν ξερω τι θελει να πει.. εγω παντως εχω παρατηρησει πως η γυναικες κοιμουνται συχνοτερα και οχι οι αντρες μετα την συνουσια.. :D
Δεν λεω πως ειναι κανονας πιθανων να  να τις εξουθενωνω..
Ειμαι και παιδαρας..  8) φτου φτου

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "Mariana"ρακ τι θελει να πει ο ποιητης? μηπως να σας ζητουσαμε  κ αλλο κ αλλο κ αλλο....μεχρι ποτε βρε αντεχετε?

Ο ποιητης δεν ξερω τι θελει να πει.. εγω παντως εχω παρατηρησει πως η γυναικες κοιμουνται συχνοτερα και οχι οι αντρες μετα την συνουσια.. :D

παιδαρα, εχεις δικιο..

min xexnas oti oi gynaikes exoun pollous kai polaplous orgasmous...kai oso na nai kourazomaste perissotero...

kai an exoume kai mia agkalista meta kanoume nani-nani.. :D

Nasia9

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "Rakendytos"

παιδαρα, εχεις δικιο..

min xexnas oti oi gynaikes exoun pollous kai polaplous orgasmous...kai oso na nai kourazomaste perissotero...

kai an exoume kai mia agkalista meta kanoume nani-nani.. :D

Α μπράβο....αυτή η αγκαλίτσα είναι που με κοιμίζει  ]

lucretia

Ναι, η αγκαλιτσα ειναι που αποκοιμιζει την γυναικα...

Το οτι τρεχει σαν τον Βεγγο ολη μερα να προλαβει να παει στην δουλεια, και οταν γυρισει πρεπει να να σιδερωσει, να σκουπισει, να σφουγγαρισει, να βαλει πλυντηριο, να παει σουπερμαρκετ, να ετοιμασει το φαγητο για την επομενη μερα, μετα να παει κομμωτηριο και αισθητικο, γιατι εννοειται οτι ο κυριος ξενερωνει οταν εχει μια απεριποιητη γυναικα μπροστα του...

Δεν ειναι οι πολλαπλοι οργασμοι κουκλιτσα μου, οι πολλαπλοι ρολοι ειναι που σε εξαντλουν.

Δοξα τω Θεω, απο τους οργασμους μονο ενεργεια παιρνεις.

Pappas10

Παράθεση από: "lucretia"Ναι, η αγκαλιτσα ειναι που αποκοιμιζει την γυναικα...

Το οτι τρεχει σαν τον Βεγγο ολη μερα να προλαβει να παει στην δουλεια, και οταν γυρισει πρεπει να να σιδερωσει, να σκουπισει, να σφουγγαρισει, να βαλει πλυντηριο, να παει σουπερμαρκετ, να ετοιμασει το φαγητο για την επομενη μερα, μετα να παει κομμωτηριο και αισθητικο, γιατι εννοειται οτι ο κυριος ξενερωνει οταν εχει μια απεριποιητη γυναικα μπροστα του...

Δεν ειναι οι πολλαπλοι οργασμοι κουκλιτσα μου, οι πολλαπλοι ρολοι ειναι που σε εξαντλουν.

Δοξα τω Θεω, απο τους οργασμους μονο ενεργεια παιρνεις.

Λούκ,

Εντάξει ρε καμάρι δεν είναι όλες αδελφές και ξαδέλφες της Μαίρης Παναγιωταρά (που λέει και ο Λουκιανός).
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Nasia9

Rakendytos

αντε παλι η γνωστη αντιπαραθεση..
Εμεις κανουμε αυτα εσεις τα αλλα..
Προσωπικα γουσταρω που κοιματε πρωτη..
Μετα τις αγαπουλες τις αγκαλιτσες και τα συγκαματα θελω να πιω ενα ποτο με τον Ρακενδυτο να καπνισω ενα τσιγαρο..
Οταν ειμαι κοντα στην θαλασσα παω για κολυμπι και μετα κοιμαμαι..

lucretia

Δηλαδή, καμαρι, θες να με πεις, οτι ολες εκτος απο εμενα ειναι κορες πλουσιων και εχουν τις τρεις οικιακες βοηθους να τους κανουν ολες τις αγγαρειες, και αυτες το μονο που κανουν ολη μερα  ειναι να φαντασιωνονται τον σουπερ μπηχτη, και να προετοιμαζονται σωματικα και ψυχολογικα γι αυτο;

:roll:

Εμενα  παντως, καθε βραδυ τα βλεφαρα μου ειναι βαρια απο τις δεκα.

Να λετε παλι καλα που κοιμουνται αμεσως μετα και οχι κατα την διαρκεια.  :lol:

484 Επισκέπτες, 0 Χρήστες