Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 209
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 245
  • Total: 245

sex- χμ ;

Ξεκίνησε από Nasia9, Σεπτεμβρίου 18, 2007, 10:42:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

βασικά γουστάρεις τον ρακένδυτο,και όχι τη κοπελιά  ]

lucretia

Παράθεση από: "Rakendytos"αντε παλι η γνωστη αντιπαραθεση..
Εμεις κανουμε αυτα εσεις τα αλλα..
Προσωπικα γουσταρω που κοιματε πρωτη..
Μετα τις αγαπουλες τις αγκαλιτσες και τα συγκαματα θελω να πιω ενα ποτο με τον Ρακενδυτο να καπνισω ενα τσιγαρο..
Οταν ειμαι κοντα στην θαλασσα παω για κολυμπι και μετα κοιμαμαι..

Εγω δεν το βλεπω ως αντιπαραθεση ντηαρ.

Απολυτα θεμιτο και για τους δυο να κοιμουνται, να ροχαλιζουν και να ξεκουραζονται.

Ασε που ειναι εντελως προσωπικο το πως εκτονωνει ο καθενας την σεξουαλικη ενταση. Αλλος κοιμαται, αλλος καπνιζει, αλλος τρωει, αλλος θελει αγκαλιτσες, αλλη θελει να σηκωθει να δει τα email της...

Να σε πω, στην θαλασσα βουτας  και τον χειμωνα;

Μπρρρρρ!

Nasia9

Το σίγουρο είναι πως δε συμβαίνει μόνο σε εμένα,λοιπόν. Πάντως ο παππάς έχει δίκιο. Στις 10,οι 7 είναι αρχιτεμπέλαρες και το μυαλό τους το έχουν πάνω απ'το κεφάλι τους  ]

lucretia

Μια καλη λυση ειναι να κανεις σεξ  ( ή ερωτα, οπως θες πες το) τις πρωτες πρωινες ωρες. Εν αναγκη, βαλε ξυπνητηρι, κατα τις 5 το πρωι. Ο υπνος που θα κανεις απο τις 6 μεχρι τις 8 που θα ξυπνησεις θα ειναι ο πιο γλυκος! (ειδες που υπεννοησα οτι θα διαρκεσει και μια ωριτσα το σεξακι?  :lol:  )
Η κανεις σεξακι το πρωι, μολις ξυπνησεις, μετα πινεις αμεσως καφεδακι (σου το εχει φτιαξει το μωρο σου για να σε καλοπιασει) και την κανεις για την δουλεια τρεχοντας, γλιτωνεις και τα χρονοβορα γουτσουγουτσιασματα....

Νεξτ?

Nasia9

Απαπαπαπα,εγώ δε μπορώ το πρωί  ]

Rakendytos

Συμφωνω απολυτα με το πρωινο σεξ.. Ολη την νυχτα να κανω το κανω σαν κουνελι το πρωινο κατι με πιανει.. :D
Κανω καταδυσεις με στολη τον χειμωνα..και φυσικα δεν μπαινω στην διαδικασια για καταδυση μετα το σεξ.. μεχρι αρχες Νοεμβρη παντως η θαλασσα ειναι ζεστη..

Σαφως και αγαπω πανω απ ολους τον Ρακενδυτο Νασια.. 8)

Nasia9

Τώρα μη μου θυμίζετε τη θάλασσα,γιατί με τον κωλοαέρα που έχει,έχω σταματήσει εδώ και μία βδομάδα τα μπανάκια μου. άντε  ]

Pappas10

Λοιπόν,

1. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποια η Μαντάμ ντε Μπουβαρί για να ΜΗΝ είναι η Μαίρη Παναγιωταρά. Ο Βαθμός ημερήσιας κούρασης λόγω υποχρεώσεων διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα νομίζω. Από εκεί και πέρα, αν κοιμηθεί κατά τη διάρκεια τότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάνι κάτι στραβά ο άλλος...

2. Κάθε ώρα έχει την μαγεία της. Δεν νομίζω ότι ο έρωτας μπορεί να μπει σε καλούπι ωραρίου... χάνεται όλη η μαγεία.

3. Το πρωί πάντως χωρίς καφέ μου είναι λίγο δύσκολο είναι η αλήθεια...

4. ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

Σκεψου να χει η κυρια κανα κατοσταρικο μακιγιαζ στο προσωπο..
Αντε να την αγγιξεις..θα της κανεις κανα πενηνταρι ζημια.. :D

Τα απλα μας αρεσουν..μια μασκαρα, κανα μολυβι και τσαχπινια..
αντε και κανενα κονσιλερ μετα τα 30..

Ασε που αυτες οι κυριες μας τα κανουν τσουρεκια..
Τι χερια ειναι αυτα..??? σου φερα μια της Κλινικ για το προσωπο κι αυτη της Λιμολα για τα χερια.. Αυριο που θα ρθω θα σου κανω πιλινγκ..ξερεις τι καλα που θα νιωσεις..??? ΡΕ ΟΥΣΤ  :o

anzelina

Παράθεση από: "Rakendytos"Σκεψου να χει η κυρια κανα κατοσταρικο μακιγιαζ στο προσωπο..
Αντε να την αγγιξεις..θα της κανεις κανα πενηνταρι ζημια.. :D

Τα απλα μας αρεσουν..μια μασκαρα, κανα μολυβι και τσαχπινια..
αντε και κανενα κονσιλερ μετα τα 30..

Ασε που αυτες οι κυριες μας τα κανουν τσουρεκια..
Τι χερια ειναι αυτα..??? σου φερα μια της Κλινικ για το προσωπο κι αυτη της Λιμολα για τα χερια.. Αυριο που θα ρθω θα σου κανω πιλινγκ..ξερεις τι καλα που θα νιωσεις..??? ΡΕ ΟΥΣΤ  :o

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:
την αποτριχωση να αποφεύγεις.....

Sotis

εσυ  θες..αγκαλιτσα...μωρακι... :wink:  :wink:

Nasia9

Sotis

Παράθεση από: "Nasia9"
Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "Mariana"ρακ τι θελει να πει ο ποιητης? μηπως να σας ζητουσαμε  κ αλλο κ αλλο κ αλλο....μεχρι ποτε βρε αντεχετε?
 καλα θα ηταν βεβαια να ακουω μετα μεγαλα λογια.....χαχαχαχα....

Ο ποιητης δεν ξερω τι θελει να πει.. εγω παντως εχω παρατηρησει πως η γυναικες κοιμουνται συχνοτερα και οχι οι αντρες μετα την συνουσια.. :D
Δεν λεω πως ειναι κανονας πιθανων να  να τις εξουθενωνω..
Ειμαι και παιδαρας..  8) φτου φτου

παιδαρα, εχεις δικιο..

min xexnas oti oi gynaikes exoun pollous kai polaplous orgasmous...kai oso na nai kourazomaste perissotero...

kai an exoume kai mia agkalista meta kanoume nani-nani.. :D

Α μπράβο....αυτή η αγκαλίτσα είναι που με κοιμίζει  ]

θελω  και  εγω....

Enia

την ίδια που κοιμίζει την Νάσια?  :shock:

:P

Sotis

Παράθεση από: "Enia"την ίδια που κοιμίζει την Νάσια?  :shock:

:P

εγω..θελω...μονο  απο  το  μωρακι  μου  αγκαλιτσα...  :D  :D  :D

245 Επισκέπτες, 0 Χρήστες