Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 527
  • Total: 527

Τι ζηταει ενας ανδρας..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Σεπτεμβρίου 19, 2007, 03:12:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.

Στο λύκειο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.

Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.

Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.

Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα.

Τώρα είμαι πιο ώριμος, κάπου στα σαράντα και πιο σοφός, ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά.

anzelina

:shock:  :shock:  :shock:

:scratch:  :scratch:  :scratch:

:velo:  :velo:  :velo:

minoraki

Παράθεση από: "Rakendytos"
Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα.

Τώρα είμαι πιο ώριμος, κάπου στα σαράντα και πιο σοφός, ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά.

φιλτατε ρακ....καλα κανεις και ψαχνεις στα σαραντα σου αυτο που ψαχνεις.....αλλά ξερεις κατι???? δεν ειμαστε ολες οι γυναικες το ιδιο....οπως επισης δεν ειναι αναλογα και ολοι οι αντρες ιδιοι.....μην τα ισοπεδωνουμε ολα.....
φιλικωτατα παντοτε..... ]

Jezebell

Ρακ τωρα που σου τα πηραν ολα η ξανθια με τα μεγαλα β...α δεν προκειται να σε κοιταξει!!

--AIXMHROS--

enas antras den prepei na zhtaei oti den parexei :!:

alla mporei k na lew malakies...

minoraki

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"enas antras den prepei na zhtaei oti den parexei :!:

]

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "--AIXMHROS--"enas antras den prepei na zhtaei oti den parexei :!:

]

den bazw mpiiiiiiiiip gt isws einai k ta moutra mou
mesa se autous pou zhtoun pragmata pou den parexoun :oops:

Athinoula

rake oloi lete oti zhtate mia kopela pou na pataei gera sta podia ths...den einai ali8ia omos ...uparxoun toses kales kopeles kai eseis koitate autes pou  8elete xoris na einai kala koritisia kai thn patate...kala na pa8ete kai alli fora na koitatai me thn logiki kai oxi me to pia foraei to pio kondo minaki.. :wink:

Rakendytos

Οχι ρε παιδια..δεν ειμαι ακομα σαραντα.. :D
θελω τρια τεσσερα χρονια.. Για την ωριμοτητα θελω παραπανω! :P
Το κειμενο το ελαβα σε μεηλ μου αρεσε και το ανεβασα
Δεν απεχει πολυ απο τις αποψεις μου..
Οσο για την Ξανθια γουσταρω που με ψαχνει εκεινη δεν την ψαχνω.. Με τρελενει αυτο.. 8)

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"Οχι ρε παιδια..δεν ειμαι ακομα σαραντα.. :D
θελω τρια τεσσερα χρονια.. Για την ωριμοτητα θελω παραπανω! :P
Το κειμενο το ελαβα σε μεηλ μου αρεσε και το ανεβασα
Δεν απεχει πολυ απο τις αποψεις μου..
Οσο για την Ξανθια γουσταρω που με ψαχνει εκεινη δεν την ψαχνω.. Με τρελενει αυτο.. 8)

nai rak 8a se enoxlouse diladi na eixes mia xan8ia me plousia prosonda e??? xaxaxaxaxa den nomizo...i kalhteri sas einai andres ts ts :roll:

Rakendytos

Λιλα Λιλα αυτο ειπα.. με την διαφορα πως μ εξιταρει να με ψαχνει εκεινη..
Αχχ.. :drunken:

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"Λιλα Λιλα αυτο ειπα.. με την διαφορα πως μ εξιταρει να με ψαχνει εκεινη..
Αχχ.. :drunken:

parakaliste oles oi xan8es , dhmetres, galanomates , me plousia stu8oi na prosel8ete pros ton rak.... :D ...einai kalo paidi!

Pappas10

Παράθεση από: "lila"rake oloi lete oti zhtate mia kopela pou na pataei gera sta podia ths...den einai ali8ia omos ...uparxoun toses kales kopeles kai eseis koitate autes pou  8elete xoris na einai kala koritisia kai thn patate...kala na pa8ete kai alli fora na koitatai me thn logiki kai oxi me to pia foraei to pio kondo minaki.. :wink:

Δεν τις μπορώ αυτές τις γενικεύσεις...ο καθένας έχει τα κριτήρια του βρε Λίλα. Μη μπούμε τώρα στην κριτική των κριτηρίων για άνδρες και γυναίκες γιατί δεν παίρνει κανέναν.

Όπως λένε κι οι αγγλόφωνοι "it takes two to tango"...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Athinoula

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "lila"rake oloi lete oti zhtate mia kopela pou na pataei gera sta podia ths...den einai ali8ia omos ...uparxoun toses kales kopeles kai eseis koitate autes pou  8elete xoris na einai kala koritisia kai thn patate...kala na pa8ete kai alli fora na koitatai me thn logiki kai oxi me to pia foraei to pio kondo minaki.. :wink:

Δεν τις μπορώ αυτές τις γενικεύσεις...ο καθένας έχει τα κριτήρια του βρε Λίλα. Μη μπούμε τώρα στην κριτική των κριτηρίων για άνδρες και γυναίκες γιατί δεν παίρνει κανέναν.

Όπως λένε κι οι αγγλόφωνοι "it takes two to tango"...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα

mixalh min me foundoneis tora ..ase ton rak na apandisei...aman mia plakitsa kano kai oloi 8imonete den xanamilao :roll:

OLYMPIAKOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Pappas10

1ον. Δεν είμαι φουφού να σε φουντώσω.

2ον. Όταν κάνεις πλάκα και δεν μιλάς σοβαρά να βάζεις στο τέλος  :P

3ον. Δηλαδή πειράζει που απάντησα κι εγώ; Με συγχωρείς δεν θα το ξανακάνω.

4ον. Ποιοί όλοι; Ένας είμαι και δεν θέλω να σε φάω....  :P  :P  :P  :P

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

527 Επισκέπτες, 0 Χρήστες