Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 754
  • Total: 755
  • Leon

5 ΜΗΝΕΣ..ΜΑΖΙ...ΜΩΡΟ..ΜΟΥ..

Ξεκίνησε από Sotis, Οκτωβρίου 09, 2007, 12:05:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Νασια ηρεμησε :D  την Λιλα την λατρευω και ειναι ολη μου η ζωη..γι αυτην το εγραψα.. :wink:

λιλακι :hug2: μωρο μου γλυκο!

Nasia9

καλά ρε δε στη τρώμε...αμέσως να τσιμπήσετε  8)  8)  8)

voliwtisa

Παράθεση από: "Sotis"Νασια ηρεμησε :D  την Λιλα την λατρευω και ειναι ολη μου η ζωη..γι αυτην το εγραψα.. :wink:

Τρελό έρωτα...παθιασμένο βλέπω :oops:  :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"καλά ρε δε στη τρώμε...αμέσως να τσιμπήσετε  8)  8)  8)

tsibimenos htan apo prin...ax to mwro mou!...

:oops:

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"
Παράθεση από: "Sotis"Νασια ηρεμησε :D  την Λιλα την λατρευω και ειναι ολη μου η ζωη..γι αυτην το εγραψα.. :wink:

Τρελό έρωτα...παθιασμένο βλέπω :oops:  :lol:

nai ..nai... :oops:

voliwtisa

Να σου πω λιλάκι μη τον πολυζορίζεις όμως γιατί είναι και σε κρίσιμη ηλικία  :P

Enia

:shock: γρήγορα, μια σακούλα, μια λεκάνη, ένα κάτι...! θα ξεράσω από τόση γλύκα...!  :P

:lol:

α ρε σότι, μόνο οι πρώην κουμπάρες σου είναι πιστές...  :lol:

(πες κι εσύ σε παρακαλώ πως είναι τυχαίο που την καλή σου την λένε Λίλα... δεν θα το αντέξω να σου έχω δημιουργήσει τέτοιο απωθημένο!!! :24: )

voliwtisa

Enia

α, παρντόν, δεν ήξερα ότι εσείς το κρατάτε ακόμα το έθιμο :P  :lol:

και οι νυν λοιπόν...  8)

voliwtisa

Εννοείται...

Γαμπρό εύκολα βρίσκεις...κουμπάρο όμως; :lol:

samorc

χαχαχα..μα να τα ξεκαθαριζεις αυτα τα πραγματα.>!!....χαχαχαχαχα

ευχομαι να εισαστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι οπως τωρα..

Enia

Παράθεση από: "voliwtisa"Γαμπρό εύκολα βρίσκεις...κουμπάρο όμως; :lol:

έτσι, έτσι... κράτα καβάτζα να σου βρίσκεται για μια ώρα ανάγκης!  :lol:
εγώ το έχω πει, αν υπάρχουν ο κουμπάρος και οι βέρες ο γαμπρός βρίσκεται!  :lol:

(δεν ήθελα να το πω στον Λευτέρη μην τον πληγώσω, αλλά εγώ είχα από χρόνια τώρα βρει τον κουμπάρο μου!)  :wink:  :lol:

ΥΓ: αν δεν έχεις διαλέξει ακόμα βέρες (και στέφανα) φώναξε να βοηθήσω!  :wink:  8)

voliwtisa

Εννοείται ότι θα πάρω άποψη  :D

Για πες τι "φοριέται" για φθινόπωρο/χειμώνα 2008;
 :lol:

Enia

Γιατί, μήπως σκοπεύεις από άνοιξη/καλοκαίρι 2009 να την βγάλεις?!  :P  :lol:

Δεν έχει μόδα η βέρα (και το κόσμημα γενικά). Υπάρχουν καινούρια πράγματα στο χώρο, αλλά ποτέ κάτι παλιό δεν μπορεί να θεωρηθεί ξεπερασμένο.

Η καλύτερη 'τάση' στις βέρες -για μένα- είναι που κυκλοφορούν πολύ πλέον και τα λευκά μέταλλα (be it λευκός χρυσός ή πλατίνα).

Η κλασσική απλή σκέτη βέρα είναι αιώνιο διαχρονικό σύμβολο. (1ον δεν θα την βαρεθείς και δεν θα το μετανοιώσεις ποτέ, και 2ον μπορεί να μεγαλώσει χωρίς κανένα πρόβλημα). Αν επιλέξουμε ένα τόσο απλό σχέδιο η βαρύτητα πέφτει στην ποιότητα κατασκευής - και στα καράτια. Must το comfort fit (δηλαδή η στρογγυλεμένη εσωτερική μεριά). Όλες οι ίσιες απορρίπτονται γιατί με τον καιρό ενοχλούν το δάχτυλο.

Εναλλακτικά, υπάρχουν άπειρα σχέδια - περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μια χειροποίητη βέρα με ανάγλυφη επιφάνεια και χάραγμα στο χέρι είναι μια μοναδική επιλογή.
Η δική μου προσωπική επιλογή όμως είναι στις βέρες με ιδιαίτερο συμβολισμό. Παραδείγματος χάριν... μια βέρα που θα αλλάζει με το χρόνο και θα κουβαλάει τα σημάδια της κοινής ζωής... 8) Και δεν λέω άλλα, γιατί θα προδώσω πολλά μυστικά του εππαγγέλματος.  :lol: Όποιος θέλει περισσότερα ας έρθει να τα πούμε κατ'ιδίαν... :wink:  :D

CINDY

754 Επισκέπτες, 1 Χρήστης