Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 306
  • Total: 307
  • Leon

5 ΜΗΝΕΣ..ΜΑΖΙ...ΜΩΡΟ..ΜΟΥ..

Ξεκίνησε από Sotis, Οκτωβρίου 09, 2007, 12:05:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

voliwtisa

Παράθεση από: "Enia"Γιατί, μήπως σκοπεύεις από άνοιξη/καλοκαίρι 2009 να την βγάλεις?!  :P  :lol:

Δεν έχει μόδα η βέρα (και το κόσμημα γενικά). Υπάρχουν καινούρια πράγματα στο χώρο, αλλά ποτέ κάτι παλιό δεν μπορεί να θεωρηθεί ξεπερασμένο.

Η καλύτερη 'τάση' στις βέρες -για μένα- είναι που κυκλοφορούν πολύ πλέον και τα λευκά μέταλλα (be it λευκός χρυσός ή πλατίνα).

Η κλασσική απλή σκέτη βέρα είναι αιώνιο διαχρονικό σύμβολο. (1ον δεν θα την βαρεθείς και δεν θα το μετανοιώσεις ποτέ, και 2ον μπορεί να μεγαλώσει χωρίς κανένα πρόβλημα). Αν επιλέξουμε ένα τόσο απλό σχέδιο η βαρύτητα πέφτει στην ποιότητα κατασκευής - και στα καράτια. Must το comfort fit (δηλαδή η στρογγυλεμένη εσωτερική μεριά). Όλες οι ίσιες απορρίπτονται γιατί με τον καιρό ενοχλούν το δάχτυλο.

Εναλλακτικά, υπάρχουν άπειρα σχέδια - περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μια χειροποίητη βέρα με ανάγλυφη επιφάνεια και χάραγμα στο χέρι είναι μια μοναδική επιλογή.
Η δική μου προσωπική επιλογή όμως είναι στις βέρες με ιδιαίτερο συμβολισμό. Παραδείγματος χάριν... μια βέρα που θα αλλάζει με το χρόνο και θα κουβαλάει τα σημάδια της κοινής ζωής... 8) Και δεν λέω άλλα, γιατί θα προδώσω πολλά μυστικά του εππαγγέλματος.  :lol: Όποιος θέλει περισσότερα ας έρθει να τα πούμε κατ'ιδίαν... :wink:  :D

Φαντάζομαι ότι θα πρέπει κάτι που να μου ταιριάζει απόλυτα γιατί βαριέμαι εύκολα  :roll: Δε μπορώ να φανταστώ να φοράω το ίδιο δαχτυλίδι συνέχεια...Οπότε δυο τρεις για κάθε εποχή είναι μια χαρά φαντάζομαι  :wink:

Athinoula

voliwtissa:

Φαντάζομαι ότι θα πρέπει κάτι που να μου ταιριάζει απόλυτα γιατί βαριέμαι εύκολα  :roll: Δε μπορώ να φανταστώ να φοράω το ίδιο δαχτυλίδι συνέχεια...Οπότε δυο τρεις για κάθε εποχή είναι μια χαρά φαντάζομαι ..

ego pali filenada 8a sou protina na pareis mia kopsi opos eixa parei ego...

xronatos xrisou klassiki oxi xondri omos..eipame :roll: kai na exei kopsimata outo soste na gializei poli poli... :wink:

etsi kai allios enas mesos gamos grataei 8 xronia 8a thn allaxeis sto deftero sou gamo :wink:

voliwtisa

Καλά και πολλά χρόνια είπες...Σιγά να μην με αντέξει τόσο  :roll:  :P

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Καλά και πολλά χρόνια είπες...Σιγά να μην με αντέξει τόσο  :roll:  :P

e 2 xronia sxeseis kai 3 gamou? sta 5 einai kala??

:roll:

voliwtisa

Μη  με χωρίσει στη σχέση φοβάμαι  :roll:  :P

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Μη  με χωρίσει στη σχέση φοβάμαι  :roll:  :P

sto mhna 8es na se pandreftei?? :24:

voliwtisa

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Χλωμό ε; :roll:  :P

zwgrafizeis lemeeeeeeeeeeeeeeeeeee :24:

voliwtisa

Βρε κάτσε εγώ να παραγγείλω τις βέρες να είμαι καλυμένη και βλέπουμε  :D

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Βρε κάτσε εγώ να παραγγείλω τις βέρες να είμαι καλυμένη και βλέπουμε  :D

h bulgari exei kati foveres!

sto deftero gamo mou apo kei 8a paroume :wink:

voliwtisa

Ναι έχω δει κάτι σχέδια  :roll:

αλλά τις θεωρώ πολύ "βαριά" κομμάτια

κρίμα τα λεφτά μωρέ θα είναι αφού θα χωρίσουμε γρήγορα...

Κάτι φθηνό και πρακτικό  :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Ναι έχω δει κάτι σχέδια  :roll:

αλλά τις θεωρώ πολύ "βαριά" κομμάτια

κρίμα τα λεφτά μωρέ θα είναι αφού θα χωρίσουμε γρήγορα...

Κάτι φθηνό και πρακτικό  :lol:

exei kai kati leptokamomenes...ax to oneiro mou alla akrives mwre! :D

voliwtisa

Ρε φιλενάδα μη μου στεναχωριέσαι...Παντρεύομαι και μετά στις δίνω  :D

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Ρε φιλενάδα μη μου στεναχωριέσαι...Παντρεύομαι και μετά στις δίνω  :D

:24:  :24:  :24:

se xriso xroma e...den me paei to leukoxriso! :roll:

voliwtisa

Ε στο χρώμα θα τα χαλάσουμε τώρα;;;;

Εδώ κάνουμε γάμο χωρίς να έχουμε βρει γαμπρό  :lol:

306 Επισκέπτες, 1 Χρήστης