Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 481
  • Total: 481

ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Ξεκίνησε από Kastoras, Οκτωβρίου 10, 2007, 12:41:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

[size=18]Θα υιοθετουσατε ενα παιδακι με ειδικες αναγκες?
Νομίζετε οτι είστε ικανοί να προχωρήσετε σε μια τετοια πραξη?
[/size]

Enia

Πολύ δύσκολο θέμα βάζεις...

Οι θετοί γονείς έχουν την πολυτέλεια να διαλέξουν το παιδί τους...

Αν σου στείλει ο Θεός ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες είναι εντελώς διαφορετικό. Εκεί βάζεις το κεφάλι κάτω, παίρνεις μια βαθιά ανάσα και του αφιερώνεις τη ζωή σου... Αυτό τουλάχιστον νομίζω (ελπίζω) ότι θα έκανα εγώ.

Βέβαια, επειδή αυτό το 'Α.μ.Ε.Α.' καλύπτει απίστευτα μεγάλη γκάμα, ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες ατόμων με ειδικές ανάγκες που -άντε με κατάλληλη εκπαίδευση και κάποια υποβοηθήματα- μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό, και πιστεύω πως όλοι μας θα έπρεπε να τους συμπεριφερόμαστε όπως σε κάθε αρτιμελή άνθρωπο.
Η δύσκολη περίπτωση είναι για εκείνους που χρειάζονται συνεχώς την παρουσία κάποιου δίπλα τους.
Μου φαίνεται ότι η μόνη περίπτωση που κάποιος θα διάλεγε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, είναι εφόσον το είχε ήδη γνωρίσει από το περιβάλλον του και ήξερε με σιγουριά ότι μπορεί να του προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Σίγουρα κάθε παιδί είναι δέσμευση και σίγουρα κάθε παιδί έχει ανάγκες - ας μην υποτιμάμε τις οικονομικές. Θα πρέπει λοιπόν να μετρήσουμε τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιδιού κατά περίπτωση.

Athinoula

Παράθεση από: "Kastoras"[size=18]Θα υιοθετουσατε ενα παιδακι με ειδικες αναγκες?
[/size]

na uo8etiso ena paidaki me idikes anagkes?...

dystuxos den 8a to ekana .

esu loukoumaki 8a to andexes na to kaneis?

Taurina

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...
ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ...ΟΠΟΤΕ....????

Athinoula

Παράθεση από: "TAYRINA"ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...
ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ...ΟΠΟΤΕ....????

fisika kai 8a borouses vre liaki kai o ka8enas mas omos...den xero vre paidia ego eimai toso euais8hth pou klaio me to paramikro an eixa kati tetoio kai sthn oikogeneia mou dne 8a to andexa...8a pe8ena

Kastoras

Εβαλα αυτο το ζητημα για να ξεκολησουμε επιτελους απο τα γνωστα περι ανεμων και υδατων και για να τεσταρουμε τις αποψεις μας... η ακομη και την δυναμη μας..

kuria

απ' εξω απ' το χορο πολλα τραγουδια λεμε... αν δεν το ζησεις δεν εισαι σε θεση να πεις ή να τεσταρεις οτιδηποτε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Taurina

Παράθεση από: "kuria"απ' εξω απ' το χορο πολλα τραγουδια λεμε... αν δεν το ζησεις δεν εισαι σε θεση να πεις ή να τεσταρεις οτιδηποτε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.......ΘΑ ΕΧΩ ΧΟΡΕΨΕΙ......!!!!!!!!!!

Anonymous

Παράθεση από: "Kastoras"[size=18]Θα υιοθετουσατε ενα παιδακι με ειδικες αναγκες?
[/size]
Εσυ τι είσαι που θέτεις το κόσμο σε τέτοια δοκιμασία? Για δε λες για σένα πρώτα να σου απαντήσουμε

Anonymous

Παράθεση από: "Kastoras"Εβαλα αυτο το ζητημα για να ξεκολησουμε επιτελους απο τα γνωστα περι ανεμων και υδατων και για να τεσταρουμε τις αποψεις μας... η ακομη και την δυναμη μας..

Νομιζω καποιες πονεμενες μανες και καποια παιδακια διαβαζουν αυτο κ πληγωνονται. Καλύτερα λέω εγώ κάνε το καλο κ ριξτο στο γυαλό....αντί να κανεις τεστ.....πάνω στον ανθρωπινο πόνο

Anonymous

Παράθεση από: "lila"
[/size]

na uo8etiso ena paidaki me idikes anagkes?...

dystuxos den 8a to ekana .

esu loukoumaki 8a to andexes na to kaneis?

Λουκουμάκης είναι?

Taurina

Παράθεση από: "eyanthia"
Παράθεση από: "Kastoras"Εβαλα αυτο το ζητημα για να ξεκολησουμε επιτελους απο τα γνωστα περι ανεμων και υδατων και για να τεσταρουμε τις αποψεις μας... η ακομη και την δυναμη μας..

Νομιζω καποιες πονεμενες μανες και καποια παιδακια διαβαζουν αυτο κ πληγωνονται. Καλύτερα λέω εγώ κάνε το καλο κ ριξτο στο γυαλό....αντί να κανεις τεστ.....πάνω στον ανθρωπινο πόνο

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΟΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ  ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ...

Taurina

Παράθεση από: "eyanthia"

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΟΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ  ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ...

Athinoula

lia kalhmera filenada mari giati ta grafeis dipla???  :roll:

mas leipeis.... :roll:

Kastoras

[size=24]Eyanthia[/size] [size=18]τα παιδακια που καθονται και παιζουν με το φορουμ και τα τσατ η δεν ειναι παιδακια η ειναι παιδακια με λαθος γονιους....
Οσον αφορα για το αλλο που ειπες απο ποτε το ιντερνετ ειναι αποκλειστικος χωρος ανταλλαγης μονο σεξιστικων μηνυματων ??[/size]

481 Επισκέπτες, 0 Χρήστες