Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 228
  • Total: 228

Ομαδικά Παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των πολύπριζων)

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 11, 2007, 02:30:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Παράθεση από: "κώστας"ψιτ...αν δεις προκοπή..σφύρα το και προς τα 'δω...είμαι έτοιμος για βάπτιση...το..."ξεφλουδισμένο αγγουράκι"...πώς σου φαίνεται;

καλο ακουγεται..ρε συ παλι στην κοντρα θα μαστε???

κώστας

Εμ, αφού εγώ είμαι παραδοσιακός κι εσύ..."προοδευτικός"  ]
eLe

Rakendytos

χμ..μου την ειπε..
πρεπει να γινω παραδοσιακος..
χειροποιητος απο χαρουπια.. :roll:
 :28:

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... Φυσικά και δεν είναι δεδομένο ότι όλοι έχουν χρησιμοποιήσει βοηθήματα (Αθηνά), και ούτε είναι απαραίτητα για μια υγιή σχέση, αλλά κι από την άλλη (κερκυραία) τα 'βοηθήματα' -λάθος λέξη, αλλά τεσπα- μπορεί να ενταχθούν στο ερωτικό παιχνίδι, και δεν είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά... ίσα ίσα...  :P

sosta ta les...safos kai den einai digma :D

Anonymous

για δες δες.....που τα βοηθηματα (δονητες) θα αντικαταστησουν κ τους αντρες σε λιγο....κ αυτοι μονο θα κοιτανε.

:roll: τα ματια μου τα τσακιρικα...

κώστας

Η λογική του super market]αφθονία[/u] (γιατί να είμαστε οι δυο μας όταν μπορούμε να είμαστε οι τέσσερις μας οι έξι μας...κ.ο.κ.)
καταναλωτισμός (λίγα χρειάζομαι πολλά παίρνω)
ταχύτητα (ο δονητής είναι "έτοιμος" στις...σωστές διαστάσεις. Αντίστοιχα οι...φουσκωτές "κούκλες"...τα έχουν όλα ήδη "ανοιχτά")
...μοναξιά (όσοι περισσότεροι τόσο δυσδιάκριτη γίνεται)
eLe

heinrich

μην το μπαχαλέυουμε

υπάρχει τόπικ σχετικά με τα σεξουαλικά βοηθήματα  και υποκατάστατα

Enia

Παράθεση από: "kerkiraia"για δες δες.....που τα βοηθηματα (δονητες) θα αντικαταστησουν κ τους αντρες σε λιγο....κ αυτοι μονο θα κοιτανε.

δεν είπαμε αυτό βρε κοπελιά! αν ήταν έτσι, τότε οι παλάμες έχουν αντικαταστήσει από καταβολής κόσμου τις γυναίκες!  :P  :lol:

αχ, λυπάμαι αν δεν το πιαν'ς γιατί δε μπορώ να στο ζωγραφίσω εδώ...  :P  :lol: επιφυλάσσομαι για καμμιά συνάντηση αν σε φέρει ο δρόμος σου προς αθήνα!  :wink:  :lol:

heinrich

Παράθεση από: "kerkiraia"για δες δες.....που τα βοηθηματα (δονητες) θα αντικαταστησουν κ τους αντρες σε λιγο....κ αυτοι μονο θα κοιτανε.
:roll: τα ματια μου τα τσακιρικα...

αυτό δεν είναι σετάκι?

Athinoula

den apando..eimai uperanooooooooooooooooo

:roll:

min baxalevete to topic ama pia :roll:

Athinoula

tora pou to xanaskeftomai..mipos na vgo apo to forum dne grafeis kai kaneis figane oloi..kai emeina moni san to lemoni :shock:

au revoir!

Anonymous

καλα καλα δεν ειναι αναγκη να δεχτω οτι ο δονητης...δειχνει οτι ολα πανε καλα.....το χωριο μου εχει μεινει πισω ..... .

η παλαμη που κολλαει δεν το πιασα...αλλα κατι παραπανω θα ξερετε εσεις .

καλημερα κοπελια.!!....αλλα ειμαι κατα ολων των βοηθηματων, απλα γιατι πιστευω οτι δεν χρειαζονται οταν ολα δουλευουν καλα.

heinrich

από την άλλη μεριά, εγώ προσωπικά, δεν είμαι εναντίον των βοηθημάτων.
Και είναι ανθρώπινο. Εχω δει την κοπέλα μου να κουράζεται. Να μην μπορεί να αποδώσει. Είναι, βλέπεις. και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Αν όλη την ημέρα είναι μέσα στο αγχος πως να αποδώσει αυτό που πρέπει να αποδώσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή? Ετσι και γω της λέω: «αφού κουράζεσαι, το βλέπω. Δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε το χέρι σου. Να φωνάξω μια κοπελιά να βάλει ένα χεράκι? Να σε βοηθάει? Να ρχεται 3 φορές την εβδομάδα?»

heinrich

Παράθεση από: "Athinoula"tora pou to xanaskeftomai..mipos na vgo apo to forum dne grafeis kai kaneis figane oloi..kai emeina moni san to lemoni :shock:
au revoir!

Για αυτό ακριβώς τον λόγο ανέβασα το τόπικ με τα βοηθήματα και τα υποκατάστατα

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Athinoula"tora pou to xanaskeftomai..mipos na vgo apo to forum dne grafeis kai kaneis figane oloi..kai emeina moni san to lemoni :shock:
au revoir!

Για αυτό ακριβώς τον λόγο ανέβασα το τόπικ με τα βοηθήματα και τα υποκατάστατα

:24: e oxi vre paidi mou eipame..boh8hmata...alla na eisia kai me kapion allios ti moni san to lemoni den leei :cry:

228 Επισκέπτες, 0 Χρήστες