Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 594
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

plastiki..

Ξεκίνησε από Athinoula, Οκτωβρίου 16, 2007, 01:02:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

ti gnomi exete ??

an kanate pou 8a kanate???

:D

heinrich

αν έκανα θα της έκανα

heinrich

και όχι σε εκείνον που πήγε και ο Φλωρινώτης

Athinoula

ego paidia den xero an 8a ekana...
(gia 8ema omorfia diladi) to vrisko ligo kapos..

tora 8a mou peis oi plastikes einai xeperasmenes ..botox 8a kanate? exete kanei?

gia iatrikous logous fisika kai 8a ekana..alimono..

κώστας

eLe

cuba

se ola ta merh toy somatos mboroume na kanoume plastikh. sto prosopo, sto soma mas, mboroyme na pros8esoume malia sto kefali alla den mboroyme na kanoyme plastikh sta matia mas. o tropos pou koitame den allazei pote oso kai an pernaei h hlikia mas!!!!!!

kodikas

Γεμάτη λανθάνοντες πειρασμούς η παλιοζωή..
Ένα ατέρμονο παιχνίδι επιβεβαίωσης..

Baby..

Η ποικιλία του καθημερινού σου με εξτασιάζει..
Το κορμί σου που ανάβει πυρκαγιά στις αισθήσεις..
Που εξουσιάζει τις φαντασιώσεις μου..
Το ιδρωμένο.. το σφριγηλό..

Με κυριεύεις, με εξουσιάζεις, με καταλύεις, με παρασύρεις με την φυσικότητά σου.
Με στέλνεις με το άρωμα του καυτού σου ιδρώτα.

Σου παραδίδομαι..
Σ ακολουθώ στον παράδεισο, στην κόλαση κι όπου αλλού σου κάνει κέφι
μαγνητισμένος από το φυσικό σου κορμί.
Αυτό το κορμί που αγαπάς, που φροντίζεις, που περιποιείσαι, που γυμνάζεις.

ΟΧΙ το πλαστικό, το σιλικονούχο, το σε χειρουργικά κρεβάτια κατασκευασμένο.
Το «θεϊκό» θα το προσπεράσω. Θα το αφήσω για τον επόμενο.
Αυτόν που αναζητά τρόπαια.

Εγώ θέλω εσένα.
Με τις όποιες ατέλειές σου.
Λίγο πιο κοντή από το ιδανικό, λίγο πιο παχουλή από το μοντελάτο, περισσότερο ήρεμη, πολύ περισσότερο φυσική.

Απείρως ομορφότερη..

Κι οποιανού δεν του αρέσεις..
στο λαιμό να του κάτσει..

Rakendytos

Αν το αποφασισεται εμπορευομαι εμφυτευματα κολαγονου..
θα σας κανω καλη τιμη..
απο 1300ευρα μεχρι 9000.
Αναλογα το εμφυτευμα.. (αλογο/γουρουνι)

[size=18]ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ..ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙΙΙ[/size]

Athinoula

ego ti lete na prepi na allaxo???

:roll:

zarkvilion

Παράθεση από: "lila"ego ti lete na prepi na allaxo???

AVATAR! Είναι το πιο ξενέρωτο που έχεις διαλέξει ever καλή μου!  ]

Athinoula

Παράθεση από: "zarkvilion"
Παράθεση από: "lila"ego ti lete na prepi na allaxo???

AVATAR! Είναι το πιο ξενέρωτο που έχεις διαλέξει ever καλή μου!  ]

ali8ia kai mou legane na minvazo xekola gi auto eipa na valo kati romandikouli..to allazo amesa :wink:

Athinoula

gohssa

Έχω κάνει πλαστική στην μύτη, για λόγους υγείας, φυσικά!! Ήμουνα ένα μήνα πρησμένη και με μαύρα μάτια, σαν να έχω φάει μπουνιές. Κοιμόμουν με νάρθηκα στην μύτη και δεν έπρεπε να με πλησιάζει κάνεις, μήπως και άθελα του με χτύπησει. Ήμουν απομωνομένη από τους πάντες!! Δεν ήταν ότι ευχάριστο αυτό. Βέβαια το αποτέλεσμα με αντάμειψε και επιτέλους μπορώ να αναπνέω φυσιολόγικα και να μην πάσχω απο ημικράνιες.

Πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μοναδικοί και αξιαγάπητοι άσχετα από την εξωτερική μας εμφάνιση. Είμαστε πλασμένοι  μοναδικά ο καθένας μας. Η ομορφιά πηγάζει από τον χαρακτήρα μας και την αύρα μας. Το να αλλάζεις κάτι πάνω σου σημαίνει ότι, πρώτον και σημαντικότερο,δεν τάχεις καλά με τον εαυτό σου και δεύτερο θες να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι....μερικές φορές ψεύτικο και άλλωτε τέρας.Οι πολλές πλαστικές επαμβάσεις παραμορφώνουν την εμφάνιση και έχουν φοβερές επιπτώσεις στην υγεία. Γνώμη μου είναι να κάνεις πλάστικη μόνο όταν πρόκυται για λόγους υγείας, αλλά για θέμα αίσθητικης και καλοπισμού, ειδικά εμείς οι γυναίκες, ας σκεφτούμαι τις επιπτώσεις που συνεπάγεται μια τέτοια επέμβαση.  :D

Nasia9

Πρέπει να δεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. Ας  βελτιώσουμε άλλα πράγματα,και ας αφήσουμε στην άκρη τα πλαστικά. Οι ανασφαλείς και οι κομπλεξικοί καταφεύγουν,σε αυτά. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα,απ'τη μεγάλη μύτη ή το πεσμένο στήθος  ]

gohssa

Παράθεση από: "Nasia9"Πρέπει να δεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. Ας  βελτιώσουμε άλλα πράγματα,και ας αφήσουμε στην άκρη τα πλαστικά. Οι ανασφαλείς και οι κομπλεξικοί καταφεύγουν,σε αυτά. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα,απ'τη μεγάλη μύτη ή το πεσμένο στήθος  ]

Ας φροντίσουμε να ομορφύνουμε τον ψυχικό μας κόσμο με το να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι........ :thumleft:

594 Επισκέπτες, 1 Χρήστης